Winnen

Winweek: Wanddecoratie t.w.v €50 bij Albelli

Hoera! Het is vandaag moederdag, de dag waarop wij moeders in het zonnetje staan. En ook op joyfromjoyce.nl staan moeders deze hele week in het zonnetje met diverse winacties. Vandaag trap ik af met een winactie in samenwerking met Albelli.

Wist je dat nog meer dan de helft van de volwassene kattenkwaad wil uit halen? En dat een derde dit daadwerkelijk nog wel eens doet? Belletje trekken en pijltjes schieten zijn de meest favoriete streken onder de volwassene, of eigenlijk onder de mannen. Vrouwen doen liever aan portemonneetje trekken, ja echt waar. Wist je ook dat binnen een gezin vaak de jongste kattenkwaad uit haalt? En dat hen die enig kind waren vaak de braafste uit de klas waren?

Volgens het onderzoek hebben wij moeders veel te verduren tijdens het opvoeden. En hiervoor worden wij niet vaak genoeg bedankt. Daarom heeft Albelli de hashtag #MumstillelovedMe in het leven geroepen. Met deze hashtag kun jij je meest ondeugende kinder moment delen of juist die van je kleine kroost.

Foto aan de muur

Ik ben zelf dol op foto’s aan de muur, een canvas doek, een foto op hout of op een andere manier Mij maak je hier heel erg blij mee. Vooral ook om ze met regelmaat te wisselen. Daarom mag ik in samenwerking met Albelli €50,- shoptegoed weggeven voor een wanddecoratie naar keuze.

WINNEN

Wil jij kans maken op shoptegoed voor iets nieuws voor aan de muur? Deel dan onder dit bericht het meest ondeugende moment van jouw kleintje en wie weet win jij het shoptegoed. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook heel leuk als je mijn facebookpagina liked.

De winactie loopt t/m woensdag 18 mei, de winnaars ontvangen een e-mail van mij. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

37 Comments

 • Reply Angelique

  Gaaf! Ik zou graag mee doen om mn schoonmoeder een mooie decoratie van haar kleinkinderen te geven

  08/05/2016 at 2:07 pm
 • Reply Cindy Framke

  Ze zeggen altijd dat mijn meiden er zo lief en schattig uitzien maar ze zijn oh zo ondeugend soms. Vooral de jongste is me er eentje. Dat straalt er soms zo van af haha. Hoe ze af en toe zo ondeugend kan kijken. Dan rolt ze met haar ogen en begint ze te lachen. Ze is net 2 jaar hihi

  08/05/2016 at 2:14 pm
 • Reply Alinea Frankes

  Het meest ondeugende moment van mijn dochtertje die in juli 3 jaar wordt was gisteren. Het zwembadje stond buiten en ze zat samen met haar broer leuk te badderen en spelen komt ze ineens met een gietertje vol water naar haar papa toe en giet het over hem heen. licht in een deuk en gaat vervolgens het badje weer in en zegt jij bent lekker nat! geweldig dat koppie erbij! helemaal in deuk!

  08/05/2016 at 2:38 pm
 • Reply Bodil

  Onze oudste had voor ze twee jaar was al mijn gevoel vood humor. Steeds haar Oma foppen. Dan lag er speelgoed onder de kast, “Oma helpen, Oma pakken!” En dan als Oma plat op haar buik op de vloer lag… pakte ze het speelgoed snel zelf en begon ze te lachen. Die Oma toch ook…. er elke keer weer intrappen 🙂
  Zucht, ik zou zo een hele blog vol kunnen schrijven over die boefjes van mij… Gelukkig zijn ze ook super lief!

