Comments (129)

Ja superleuk voor onze Evi. Ze vind de PP helemaal geweldig en Chase en Marshall zijn haar grote favorieten. Ook wel erg fijn dat er steeds meer te krijgen is van PP want dat was aanvankelijk best lastig te krijgen. Jullie uiteraard gefeliciteerd met de kleine meid!

Leuk voor mijn dochter deze uitkijktoren!

Gefeliciteerd met sofie! Ik doe graag mee om dit te winnen voor mijn zoontje. Dan kan hij samen met zijn neefjes ermee spelen.

Wauw dit zou een droom zijn voor onze 5jarige paw patrol fan! Helaas met zijn verjaardag 31-12 uitverkocht. Nu zo’n 4 maand verdere vraagt hij nog bijna dagelijks mama waarom is het speelgoed altijd op met mijn verjaardag? Uiteindelijk ipv de uitkijktoren een dekbedovertrek en losse auto’s gekregen en natuurlijk had hij een echte paw patrol taart.

Als wij deze zouden winnen zou zijn droom uitkomen zoals hij het zelf altijd zegt. Dus nu duimen……….

Ik zou hem willen winnen voor de kleine meid. Ondanks ze een meisje is is ze enorme fan van paw patrol! Ze is volgende maand jarig en er staan al dingetjes op der lijstje en deze ook! Dus hoe tof zou het zijn om hem te winnen!

Mijn zoontjes van 2,5 en 4 zijn ook gek op Paw Patrol! Ik denk dat zij hun fantasie hier heerlijk op los zouden kunnen laten gaan. Duim duim duim!

Gefeliciteerd met je dochter ik zou hem super graag winnen voor men zoontje van 6 die het ook helemaal leuk vind

Gefeliciteerd met Sofie! Mijn mannetje zou het erg leuk vinden om hier mee te spelen!

Supergaaf cadeau voor mijn zoontje die bijna 3 jaar wordt! Wil er geen dramatisch verhaal van maken, maar zijn papa en ik zijn sinds een tijdje uit elkaar en bij mij heeft hij daardoor nog weinig tot geen speelgoed! Dit zou echt een top cadeau zijn omdat hij echt gek is van pa patjon zoals hij het zelf noemt! En uiteraard gefeliciteerd met je meisje!

Ik zou graag kans maken en hem winnen voor onze zoon.
Hij word in mei 1 jaar! : )

ik denk dat kleinzoon tije dit helemaal te gek zal vinden

Heel erg gaaf!! Ik doe graag mee voor ons zoontje. Die zou hier heel blij mee zijn! Ik volg je al op alle social media

Hoi dat zou een leuk kado zijn voor mijn jongens hier word al druk gespaard door de oudste om mooie dingen van de paw patrol te kunnen kopen ze mogen ook wel een keer in het zonnetje gezet worden

Jaaaa mijn meisje is helemaal fan van Paw Patrol. We hebben al een knuffel MArshall en wat kleine dingetjes van Paw PAtrol. K vind het speelgoed alleen megaduur! Dus dit zou heeeel leuk zijn! Een mooie beloning voor als ze van haar speentje afgaat =)

Ik zou hem graag willen winnen voor mijn kindjes die alle drie gek op paw patrol zijn!

M’n zoontje is een grote paw patrol fan. Hij zou er heel blij mee zijn!

Ja super gaaf. Mijn ventje rick zou dit super gaaf vinden.

Ja lijkt me ontzettend leuk! Mijn kleine meid houd enorm van leuke poppetjes en speelt graag daarmee. Dit zou ze vast leuk vinden!!

Daar zouden mijn kids superblij mee zijn

Leuk! voor mijn zoon die net een paar dagen jonger is dan shopie!
Hij is a.s maandag jarig Zou een leuk extra cadeautje zijn.

Gefeliciteerd!

