Happy momlife

crayola 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Zelf viltstiften maken met Crayola mini marker set + WIN

Ik ben dol op de producten van Crayola, en voel mij dan ook vereerd dat de Mini Neon Marker maker met jullie mag delen. Dit is een set waarmee je zelf viltstiften kunt maken. Een leuke activiteit om te doen en een leuk cadeautje voor onder de kerstboom. 

Op mijn IGTV kanaal heb ik op dit moment een unboxing staan voor jullie. Hier laat ik zien hoe de Mini Neon Marker Maker van Crayola werkt. De set is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar en dat snap ik heel goed. Sofie heeft met mij meegekeken hoe ik het deed en Aron is zelfstandig aan de slag geweest. Beide vonden ze het erg leuk om te doen. Het pakket is rijkelijk gevuld, je kunt namelijk 36 stiften maken met dit pakket! Super leuk.

Hoe werkt het? 

Je doet druppels met inkt in een buisje, je kunt met het kleuren palette beslissen welke kleur je gaat maken. Dit is een combinatie van twee kleuren, er staat duidelijk bij hoeveel druppels je in het buisje moet doen. De inkt is afwasbaar dus als er iets naast komt is het niet erg.

Daarna gaat er een vulling in het buisje met inkt wat zich helemaal vol zuigt. Daarna moet je het stiftje verder in elkaar zetten, gelukkig is de gebruiksaanwijzing heel duidelijk.

Met het paarse apparaat klik je de stift goed vast. Nu moet je alleen nog even wachten tot de inkt naar beneden is gezakt.

In de doos kun zitten ook stickers en naamstickers. Zo kun je je eigen gemaakte stift ook nog een naam geven. Aan de dop zit een handig clipje waardoor je de stift aan je tas, jas of broek kunt hangen.  En als laatste moet je je stift zeker even ruiken, want hij ruikt heerlijk!

Wat vinden wij ervan? 

Wij hebben inmiddels een aardige voorraad met nieuwe stiften in de kast liggen. Het is echt leuk om je stiften zelf te maken. De leeftijd vanaf 6 jaar snap ik wel, maar hierbij moet je ook echt naar je kind kijken. Ik vind dit een dikke aanrader voor de komenden feestdagen of gewoon voor een verjaardag. De set is namelijk ook mega betaalbaar. En op dit moment scherp geprijsd bij bol.com (€13,95)

WINNEN!

Wil jij net zo enthousiast worden als dat wij zijn? Of misschien ben je dat al wel na het lezen van onze review. Dan is deze winactie wat voor jou! Ik geef namelijk één zo’n set weg. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Laat een reactie achter onder waarin je vertelt dat je meedoet
  • Like de facebookpagina van joyfromjoyce.nl 

De winactie loopt t/m zondag 16 december. De winnaar ontvangt 17 december een bericht van mij.

Wil je de set nu direct bestellen? De set is nu extra scherp geprijsd bij Bol.com, je kunt hem nu kopen voor € 13,95. 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Crayola
Facebook Comments

Share this post