  08/05/2016 at 2:47 pm
 • Reply Fam Andel

  Wij hebben ook twee boefjes. Ik had donderdagavond boterkoek gebakken omdat we s’avonds en vrijdagmiddag visite zouden krijgen. Vrijdagochtend kom ik beneden en na het ontbijt ontdek ik ineens dat de trommel van de boterkoek leeg is. Ik pak de trommel, kijken ineens twee kinderen heel zielig en onschuldig mij aan. Sorry mama, antwoord de jongste maar hij was dit keer zo lekker. Dat we niet meer konden stoppen met opeten, voegt de oudste eraan toe. Boos kon ik niet worden. Ze moesten wel huilen omdat we onze visite niet mijn boterkoek konden laten proeven. Tevens een leer voor deze mama. Voortaan ook de koekjes opruimen. 😉

  08/05/2016 at 3:54 pm
 • Reply haia

  Eentje voor moederdag. Mijn oudste komt thuis van school (zonder jas, zonder boekentas) de andere twee dol enthouisiast met een moederdag cadeau, zegt hij”o nee mama ben ik vergeten in de klas”. Hij heeft volgehouden tot vandaag en mama was er helemaal mee mee. Niet echt moeilijk want deze sloeber vergeet wel elke week iets. Maar zijn mama cadeau vergeten was toch een beetje een teleurstelling voor mama. Gelukkig was het maar een grap en heb ik een mooi cadeautje gekregen van mijn lieve sloeber

  08/05/2016 at 5:18 pm
 • Reply Manon van L

  Een heel mooi moment was toen mijn dochter bijna 1 jaar was. We zaten buiten in de tuin en ze zat in haar ikea stoel met allemaal bakjes water voor haar neus. Theather dat ze zat te maken. Slokje nemen, giegelen en slokje weer nemen en zich perongeluk onder gieten en weer giegelen. En zo wel een kwartier lang en onder tussen in de gaten houden of wij wel moesten lachen. Heerlijk! !!!

  08/05/2016 at 5:21 pm
 • Reply Nynke B

  bij een ruzie met haar broer gooide onze peuter zomaar haar glas drinken over zijn hoofd, hij was meteen stil en ik ook…

  08/05/2016 at 6:51 pm
 • Reply Esmy

  Jaaa! Ohhh wat gaaaf:) die wil ik zo graag:)
  Van de week nog geklust in ons nieuwe huisje, dus dit maakt het zo erg af!

  08/05/2016 at 7:19 pm
 • Reply Marianne Bakker

  Mm nou die keer dat ie met kleding schoenen jas en al zo in het zwembadje dook hij kon echt niet meer wachten. Voor mama minder een hoop was maar ach dat glunderende koppie van hem was het waard!

  08/05/2016 at 7:31 pm
 • Reply Anne

  Ik hou van fotograferen van mijn zoontje en heb vaak mijn camera bij de hand. Ook bij het moment dat hij stiekem achter de bosjes ging kruipen om vervolgens in de verse modder re gaan ziten! Modder overal….dus om daar een mooie canvas van te krijgen, lijkt me helemaal super!

  08/05/2016 at 8:09 pm
 • Reply Charina

  Wat leuk! Ondeugenste moment? Hij is (bijna) altijd ondeugend. Vanmiddag wou hij niet naae buiten, stiekem alleen de trap op geklommen en zich achter zijn bed verstopt. Daar zat hij met zijn koekje en drinken. (1.5 jaar)

  08/05/2016 at 8:39 pm
 • Reply Marianne

  Mijn dochter heeft een keer haar schoenen die ze niet aan wou, weggegooid in de vuilnisbak.

  08/05/2016 at 9:06 pm
 • Reply eva

  Cas is nog redelijk klein, dus het meest ondeugend is een toren met blokken omgooien of speelgoed van de tafel gooien. Het meest ondeugend is zijn betrapt gezichtje nadien, gevolgd door zijn glimlach.

  08/05/2016 at 9:13 pm
 • Reply Heidie

  Mijn dochtertje van bijna 4 is heel lief maar soms erg ondeugend. Vorig jaar heeft ze een keer een leren stoel verfraaid met wasco, gelukkig ging het er goed vanaf, en waren het geen watervaste stiften!

  08/05/2016 at 9:38 pm
 • Reply Noortje

  Mijn oudste van bijna 3 jaar is een echte boef! Vol ondeugd! Vanavond keek ik door t keukenraam naar buiten, zie ik de buurvrouw lachend naar boven wijzen… Blijkt zoonlief uitgevonden te hebben hoe hij op de vensterbank kan klimmen om naar buiten te kijken! Oh No!