Ik zal hem graag willen winnen voor ons mannetje! Daan vind paw patrol sinds dat ie in het ziekenhuis heeft gelegen erg leuk! De filmpjes hebben hen die week er goed door heen geholpen.

Gefeliciteerd met je grote dochter! Mijn zoontje zal deze uitkijktoren helemaal geweldig vinden.

Ik doe mee voor onze dochter net 2 jaar die momenteel in het zhs ligt. Hopelijk Mag ze snel naar huis en kunnen wij haar verjaardag thuis vieren en daar zou dit cadeautje een extra glimlach op haar gezichtje toveren.

Allereerst gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Sofie, wens jullie een hele fijne dag toe.
Voor wie ik graag deze Paw Patrol uitkijktoren zou willen winnen is voor mijn zoontje ( heeft pdd-nos) die nog steeds groot fan is van Paw Patrol

Gaaf! Afgelopen zondag was onze oudste jarig, morgen word de jongste 2 en ze zijn dol op samen spelen. Zo leuk en lief omals ouder te zien en daarom zou ik t graag voor mn beide meiden winnen!

Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje. Ik zou dit super leuke kado graag winnen voor mijn dochtertje. Ondanks dat ze een meisje is zal zij hier heel erg blij mee zijn.

Gefeliciteerd! 1 jaar… wat een leeftijd alweer 😀
Ons zoontje stond van de week met zijn zus in de speelgoedwinkel… hij was niet weg te slaan bij de Paw Patrol! “Mama mag ik die?” maar ja… hij is nog niet jarig he… (pas in september) 😉

Ik zou graag willen meedoen voor mijn zoontje! Hij zou hier erg blij mee zijn!

We zouden hem heel graag willen winnen voor onze oudste zoon die is helemaal lyrische van pp. Staat er mee op en gaat ermee naar bed. Zou echt geweldig zijn voor zijn 4de verjaardag die eraan zit te komen.

Die wil ik heel graag winnen voor mijn zoon Mick. Hij wordt 17 april 4 jaar en grote paw patrol fan! De uitkijktoren staat hoog op zijn verlanglijstje!! Dus ik ga hard duimen voor mijn lieve schat.

Gaaaaf, hier ook een kleine paw patrol fan in huis, dus wij wagen graag een gokje, ook alvast een leuk verjaardags kado voor mijn (bijna) 3jarige

Die zou mijn kyano zo gaaf vinden. Elke keer weer in de speelgoedwinkel wijst hij ernaar. Hier ook elke avond onder zijn paw patrol dekentje en in zijn pyama gaat hij slapen.

Gefeliciteerd met je dochter!
Ik doe graag mee voor mijn zoontje!
Deze past mooi bij zijn vrachtwagen van paw patrol.

Mijn zoon is nog maar zes maanden, maar ik zie het al helemaal voor me dat hij hier mee speelt!

HOERA VOOR SOFIE !

Onze dochter Daphne zou hier heel blij mee zijn.
Als ze hier Paw Patrol kijken, hebben ze allemaal een eigen personage…..en Daphne IS dan Skye….”Dat ben ik, dat ben ik!” roept ze dan…
Gisteren zijn haar neus- en keelamandelen verwijderd ….van oma mocht ze een cadeautje uitzoeken, dus koos ze een dvd van Paw Patrol over de winter….ze zal de komende dagen veel doorbrengen op de bank, maar zodra ze zich weer beter voelt zou ze graag met deze mooi uitkijktoren spelen….

Ja super leuk voor mn kleine man

Super leuk voor Lizzie en straks ook voor Quincy als hij groter is! Ik doe graag mee.

Super leuk voor mijn nichtje!!

Graag zou ik deze paw patrol uitkijktoren willen winnen voor mijn zoon die binnenkort 3 jaar wordt en helemaal dol is op paw patrol. Hij zou het vast geweldig vinden als hij wint.

