Happy momlife

WhatsApp Image 2020-07-09 at 13.47.41
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WRTS helpt Engels en Nederland te onderhouden tijdens de vakantie

Ken jij WRTS? Ik wel! Toen ik dit voorbij zag komen ging ik weer even terug naar mijn middelbare schooltijd. Nu ligt dat nog niet heel ver achter mij, maar toch al ver genoeg dat ik even weer moest graven. Ik leerde vroeger Duitse en Engelse woordjes met het programma WRTS. Ik vulde alle woorden in en kreeg dan een automatische overhoring. Super handig en het heeft mij aan vele hoge cijfers geholpen op de middelbare school.

Zo grappig om te zien dat dit programma nog steeds bestaat en nog meer is uitgebreid. Nu hoeft nu niet eens je eigen woordjes in te voeren (kan wel!), van veel lesmaterialen zijn al automatische lijsten gemaakt. Ideaal als je kind Engels, Nederland, Duits en nog meer talen! Ideaal. Nu wil je natuurlijk niet nadenken over leren tijdens de vakantie, maar is het wel vaak een moment dat bepaalde dingen verslapen. Of misschien gaat je kind wel over naar het voortgezet onderwijs. Het verschil tussen Engels op de basisschool en het voortgezet onderwijs is bijvoorbeeld al heel groot. Hier heeft WRTS in samenwerking met SQULA iets op bedacht.

WRTS The Next Step

WRTS heeft niet alleen deze leuke vakantieboeken, maar zoals ik hier boven al vertel; op hun website kun je een gratis account aanmaken. Daarmee krijg je toegang tot een pakket met 4 overhoor methodes (spelling, dictee, toets en hints) en 6 talen. Deze pakketten kun je uitbreiden naar WRTS Plus voor €2,99 per maand of Premium €4,99 per maand. Je hebt dan meer overhoor methodes, meer uitspreek talen, grammaticale oefeningen en extra overhoor instellingen. Wanneer je het premium pakket neemt heb je ook nog examenlijsten voor Engels, Frans en Duits. De extra pakketen kun je eerst een korte periode van 7 dagen, gratis testen.

The Next Step is samen met de makers van online leerplatform Squla, Engels methode Stepping Stones en uitgeverij Noordhoff ontwikkeld. Op wrts.nl kunnen de geleerde woorden uit The Next Step online nog verder worden geoefend. Door alle krachten te bundelen kun brugklassers straks vol zelfvertrouwen beginnen aan de Engelse lessen in de eerste klas.

Het vakantieboek The Next Step is gemaakt voor groep 8 leerlingen die na de vakantie naar de brugklas gaan. Met dit vakantieboek kunnen ze oefenen met Engels, zodat ze goed voorbereid zijn op de Engelse lessen die komen gaan. Het verschilt enorm per school hoeveel Engels een leerling op de basisschool heeft gehad. Groep 7 leerlingen kunnen ook aan de slag met The Next Step. Ideaal voor kinderen die wat moeite hebben met Engels of die wat extra uitdaging willen.

Inhoud van The Next Step

Het boek is bedoeld om je Engels bij te spijkeren. Het werkboek bevat 100 pagina’s gevuld met leuke opdrachten en puzzels. Verder ontdek je interessante weetjes waardoor het niet alleen leerzaam maar ook nog eens super leuk is!

Nieuwsgiering geworden?? Bekijk hier het inkijkexemplaar

Win The Next Step – Vakantieboek voor bijna-brugklassers

Met dank aan WRTS mag ik een The Next Step Engels vakantieboek weggeven.

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet of reageer onder de foto op Instagram.
  • Niet verplicht, maar het liken/volgen van Joyfromjoyce op Facebook of Instagram  wordt zeer gewaardeerd.
  • De winactie loopt t/m 13 juli. De winnaar ontvang een bericht van mij.
Facebook Comments

Share this post