Comments (29)

Oh wat gaaf! Onze dochter zou het heel leuk vinden om dit samen te doen! (En mama ook ).

Ze is graag creatief bezig en gek op sieraden.

Hoe gaaf is dit zeg? Waarom was dit er niet toen ik klein was…Haha. Ik zou heel graag meedoen voor de oudste dochter van mijn vriend (en stiekem ook voor mezelf )… zij houdt net zoveel van fröbelen als ik. Daarnaast is ze ook gek op sieraden… dit zou een heel tof cadeau zijn voor haar 6e verjaardag binnenkort!

wat een ontzettend leuk kado voor een creabea kleindochter

Super leuk! Mijn dochter maakt ook graag haar eigen sieraden. Hiermee zou ze zelfs de kralen kunnen maken. Heel gaaf. Natuurlijk offer ook ik me graag op om te helpen 😉 Ik ben ook erg benieuwd naar de mogelijkheden op nagels en notitieboekjes. Heb je daar ook foto’s van?

Wauw wat leuk inderdaad zowel voor mama als de kleine meid!

Wauw! Wat ontzettend leuk zeg, als je een dochter hebt (of een zoon kan natuurlijk ook!)
Dit had ik vroeger ook wel heel leuk gevonden haha
Ik was ook wel benieuwd geweest naar de andere dingetjes die je ermee gemaakt had en dan de kleine ‘schijfjes’

Wauw lijkt me super voor onze 2 meiden
Onze oudste van 5 zou het vast geweldig vinden om haar eigen kralen te maken en daarna sieraden en sleutelhangers te maken samen met haar zusje

Mijn dochter vindt de ketting op de foto heeeeel tof, dus ze zou hem graag zelf namaken!

Dat ziet er gaaf uit! Ik maak heel graag kans voor mijn dochter Lisanne die over een maandje jarig is! Dat gaat ze echt zo te gek vinden!

Super gaaf! Laatst met mijn dochter gedaan bij een vriendinnetje

Ik doe graag mee

Facebook: An Na

Dat lijkt me superleuk voor mijn dochter Norah van 5,5. Ze is dol op sieraden en lekker bezig zijn met knutselen en kraaltjes. Zou een mooi kado voor 5-12 zijn (als ik zelf dan tenminste zo lang kan wachten).

Wat leuk om te lezen dat hij zo bevalt. Ik doe graag mee voor onze eigen mini muts. Hiermee kan ze haar eigen sieraden maken,en laat ze hopelijk mijn sieraden wat meer met rust! En anders ruil ik wel met haar

Wat leuk! Voor onze, bijna zesjarige, dochter. Gek op knutselen en sieraden… Ik ken het nog niet, maar wat ontzettend leuk zeg

wauw ik doe heel graag voor mijn dochtertje ze is dol op sieraden maken en ze is ook binnenkort jarig geweldig
als extra cadeautje!!

Oh wat is dit leuk zef. Ik maak geaag kans voor onze knutselgrage docjter Ninthe. Iedere keer als dit op tv is dan roept ze dat deze graag wil.
We leggen het dan weg als verrassing voor 5\12

Oh, wat leuk! Ik zou hier allebei mijn dochters blij mee maken; ik denk dat we heel de herfstvakantie plezier zouden hebben!

Dit wil ik graag winnen voor Eva en haar tweelingbroer Lucas die op 5 december jarig zijn en dol zijn op sieraden maken 😀

Maak super graag kans voor mijn 2 kleindochters van bijna 8 en bijna 5, kunnen ze beide samen leuke en mooie dingen maken, gun het hun van harte

Wat een fantastische binnenkomer kom net uit mn werk maar ben nu blij verrast nu ik dit mooie bericht lees.
Ik hoef er geen seconde over na te denken ik doe mee ik like mee ik deel mee ik hoop door al mijn ernergie erin te steken en beetje hopen en duimen wat ik vroeger altijd deed toen ik nog een baby was nu voor die ene keer voor jullie een uitzondering te maken!!
Ik kan met geen pen beschrijven of in woorden uit te drukken hoe blij ik ben met jullie.make my day!!

Renate R C Van Zijp Troost

Ik zou graag mee doen voor mijn dochter Tessa. Ik denk dat ze dit geweldig vindt!

Ow wauw! Doe graag mee voor mijn dochter en haar beste vriendinnetje! Ze maken altijd sieraden voor elkaar.

Dit is echt heel leuk!! Ik doe graag mee voor mijn dochter Marre, ze is echt dol op sieraden maken. En dit ziet er zo leuk uit. 🙂

Ik kan het niet nalaten om mee te doen voor Logan. Ik denk dat zij en haar broer hier heeeel veel plezier mee zullen hebben. Ze zijn nu altijd al armbanden en kettingen aan het maken, dus dit is ze op het lijf geschreven 😀 Je Facebook-pagina like ik al heel lang.

Ohhh…super leuk, zeg!!! Echt wat voor ons knutsel-frutsel meisje Liv (ruim 6 jr) die dol is op sieraden maken. Toch geweldig om dat met je eigen ontwerpstudio te kunnen doen… Een super leuk cadeau voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12!

Wauw! Doe graag mee voor Maureen en Michelle, mn heerlijke freubel dochters Al denk ik dat zoonlief zich hier ook prima mee vermaakt

Ik ben een creatieve gastouder waardoor de (gast/ bonus) kids ook heerlijk willen knutselen om hun emoties te verwerken in creatieve momenten dus ik doe graag mee voor alle dames hierzo

Wat een super leuk setje is dit zeg. Leuk voor mijn creabea dochter die de hele dag creatief bezig is maar mama lijkt het stiekem ook heel leuk om te doen. Leuk als kadootje voor haar verjaardag 22-12

Ik wil meedoen voor mijn dochtertje Lisa, ze vind het heel erg leuk om te knutselen, en het liefst met mama erbij.
Dit zouden we samen leuk kunnen doen. Ook handig dat er al een navulling wordt meegegeven.

Hoi, herfst en winter … lekker binnen freubelen, knutselen en spelletjes doen. Sieraden zijn echt helemaal hip en draagt mijn oudste graag. Ik denk dat ze ook voor haar kleine zus aan de slag zal gaan. Uren plezier, Armen te kort om al het moois te dragen. Ik doe graag mee voor dochter Mila

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP