Winnen

Winweek: Paw Patrol Uitkijktoren

Hoera! Sofie is 1 jaar en om dit te vieren kun je vanaf vandaag een week lang, elke middag om 14:00 uur een winactie vinden op Joyfromjoyce! Alle te winnen prijzen zijn voor kinderen, want dat hoort natuurlijk bij een winweek om een kinderverjaardag te vieren! 

Vandaag mag ik in samenwerking met SpinMaster een Paw Patrol uitkijktoren weggeven. Hier in huis hebben wij een grote Paw Patrol fan. Hij slaapt onder een Paw Patrol deken, in zijn paw patrol pyjama en zodra hij wakker is pakt hij zijn Paw Patrol auto’s en gaat er lekker mee spelen. Aron kreeg zijn uitkijktoren voor zijn vijfde verjaardag en het is één van de cadeaus waar hij heel veel mee speelt. Ook zijn zusje zigt er regelmatig mee te spelen.

paw patrolHet hoofdkwartier is het centrale punt in de tekenfilmserie en komt in iedere aflevering van de tekenfilmserie voor. De set heeft herkenbare licht en geluidseffecten en komt met pup Chase en zijn politiewagen.

WINNEN!

Wil jij kans maken op de Paw Patrol Uitkijktoren (t.w.v. €57,95)? Dat kan! Ik geef er namelijk eentje weg! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce.nl
 • Laat een reactie achter onder dit blog bericht waarin je vertelt dat je kans wilt maken en ik vind het natuurlijk leuk om te horen voor wie jij hem zou willen winnen.

De winacties en alle andere winacties van de winweek lopen t/m zondag 17 april. Dan zullen de winnaars van mij een mail ontvangen. Wil je nog meer kans maken op leuke prijzen? Kijk dan elke middag om 14:00 uur even op de site voor de nieuwste winactie! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

129 Comments

 • Reply Sonja Hubregtse

  Ik zou maar van de weg af gaan,
  want de brandweer komt eraan!
  Tatuu, tatuu, ga aan de kant!
  Bas moet heel snel naar een brand.
  Daar in de verte zie ik rook.
  Zeg Patrol-brandweerman, zie je dat ook?
  Wat een vlammen, wat een vuur!
  Maar het is van korte duur.
  Met Bas in de buurt is er niks aan de hand.
  want hij blust in een paar seconden elke brand.
  Met het PAW patrol team is het daarom ook genieten,
  Dus daarom laat ik deze kans niet schieten.
  Een echte uitkijktoren dat zou hij graag winnen,
  Laat de brandjes daarom maar beginnen….
  Daarna komt de politie nog in actie,
  nu maar hopen op een positieve reactie !
  dan beginnen de PAW patrol avonturen,
  die van ons wel eeuwig mogen duren !

  11/04/2016 at 11:24 am
 • Reply Jens

  Ik maak heel graag kans voor mijn zoon, die binnen zeer korte termijn grote broer gaat worden! En dat is natuurlijk heel stoer… En laat Paw Patrol dat natuurlijk ook zijn ;-)!

  11/04/2016 at 2:19 pm
 • Reply Lieke van Veen

  Super leuk ik doe graag mee om deze te winnen!

  11/04/2016 at 2:32 pm
 • Reply Anja

  Superleuk! De uitkijktoren staat al op Stan zijn verlanglijstje, hij wordt in juli 4…. Maar hem alvast winnen zou natuurlijk te gek zijn.

  11/04/2016 at 3:46 pm
 • Reply Lindsey

  Grote Paw Patrol fan hier! ^^ die zou hier erg blij mee zijn <3 🙂

  11/04/2016 at 3:56 pm
 • Reply Christel

  ik wil de uitkijktoren winnen voor mijn zoontjes… deze staat al heel lang op hun verlanglijstje. Ze zijn beide dol op de avonturen die de pups beleven.

  11/04/2016 at 4:25 pm
 • Reply Caro

  Ik doe graag mee voor mijn lieve petekind!

  11/04/2016 at 7:22 pm
 • Reply Lieke b

  Doe heel graag mee voor m’n kleine neefje
  Van 2 gaat die echt super vinden

  11/04/2016 at 8:57 pm
 • Reply Manon van L

  Ik maak graag kans op deze prijs. Onze oudste dame is helemaal gek op Paw Patrol. Heerlijk hoe haar fantasiespel zich ontwikkeld nu ze bijna 4 is. Ze zou het geweldig vinden om hier mee te mogen spelen.

  12/04/2016 at 10:40 am
 • Reply chen

  Mijn neefje zal dit heel leuk vinden!

  12/04/2016 at 1:07 pm
 • Reply Fleur

  Mijn meiden zijn enorm fan van de Paw Patrols

  12/04/2016 at 11:55 pm
 • Reply Claudia

  Wow wat een te gekke prijs. Tuurlijk doe ik mee. Voor bij mij thuis. Er komen hier zoveel kindjes spelen. Dat ik er veel kindjes mee blij kan maken. ik zie al die snoetjes al voor me. Ze weten precies in welke kast het staat en dat hier alles mag. Ik

  13/04/2016 at 5:40 pm
 • Reply Bodil

  Alle avonturen van Paw Patrol beginnen inderdaad met de uitkijktoren! Hopelijk ook alle avonturen die Alyssa er mee gaat beleven in onze woonkamer! 😉 Ze is er dol op, al duurde het even voordat ik dat doorhad omdat haar uitspraak klonk als “Powpetjew” en ik dus dacht dat ze met poppen wilde spelen, haha. De pups van Paw Patrol zijn echt favoriet, Alyssa zou hier heel blij mee zijn!

  13/04/2016 at 6:48 pm
 • Reply Feinette

  Super leuk voor mijn oppaskindjes! Ik doe graag mee aan de actie…

  13/04/2016 at 9:49 pm
 • Reply Marjon

  Gaaf voor mijn zoontje. Hij noemt ze de brandweerhondjes want Paw Patrol is nog een beetje lastig.

  13/04/2016 at 9:50 pm
 • Reply Regina Schut

  Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Zoals elke moeder inmiddels weet het eerste jaar vliegt voorbij☺
  Zou heel graag kans maken op deze prijs voor mijn jongste van 3 kinderen, mijn zoontje Jayden.
  Hij is echt Paw Patrol fan en zodra die op tv zijn zit hij bijna in de tv.

  14/04/2016 at 5:42 pm
 • Reply Samantha

  Mijn zoontje is HE LE MAAL gek van paw patrol! Duimen maar 🙂

  14/04/2016 at 10:08 pm
 • Reply Sabine Mara Collin

  SUPER gaaf voor mijn mannetje!! Ik hoop op een kansje!

  15/04/2016 at 3:19 pm
 • Reply Marian

  Nog gefeliciteerd! Mijn zoontje kijkt elke dag naar Pow Patrol! Hij heeft er nog geen speelgoed van, wat zou het leuk zijn als hij de avonturen nu echt kan na gaan spelen met deze mooie uitkijktoren. Aan fantasie heeft hij in ieder geval geen gebrek 😉

  16/04/2016 at 11:29 am
 • Reply Berdien

  Super leuk, voor onze (nog) ongeboren zoon! Ik kan niet wachten tot hij er is en dit zou alvast erg leuk staan in zijn kamertje!

  16/04/2016 at 2:17 pm
 • Reply Stefanie

  Heeeel graag! Mijn lieve zoon van net 4 is dol op Paw Patrol! Hij speelt het nu na met playmobile hondjes omdat we er eigenlijk nog niks van hebben. (Op shirts en truien na). Ik wist van deze uitkijktoren niks af, maar ontzettend tof! (Ga het hem maar niet laten zien anders moet ik dat nog weken aanhoren haha)

  16/04/2016 at 2:25 pm
 • Reply Milou

  Leuk!! Ik doe mee voor Ties!!

  16/04/2016 at 2:56 pm
 • Reply Joyce

  Super gaaf! Die zou ik graag willen winnen voor mijn zoontje Mats! Hij is bijna jarig, 1 mei! Dus dat zou te gek zijn!

  16/04/2016 at 4:38 pm
 • Reply Hennie Pekelaer - Wolting

  Leuk voor onze kleinzonen……

  16/04/2016 at 6:07 pm
 • Reply Ann

  Deze wil ik heel graag winnen voor mijn meisje : paw patrol superfan! Zec wordt ook helemaal wild als haar favoriet, Rocky mee op missie mag!

  16/04/2016 at 8:43 pm
 • Reply Wendy

  Oei.. Ik waag voor mijn zoontjes ook al een gokje voor de duploset, maar deze paw patrol uitkijktoren is ook wel héél erg gaaf!! Ik moet gewoon ook hier een gokje wagen. Hier in huis zijn nl. ook 2 grote paw patrol fans! Ik verklap niks van deze actie, maar ik weet wel zeker dat Roan (5, bijna 6) en Nick (2, bijna 3) heel blij zijn als ik dit zou winnen!

  16/04/2016 at 9:08 pm
 • Reply Nadia A.

  Superleuk cadeautje voor mijn neefje! Ik volg je al lang op Facebook

  17/04/2016 at 2:54 pm
 • Reply Gea

  Van harte gefeliciteerd met je dochter. Ik doe heel graag mee aan deze fantastische winactie voor mijn zoontje Jens hij is zo gek op het hondje van paw patrol

  17/04/2016 at 4:00 pm
 • Reply Jeroen van der Oord

  Voor mijn zoon Surendy. Hij houdt van bouwen samen met mij.

  10/05/2016 at 9:39 pm
 • 1 2 3

  Leave a Reply