Oooooh dat zou geweldig zijn voor Teun! Ons mannetje is ook zo’n grote fan van Paw patrol!! Heel, heel graag, erg welkom!

Van harte gefeliciteerd met Sofie!
Ik zou deze set dolgraag winnen voor mijn nichtje Elise.

Oo super leuk!! Mijn meisje is sinds kort helemaal gek van paw patrol!! Gaan heel hard duimen. Van harte gefeliciteerd met je kleine grote meid!!

Mijn kinderen Tygo, Sem en Julia zijn echte fans van de serie Paw Patrol. Ze hebben al de auto’s en knuffels maar deze mooie uitkijktoren ontbreekt nog. Zou een super verjaardagscadeau voor Sem zijn die 11 mei 4 jaar wordt! Wij duimen!!

Leuk mijn kleinkinderen kunnen wel weer wat nieuw speelgoed bij oma gebruiken.3 (straks 4) jongens in verschillende leeftijden dus er kan lang mee gespeeld worden.

Sinds kort heeft Sara van 3 jaar Paw Patrol ontdekt en is helemaal fan!

Wauw denk dat mijn ventje dat helemaal geweldig zal vinden en zijn Fantasy helemaal kwijt kan met deze gave toren van Paw Patrol.
Alvast kus van Ralf mijn zoontje van 3 😉

gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Sofie

doe graag mee voor mijn kleinzoontjes die grote fan zijn van paw patrol

hoera, Sofie één jaar

zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes hebben al wat van paw patrol maar de uitkijktoren nog niet

Oeh dit vinden Jonathan en rhodé heel leuk, dus doe graag mee!

Gefeliciteerd met jullie dochtertje!
Ik doe dolgraag mee voor m’n meiden. Vooral de oudste is helemaal weg van Paw patrol. Zou het haar graag als cadeau geven nu ze na 3.5 jaar eindelijk een hele nacht doorslaapt ❤️

Paw patrol, Paw patrol! Mooi speelgoed ook voor meisjes, ik doe mee voor Isis, lise en james kunnen ze bij opa en oma er allemaal mee spelen!

Wat een leuke actie. Ik zou hem dolgraag winnen voor mijn zoontje die ook super gek is van Paw patrol.

Ik volg je al langer, maar bij deze mijn allereerste reactie omdat ik mijn dochtertje Lou heel erg blij zou kunnen maken met deze Paw Patrol uitkijktoren en omdat ik het zelf stiekem fijn vind dat ze ook stoere spullen leuk vindt naast al haar frulletjespoppen 🙂

Ooooh die win ik graag voor Bas.
Mn oppasvriendje. Zoontje van een vriendin. En als mn eigen boy groter is kan hy er ook mee spelen

Ik doe graag mee en wel voor de zoontjes van een lieve vriendin, die momenteel door een moeilijke periode gaan!

Gefeliciteerd met jullie dochter Sofie!
Ik zou graag de uitkijktoren willen winnen voor me dochter haar lievelings neefje Jaylano. Fingers crossed…

Super fijn, voor mijn klein ventje Cas!

Gefeliciteerd met Sofie! Wat gaat de tijd snel, hé 🙁
Ik hoop dat jullie een fijne dag hebben gehad!

Mijn zoon zou hier héééél blij van worden 😉 mooi cadeautje voor in zijn nieuwe kamer als weer verhuist zijn!

Liefs, Charlotte

time’s fly! 1 jaar alweer Gefeliciteerd!
heb zelf twee kindjes een jonge en een meisje die alle twee dol zijn op Paw Patrol dus deze Kids worden vast helemaal dol!

Leuk voor mijn lieve en stoere zoon Jeff.
hij wordt bijna 2 dus hoe leuk cadeau zou dit zijn!?

Jaa leuk ! F is helemaal gek van PP en noemt marshall Joy ! Aangezien die onze hond Joy er in herkent haha

Ik doe heel graag mee! Mijn kleinzoon is er helemaal gek van!!

Wat gaaf, ik dke graag mee voor mijn zoontje. Hij vind dat altijd erg leuk om te kijken op tv dus dit zal hij zeker ook leuk vinden.

Van harte gefeliciteerd met je grote meid! Wat gaat dat hard hè! Onze bengel van 4 jaar vind Paw Patrol ook erg leuk! Wat zou het een verrassing voor hem zijn als we zouden winnen!

Mijn dochtertje zou dit geweldig vinden! Ik waag mijn kans.

Wauw wat een gaaf speelgoed! Ik doe graag mee voor Owen, hij is ook gek van Paw Patroll, vooral Rubble . Ik duim er voor!

Ik doe graag mee. Leuk voor mijn neefje

Heel gaaf! Ik doe graag mee voor mijn eigen paw patrol fan. Hij wilt werkelijk ALLES van Paw Patrol hebben en deze ontbreekt nog.

Zo leuk voor me neefje!

Ja super leuk, ik zou hem graag willen winnen voor onze jongste (Luke) die vorige week 5 is geworden en die ook een echt Paw Patrol fan is, Zelfs de vrachtwagen moet mee zijn bed in en dat hij dan zelf een klein plekje over heeft maakt hem niks uit.

Van harte gefeliciteerd met de 1 ste verjaardag van Sofie. Leuke naam !
Ik heb ook een kleindochter die Sophie heet, alleen anders geschreven.
Voor haar doe ik graag mee met deze winactie. Zij is helemaal gek met paw-patrol, heeft al een paar figuurtjes.
Heb alleen om privéredenen geen Facebook meer, maar hoop dat ik ondanks dat toch mee mag doen.

Hier zouden mijn kindjes erg bij van worden dus ik doe graag mee!

Ik zou deze super graag winnen voor mijn petekindje. Die zit iedere dag voor de buis Paw Patrol te kijken. Dus die zal dit super vinden

Zoveel reacties al maar toch maar proberen voor mijn lieve mannetje van 3.

Ook hier mega fan! Hij slaapt onder een deken van paw patrol, knuffels in bed van paw patrol en kent bijna elke aflevering uit z,n hoofd Met z.n verjaardag was alles van paw patrol , geloof het of niet , niet meer te krijgen! Daarom ga ik nu keihard duimen voor m,n mannetje!!

Gefeliciteerd!

Wauw wat een superleuke actie! Mijn dochtertje van 2 kijkt mee en riep meteen “paw patrol!” hihi Ze is helemaal gek van paw patrol. Zou fantastisch zijn om hem te winnen voor mijn meisje. Ik waag graag een kansje voor haar 🙂 ❤

Mijn kleindochter Esmé is gelijk met deze Opa op 22 April jarig en die zou ik daar heel blij mee maken……..Opa Anton word 60 en Esmé word al weer 6 jaar en vind dit gezellig en mooi speelgoed.
suc6 allemaal en veel plezier met het mee doen en winnen ***

Voor mijn nichtje, zal ze leuk vinden.

Gefeliciteerd. Echt een geweldig ding voor mijn kleinzoon hij word binnenkort 2 jaar.

Graag doe ik mee voor mijn gastkindje. Hij is bijna jarig dus een perfect verjaardagscadeau! ♥

Wat een leuk speelgoed. Hier kunnen mijn neefjes fijjn mee spelen!

Ik doe heel graag mee voor dit prachtige speelgoed. Mijn zoontje zou dit fantastisch vinden

Met deze prachtige auto baan van Paw Patrol zou ik mijn neefje erg blij maken als verjaardag cadeou. hij is helemaal weg van auto’s en Paw Patrol

Wat gaaf! Leuk voor onze 3 meiden hier!

Lijkt me leuk om te winnen voor mijn zoon van 4 en dochter van bijna 3, kunnen ze mooi samen mee spelen.

mijn dochtertje is verslaafd aan paw patrol, maar van haar broer mag ze nooit meespelen omdat hij vindt dat dit voor jongens is. Dus ik zou dit graag voor haal willen winnen.
Geliked met MarijBrand

voor de kleinkinderen

ik toe graag mee voor de kids

Deze zou ik graag willen winnen voor mijn oudste zoontje Sennon. Hij is helemaal Paw Patrol fan!

Ik heb begrepen dat Paw Patrol eigenijk voor jongens bedoeld is mijn mijn dochter vind het ook erg leuk!

Wat een leuke actie! gefeliciteerd met je dochter 🙂
Ik zou hem willen winnen voor mijn zoontje van 6 maanden oud. Nog wat te jong, maar als hij wat ouder is…

wow deze is ook wel gaaf hoor. Ik zie hem hier al als stunt/race/glijbaan gebruikt worden samen met de hotwheels 😀 Ik doe graag mee.

voor mijn neefjes en nichtjes.. elke week zie ik hun en dan is t meteen van puppy puppy .,, dan zetten we de tekenfilmpjes op en komen ze gezellig bij tante liggen/zitten

ik wil deze leuke Paw Patril uitkijktoren graag winnen voor mijn neefje

helemaal geweldig. ik doe graag mee voor mijn zoontje Wolf

Doe heel en super graag mee met deze geweldige winactie… Zou heel graag kans maken voor mijn dochtertje.. ze is helemaal gek van paw patrol

Voor het kleine mannetje die helemaal op gaat in de wereld van Paw Patrol.

Ik doe graag mee voor mijn kleine zoontje Nicky, zou hij prachtig vinden.
Zit er erg leuk !! 🙂

Groetjes van Anneliese de Waal

Mijn dochter is groot fan van Paw Patrol! Zou haar er graag blij mee maken!

Wat een leuk kado zeg. Ik heb heel veel vriendinnen in de kleine kinderen zitten en die komen heel graag hier spelen. Dus er worden veel kindjes blij gemaakt zou ik deze winnen.

Voor mijn zoon Bas! Zal hij erg blij mee zijn!

Ik zou maar van de weg af gaan,
want de brandweer komt eraan!
Tatuu, tatuu, ga aan de kant!
Bas moet heel snel naar een brand.
Daar in de verte zie ik rook.
Zeg Patrol-brandweerman, zie je dat ook?
Wat een vlammen, wat een vuur!
Maar het is van korte duur.
Met Bas in de buurt is er niks aan de hand.
want hij blust in een paar seconden elke brand.
Met het PAW patrol team is het daarom ook genieten,
Dus daarom laat ik deze kans niet schieten.
Een echte uitkijktoren dat zou hij graag winnen,
Laat de brandjes daarom maar beginnen….
Daarna komt de politie nog in actie,
nu maar hopen op een positieve reactie !
dan beginnen de PAW patrol avonturen,
die van ons wel eeuwig mogen duren !

Ik maak heel graag kans voor mijn zoon, die binnen zeer korte termijn grote broer gaat worden! En dat is natuurlijk heel stoer… En laat Paw Patrol dat natuurlijk ook zijn ;-)!

Super leuk ik doe graag mee om deze te winnen!

Superleuk! De uitkijktoren staat al op Stan zijn verlanglijstje, hij wordt in juli 4…. Maar hem alvast winnen zou natuurlijk te gek zijn.

Grote Paw Patrol fan hier! ^^ die zou hier erg blij mee zijn <3 🙂

ik wil de uitkijktoren winnen voor mijn zoontjes… deze staat al heel lang op hun verlanglijstje. Ze zijn beide dol op de avonturen die de pups beleven.

Ik doe graag mee voor mijn lieve petekind!

