Afgelopen week maakte ik een nieuw recept met alles wat er nog in huis was. Dat is eigenlijk ook wel een beetje het voordeel van wraps, je kunt er namelijk in doen wat je zelf lekker vind.
WRAPS MET CHORIZO EN GEHAKT
Ingrediënten
- 1 blikje tomatenpuree
- 1/2 chorizo
- 150 gram rundergehakt
- 2 paprika’s
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- Handje geraspte kaas
- 1 blik kidneybonen
- Scheutje olijfolie
- wraps
Instructies
- Snijd de chorizo in blokjes, de paprika in blokjes en snipper het uitje
- Verwarm de oven voor op 180 graden
- Verhit een beetje olie in een wokpan en voeg hier de ui en knoflook aan toe
- Voeg hier het gehakt en bak dit rul
- Voeg nu de chorizo toe en bak deze ook even goed aan
- Wanneer dit goed gaar is voeg je de paprika’s en kidneybonen er aan toe
- Doe als laatste het blikje tomatenpuree er bij en verhit alles nog even 2 minuten
- Leg een wrap op een bord en en leg in het midden wat van het gehakt mengsel. Strooi hier overheen wat kaas en rol hem op. Doe dit tot dat de ovenschaal vol is.
- Strooi over de wraps nog wat kaas en zet hem voor 15 minuten in de oven.