  08/05/2016 at 10:24 pm
 • Reply Samantha

  Met de verf van papa haarzelf eronder schilderen 😉 Oh wat was het er weer moeilijk af te krijgen!

  09/05/2016 at 4:14 am
 • Reply alicia100554@msn.com

  Afgelopen zomer, mijn man en ik zitten in de tuin en kijken op haar slaapkamer raam. Ineens zien we iets wits op het rolgordijn en raam zitten. Wij naar boven.. Alles onder de sudocreme! Hoogzwanger en superwarm konden we dus alles nog een keer schoonmaken (net gordijnen etc gewassen) en moeilijk dat je dat van een dreumes krijgt haha

  09/05/2016 at 6:21 am
 • Reply jacqueline

  Wauw wat een lieve actie lijkt me geweldig om bij jullie iets leuks uit te kiezen voor een schitterend foto boek!

  09/05/2016 at 1:22 pm
 • Reply melissa

  Zwembadje opgezet; tegen 2 jaar oud zoontje gezegd: wachten he totdat mama klaar is maar je raad het al: met kleren en al het zwembad in, daarna weer de tuin in. Resultaat: modderbad 😉 liefs melissa

  09/05/2016 at 3:22 pm
 • Reply Jessica

  Wat jammer dat je alleen mee kan doen als je mama bent. Helaas ben ik nog geen mama en zal het bij ons ook niet vanzelf gaan. Mijn “kindjes” nu (poezen) die kunnen ook heel ondeugend zijn, van het eten van je bord halen, tot flink met elkaar rollenbollen op het moment dat wij willen gaan slapen!

  09/05/2016 at 6:57 pm
 • Reply Jannemieke

  Helaas ben ik ook geen mama, maar wil ik wel graag meedoen aan de actie 🙂
  Ik beleef genoeg lol met mijn achterneefjes en achternichtjes waar ik lekker mee kan kroelen 🙂

  09/05/2016 at 7:27 pm
 • Reply Anneliese de Waal

  Mijn zoontje Nicky wil zijn haar tegenwoordig niet meer kamen, hij is hier heel erg ondeugend in.
  Erg leuke prijs, ik doe graag mee voor een wanddecoratie.

  09/05/2016 at 8:53 pm
 • Reply Jolanda

  Mijn zoontje van 4 kan weleens ondeugend zijn, maar mijn dochtertje van 3 is nog wel erger. Wat ze allebei wel eens doen is tijdens het eten. Ze zijn beide dol op eten en ikzelf eet nogal langzaam. Als ze het dan op hebben en ik even niet oplet, prikken ze mijn eten letterlijk van mn bord… En dan maar lachen. Mijn dochter is ook graag ondeugend met woorden. Als we haar zeggen hoe iets is, krijgen we regelmatig ‘nietes’ terug en dan kijkt ze ons aan met van die glimmende oogjes. Vaak kijken mijn man en ik elkaar aan en schieten we in de lach om die twee!

  09/05/2016 at 8:55 pm
 • Reply Jantien Nijkeuter

  Met 5 kinderen zijn er genoeg ondeugende momenten. Van jezelf volledig insmeren met Sudocreme tot het inkleuren van het behang. Van de haren van je zusje afknippen tot stiekem de hond je eten geven. Wat mij nog erg bij staat is Pasen met de jongste. Ik had de chocolade eitjes in een zak verstopt, want anders zouden ze Pasen met moeite halen. Mijn jongste dochter ontdekte ze toch, dus we hadden afgesproken dat wij de eitjes in een schaal zouden stoppen, maar zij de paaseitjes niet mocht pakken. Even later hoorde ik toch geritsel bij de schaal, dus ik loop naar haar toe en vraag of ze toch een paaseitje had gepakt. Met haar handjes op haar rug schudt ze nee. Ik zeg wat heb jij dan in je handjes, heb je toch een paaseitje? Vervolgens komen haar handjes tevoorschijn en antwoord ze ‘Nee, een roze’. Paaseitje – paars eitje! Moeilijk soms de taal 🙂

  09/05/2016 at 9:18 pm
 • Reply Michael noo

  Mijn dochter is superlief hoor maar het ondeugendste moment van haar was wel toen ze nog klein genoeg was zichzelf verstoppen in een lade… Wij in paniek was nergens te vinden en uiteindelijk daar in slaap gevallen..

  09/05/2016 at 11:04 pm
 • Reply Jan

  Waag graag een kansje

  10/05/2016 at 1:22 am
 • Reply Cd

  Leuk! Ik doe mee! Het meest ondeugende moment was toch wel de dag dat mijn dochter kapper had gespeeld en haar eigen haartjes had geknipt…

  10/05/2016 at 6:24 am
 • Reply Anouk

  Mijn schatje is eigenlijk nog helemaal niet ondeugend… Of nou ja soms denkt hij zelf van wel en dan zet hij zijn ogen vol open en heeft dan de geweldige uitstraling

  10/05/2016 at 11:56 am
 • Reply Roxanne

  Mijn kleintje is gelukkig nog niet zo heel ondeugend maar dat komt nog wel. Het blijft nu nog bij de kat aan haar staart trekken. En die komt vervolgens verhaal halen bij mij.

  10/05/2016 at 4:31 pm
 • Reply Claudia

  Wow wat gaaf. Dat willen we allemaal wel winnen. zo een mooie prijs.

  11/05/2016 at 12:43 am
 • Reply Fleur

  Ik heb 2 meiden en die zijn niet zo heel erg ondeugend, behalve dan dat ze soms samen bij elkaar in bed kruipen als ze eigenlijk moeten gaan slapen

  11/05/2016 at 2:03 am
 • Reply anica aarts

  mijn ouders zijn op dit moment trotse opa en oma van 3 kleinkinderen sept.’13 juli’14 en jan.’16 en dan zijn er nog 2 kleinkinderen onderweg okt.’16 en dec.’16
  t cadeau moet dan wel blijven liggen tot minimaal januari volgend jaar maar wil mn ouders graag een foto cadeau doen van al hun kleinkinderen

  11/05/2016 at 10:14 am
 • Reply Sandra

  mijn jongste dochter heeft een keer een billetjescream ontdekt op vakantie, het was verdacht stil in haar slaapkamertje en toen ik even ging kijken had zij zich helemaal ondergesmeerd, adorable foto dat wel 🙂

  12/05/2016 at 2:19 pm
 • Reply Jacksons_mommy_

  Ohhhhh haha dan weet ik er nog wel eentje. Mijn zoontje wist een blauwe stift te bemachtigen, ik zag het en riep naar mijn vriend, pak af pak af. Jacksons ogen begonnen te glunderen en jha hoor bij rende bij mijn vriend vandaan en voor we het wisten zat meneer op onze gloednieuwe bank te kleuren!
  Op en top een boef !!

  13/05/2016 at 10:44 pm
 • Reply Natasja Smit

  Zoonlief was toen 4 jaar en zat heerlijk op de grond op een kleedje te spelen, ik zat even heerlijk te kletsen aan de telefoon over zoonlief en toen ik heel even niet naar hem keek heeft hij de speelgoedkast open gedaan en er een stempelkussen uitgehaald. Ik zeg nog tegen mijn moeder wat is hij toch lief aan het spelen en hij is zo stil, dat mijn mams zegt als jij stil aan het spelen was haalde je altijd wat uit. Meteen keek ik de kant van mijn zoontje op en ja hoor meneertje stil had dus ook wat uitgehaald, zijn handjes waren zwart en op zijn gezicht stonden zwarte handjes. Terwijl ik naar hem toe loop en vraag wat hij heeft gedaan zegt hij alleen maar mama ikke zwarte Piet, waarop ik in de lach schiet en het al lachend aan mijn moeder vertel die nog steeds aan de lijn hangt. Het enige wat ze nog zegt is zo moeder zo zoon, ik hang op en met een brede glimlach om die woorden en wat mijn zoontje had gedaan heb ik hem opgepakt en meteen maar heerlijk in badje gezet 😀

  15/05/2016 at 7:23 pm
 • Reply Feinette

  Leuke winactie! Een goedevriendin is in verwachting. Wat zou het leuk zijn om haar dit cadeau te kunnen geven.

  16/05/2016 at 10:10 pm
 • Leave a Reply