Doe heel graag mee voor m’n kleine neefje
Van 2 gaat die echt super vinden

Ik maak graag kans op deze prijs. Onze oudste dame is helemaal gek op Paw Patrol. Heerlijk hoe haar fantasiespel zich ontwikkeld nu ze bijna 4 is. Ze zou het geweldig vinden om hier mee te mogen spelen.

Mijn neefje zal dit heel leuk vinden!

Mijn meiden zijn enorm fan van de Paw Patrols

Wow wat een te gekke prijs. Tuurlijk doe ik mee. Voor bij mij thuis. Er komen hier zoveel kindjes spelen. Dat ik er veel kindjes mee blij kan maken. ik zie al die snoetjes al voor me. Ze weten precies in welke kast het staat en dat hier alles mag. Ik

Alle avonturen van Paw Patrol beginnen inderdaad met de uitkijktoren! Hopelijk ook alle avonturen die Alyssa er mee gaat beleven in onze woonkamer! 😉 Ze is er dol op, al duurde het even voordat ik dat doorhad omdat haar uitspraak klonk als “Powpetjew” en ik dus dacht dat ze met poppen wilde spelen, haha. De pups van Paw Patrol zijn echt favoriet, Alyssa zou hier heel blij mee zijn!

Super leuk voor mijn oppaskindjes! Ik doe graag mee aan de actie…

Gaaf voor mijn zoontje. Hij noemt ze de brandweerhondjes want Paw Patrol is nog een beetje lastig.

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Zoals elke moeder inmiddels weet het eerste jaar vliegt voorbij☺
Zou heel graag kans maken op deze prijs voor mijn jongste van 3 kinderen, mijn zoontje Jayden.
Hij is echt Paw Patrol fan en zodra die op tv zijn zit hij bijna in de tv.

Mijn zoontje is HE LE MAAL gek van paw patrol! Duimen maar 🙂

SUPER gaaf voor mijn mannetje!! Ik hoop op een kansje!

Nog gefeliciteerd! Mijn zoontje kijkt elke dag naar Pow Patrol! Hij heeft er nog geen speelgoed van, wat zou het leuk zijn als hij de avonturen nu echt kan na gaan spelen met deze mooie uitkijktoren. Aan fantasie heeft hij in ieder geval geen gebrek 😉

Super leuk, voor onze (nog) ongeboren zoon! Ik kan niet wachten tot hij er is en dit zou alvast erg leuk staan in zijn kamertje!

Heeeel graag! Mijn lieve zoon van net 4 is dol op Paw Patrol! Hij speelt het nu na met playmobile hondjes omdat we er eigenlijk nog niks van hebben. (Op shirts en truien na). Ik wist van deze uitkijktoren niks af, maar ontzettend tof! (Ga het hem maar niet laten zien anders moet ik dat nog weken aanhoren haha)

Leuk!! Ik doe mee voor Ties!!

Super gaaf! Die zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje Mats! Hij is bijna jarig, 1 mei! Dus dat zou te gek zijn!

Leuk voor onze kleinzonen……

Deze wil ik heel graag winnen voor mijn meisje : paw patrol superfan! Zec wordt ook helemaal wild als haar favoriet, Rocky mee op missie mag!

Oei.. Ik waag voor mijn zoontjes ook al een gokje voor de duploset, maar deze paw patrol uitkijktoren is ook wel héél erg gaaf!! Ik moet gewoon ook hier een gokje wagen. Hier in huis zijn nl. ook 2 grote paw patrol fans! Ik verklap niks van deze actie, maar ik weet wel zeker dat Roan (5, bijna 6) en Nick (2, bijna 3) heel blij zijn als ik dit zou winnen!

Superleuk cadeautje voor mijn neefje! Ik volg je al lang op Facebook

Van harte gefeliciteerd met je dochter. Ik doe heel graag mee aan deze fantastische winactie voor mijn zoontje Jens hij is zo gek op het hondje van paw patrol

Voor mijn zoon Surendy. Hij houdt van bouwen samen met mij.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP