Comments (5)

Oh ik geef er echt niks om als de kinderen in jogging broek mee naar de winkel gaan. Naar school en feestjes natuurlijk niet.
En ook ontbijt met pasta komt hier voor.

Maar ik zeg idd ook vaak nee. Waarop ik later denk och waarom heb ik niet ja gezegd…

Ik snap eigenlijk helemaal dat joggingbroek verhaal niet als ik eerlijk ben. Als ik in de winkels kom zie ik de mooiste en leukste joggingbroeken. Mijn dochter heeft laatst een prachtig joggingbroek met een prachtige gouden glitter bies en bijhorend vestje in dezelfde stijl uitgekozen (spijkerbroeken of katoenen broeken wil ze absoluut niet aan omdat die niet lekker zitten, veel te stug en hard) deze jonggingbroek heeft ze ook aan naar school. Maar de overige 95% heeft ze altijd een legging met rokje of jurkje aan. Ik denk soms dat omdat mijn dochter eigenlijk altijd ‘leggings’ wil dragen dat de jongens het dus heerlijk vinden om ook zo’n zacht broekje (dus joggingbroek) lekker vinden zitten. Ook voor de jongens zie ik mooie getailleerde joggingbroeken, met vaak een mooie print. Vriendje van mijn dochter heeft deze heel vaak aan naar school, vaak draagt hij er een mooi shirt, vest en of blazer of overhemd bij en het staat hem super.

Ik hou er gewoon niet van als mijn kinderen een broek dat in mijn ogen voor relaxen/sporten bedoelt is te dragen naar school of iets anders. Daar hebben ze andere kleding voor. Iedereen moet natuurlijk doen wat ze zelf willen, ik vind ze zelf niet mooi. Maar uiteindelijk ging de blog niet over de joggingsbroeken, maar over het ja of nee zeggen. haha!

Haha! Ik krijg alleen maar reacties over het stukje over de joggingsbroeken. Naar de winkel ga ik nu ook gewoon proberen. Maar school of andere dingen buiten de deur kunnen ze gewoon normale kleding aan trekken.

Ontbijten met pasta dat vraagt onze oudste ook regelmatig! haha moet ik hem toch maar eens laten doen.

Grappig om te lezen waar in wij als moeders verschillen en overeenkomen..na 14 jaar moederschap heb ik al heel veel nee’s bijgesteld naar ja….ja ook die joggingbroek haha maar ook ik herken mijzelf hierin en zou nog vaker ja willen zeggen tegen mijn 4 kids…van kleding tot aan make-up en voeding
Suc6!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP