Comments (150)

Ja echt super gaaf voor mn mannetje

Jaa super leuk voor de kindjes van de peuterspeelzaal!

Wat super leuk! Mijn dochtertje is een echte LEGO fan we missen alleen nog wat diertjes dus deze set zou goed van pas komen! Duimen maar!

Ik wil het graag winnen voor onze 3 jarige peuter! Ze bouwt onwijs graag en alles word gemaakt van duplo momenteel, dus een top verrassing!

Ooh leuk! Ik doe mee voor Willem. Hij is gek op duplo !

O ja leuk! Graag voor Evi

Zo leuk Lego Duplo,voor veel speelplezier Leuk deze set van het poolgebied!

Zou heel leuk zijn voor de verjaardag van Esmee

Oeh deze serie van duplo kende ik helemaal nog niet. Ziet er erg leuk uit! Ik doe graag mee voor de verjaardag van mijn dochtertje aanstaande maandag!

Waaaauw dat is gaaf.. die zou ik super graag willen winnen voor onze zoon

Wauw wat een leuke set. Zou leuk zijn voor ons neefje of nichtje die wel heel lang op zich laat wachteb voordat hij of zij geboren zal worden. En we zijn zooooo nieuwsgierig nog maximaal 2wkn .

Wat leuk! Ik zou hem wel voor mijn mannetjes willen winnen! Duplo is hier ook een groot succes, Ties bouwt en Gijs vindt de geluidjes die de blokjes maken wanneer je ze op de grone gooit heel leuk

Wat een leuke duploset. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, duplo is hier altijd wel een succes.

Oooh Duplo! Wat is dat toch mooi spul! Vanuit de jeugd van mijn vriend hebben we vooral nog heel veel Playmobil en Lego maar helaas is het Duplo verdwenen. Wat zou het leuk zijn dat onze dochter ook wat Duplo heeft om mee te spelen (nu nog te jong voor Playmobil & Lego) en dan bewaren we dit voor later als zij kinderen heeft! Ik vond het namelijk super dat er nog van alles van vroeger op zolder stond bij mijn schoonouders!

Wauw! Voor me neefje van 2,5

Hier ook 2 echte Duplofans. Zo, speciale uitbreidingsset zullen ze vast heel leuk vinden.

Ik heb zelf nog geen kinderen, maar ik heb wel het allerschattigste buurjongetje dat er bestaat. En hij is zoo zuinig op zijn speelgoed, echt heel bijzonder 🙂 Normaal vernielen jochies altijd de hele boel, maar hij niet 😉 Laat hij nu net over 2 weken jarig zijn dus dit zou een geweldig cadeau voor hem zijn 🙂

Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jullie dochtertje! Ik doe mee voor mijn zoontje van 9 maanden, hij vindt het tegenwoordig het leukst om met blokken te spelen, een eerste LEGO duplo set voor hem winnen zou super zijn!

Leuk! Voor Phileine die gek is duplo!

Super leuke actie. En voor mn kleine ventje die eindelijk blokjes gaat bouwrn en er intresse in krijgt zou ik hem willen winnen!

Ik doe mee voor Liam nu en Kyran later. Ook hier zal de Duplo een lange tijd meegaan. Wat een spijt heb ik achteraf dat ik de mijne destijds verkocht heb. Deze sets zijn helemaal leuk doordat er dieren bij zitten.

Duplo is ook hier een groot succes! Ik doe graag namens mijn zoontje mee met de winactie.

Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 1 jaar, die het leuk vindt om met de dieren van Duplo te spelen. De pooldieren heeft ze nog niet, dus dat zou een mooie uitbreiding zijn.

Duplo is fantastisch speelgoed, zo leuk en leerzaam! En omdat het vrijwel onverwoestbaar is mag je het gerust duurzaam noemen! Mijn ervaring is dat kinderen daar ook nooit uitgespeeld mee raken, en als ze er echt te oud voor zijn gaat de Duplo in een kist of doos op zolder, “voor mijn kindjes later”. Daarom kan ik op dit moment geen Duplo doorgeven aan mijn nieuwste neefje James, dus maak ik voor deze lieverd graag kans op LEGO Duplo poolgebied, als eerste doos van zijn eigen, ongetwijfeld zich nog flink uitbreidende verzameling!

Dit wil ik graag voor mijn nichtje winnen, mijn eigen kinderen zijn hier al iets te oud voor dus wil t graag voor haar winnen. Ze wordt binnenkort 2 dus super leuk

geliked & gedeeld met Marij Brand

Wat een leuk set van de noordpool, zal Sam leuk vinden, hij is gek op neeuw! Haha

wat een leuke actie wij doen ook mee leuk als de kleinkinderen bij opa en oma spelen duplo hier is al zo oud (hebben hun mama’s zelf nog mee gespeeld),
dat er wel wat vernieuwing bij in kan,

Jaa, die wil ik winnen! Alle 3 de kids zijn dol op duplo en ze vermaken zich er uuuuuuuren mee! 😀

Happy Birthday voor je kleine meisje! Wij doen graag mee! Duplo is hier echt een megahit, deze set hebben we nog niet. En k weer zeker dat de grote walvis helemaal het einde is voor mijn kleine meid!

Ja deze wil ik wel heel graag winnen voor mijn neefje Ben. Elke woensdag pas ik met heel veel plezier op hem, en hoe leuk is het dan om hier samen mee te spelen. Want zn tante vind duplo stiekem ook nog steeds erg leuk 😉

Van harte gefeliciteerd met sofie.
Ik doe erg graag mee met deze leuke actie voor mijn zoontje doe 19 mei 1 jaar word en voor mijn dochter van 4 ze vinden beide duplo erg leuk.

voor als de kleinkinderen op bezoek komen

Voor mijn dochtertje Jodi gelijk jarig met jullie meisje. .. Ze is gek op blokjes!

Super leuk kado! Ik zou dit graag winnen voor mijn kleine meisje

Ontzettend leuk voor mijn meisje Eline. Zij is gek op Duplo!

Zou super zijn voor onze dochter! We zijn al aan het sparen voor duplo. Ze heeft de boerderij al, deze moest natuurlijk als eerste want we hebben een boerderij. Maar deze zou Zo ontzettend welkom zijn!

Ik doe graag mee voor mijn eigen kleine ventje..Iets ouder dan Sofie en klimt nu al echt naar de Duplo om er mee te spelen en deze set hebben we nog niet!

Ooh wij doen graag mee met deze leuke winactie! Zoë is dol op duplo

Ik zou heel graag winnen voor mijn neefje, hij is net grote broer geworden alfgelopen woensdag en verdient dus wel een leuk kadootje !

Ik doe mee voor mijn zoontje Nathan. Hij mag graag met duplo blokjes spelen!

Wat een leuke actie! Mijn dochtertje Liv isgek op haar duplo en kan wel een leuke set erbij gebruiken, ze is vooral gek van de diertjes.

Weer een leuke winactie, wij doen graag weer mee!!
Hier zou mijn zoontje heel blij mee zijn.

wauw! wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor m’n zoontje!

We love duplo!!! Mijn dochter Mila speelt regelmatig met haar duplo en vooral de diertjes vindt ze leuk! Baby broertje Raf van 8 maanden begint in al interesse te tonen dus er zal hier nog wel wat jaren met duplo gespeeld gaan worden.

Heel graag voor onze kleine Noud. Nu nog wat te klein om mee te spelen, maar super leuk voor later!

Gefeliciteerd met jullie mooie meisje! En wederom doe ik graag weer mee aan de winactie! Teun speelt nog altijd graag met duplo en als ons meisje groot genoeg is, kan zij er lekker mee spelen.

voor kleindochter lise zou dit geweldig zijjn

Ik doe ook graag mee! Elise is gek op Duplo en zou deze versie echt te gek vinden. 🙂

Wij doen graag mee aan deze supertoffe win actie, daar gaat mijn 3jarige veel plezier mee beleven, en mama doet heerlijk mee;)))

Ohh wat een leuke prijs! Zou deze graag willen winnen voor m’n zoontje

Jeftha vind duplo super!

Voor onze zoon! Tussen 3 meiden in is het soms lastig te kiezen waarmee hij wilt spelen zonder dat zijn zussen het afpakken.

Oh wat gaaf! Ik doe graag mee voor mn kleine nichtje die is een paar maandjes ouder dan Sophie dus dat komt wel goed met spelen!

Oooh geweldig!! Ik doe graag mee voor mijn eigen kleine dochter!

Facebook : Anna York

Super wat leuk! Aller eerst natuurlijk nog gefeliciteerd met de kleine grote meid! Onze Bram mag volgende maand z’n eerste kaarsje uitblazen en wat vind ik dat toch spannend! Ik zou graag het duplo setje winnen voor hem zodat die vast kan oefenen met cadeautjes uit te pakken en omdat ik weet dat die het heel erg leuk gaat vinden om met de walvis te spelen!

Ik doe ook weer mee! Mijn dochter is gek op kleine dingen en blokjes. Zou erg gaaf zijn om te winnen!

Duplo is fantastisch geweldig voor onze meiden

Super leuk! Ik zou hem heel graag willen hebben voor onze zoon Fedde. Hij wordt in juli, 1 dus dat zou een leuk cadeau zijn.

Super leuk voor Sara en Fiene.
Ze beginnen nu net een beetje samen te spelen, kunnen ze mooi bouwen

Dit zou mijn zoon Thies van 4 jaar geweldig vinden!

Alsnog van harte gefeliciteerd met Sofie ! Wat is de tijd hard gegaan.
Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is gek op dingen bouwen en op poppetjes.

Van harte gefeliciteerd! En succes met lezen van alle mooie verhalen en t kiezen…k wil hem winnen net als heel veel moeders of vaders…of anderen….ik wil hem aan ons zoontje geven die net 1 is geworden en al veels te veel heeft meegemaakt en ons andere zoontje kan er dan ook mee spelen…poolgebied is wel toeval…Antarctica staat nog op de wensenlijst…zeker ook omdat een vriend daar woonde…ooit kom ik daar…kunnen de kids zich vast voorbereiden. Ook is t altijd fijn iets te winnen om weg te geven en om de blije snoetjes te zien glunderen. Haha Hoewel onze koter op z’n verjaardag al flink is verwend…hihi hier laat ik t maar bij;-)

Onze jongens van 6 en 7 jaar zijn nog steeds gek op Duplo, ze spelen er bijna dagelijks mee, ondanks dat ze ook veel van gewone Lego en Playmobil houden. In juni verwachten wij onze vierde zoon en ik zou het leuk vinden om hem tzt ook wat nieuwe Duplo te kunnen geven. Toevallig zag ik deze set net voorbij komen op de reclame en het sprak mij direct aan, vooral vanwege die superschattige walvis! Het lijkt me heel tof om deze set te mogen winnen!

Verliefd! Wat een cjoetiepetoetie setje!! Voor mijn lieve Pollewop

Hallo!

Ik zou super graag kans willen maken op dit mooie set, voor mijn kleine lieve Ellen van 2 jaar ❤️. Hartelijk gefeliciteerd nog met je kleine meid!

Groetjes, Cheryl

Super leuk! Ik maak graag kans voor onze jongste zoon! Na drie meiden hebben we best veel roze duplo in huis, maar dit is echt stoer met die ijsberen. Ik maak heel graag kans

Oh, dit is echt superleuk voor mijn 2 kids (2 en 5) de oudste is helemaal gek van dieren (&de dierentuin) en bouwen en de jongste wil alles doen wat grote broer ook doet. Daar is dit dus perfect voor! Grote broer kan kleine broer laten zien hoe het moet, waarna ze er samen mee kunnen spelen! En om ruzie te voorkomen 😉 kan grote broer de rest van de duplo hier gebruiken om ook de andere werelddelen (jungola en serenga) van de nieuwe dierentuin van Emmen te maken. Zo hebben we de dierentuin dan compleet in ons huis!

Dat zou leuk zijn. Hier maak ik mijn mini vriendinnetje erg blij mee!! 🙂

Duplo! Tijdloos speelplezier! Heel graag een kansje voor onze kapoen (zoonlief: 2j)

Wauw wat een mooie doos duplo daar doe ik graag voor mee!

Erg leuk dit nieuwe, around the world set, van Lego. Ik wil het graag voor mijn dochtertje van 3, winnen. Met de “grote” Lego van haar grote broer mag ze niet spelen (en dat is ook nog wat lastig voor haar). Hiermee zou ze superblij zijn, het setje staat zeker garant voor urenlang speelplezier.

Deze zou ik natuurlijk wel willen winnen voor mijn zoontje… voor als hij jarig is… duurt nog wel even hoor, hij is nu een half jaar…

Leuke actie zeg. Voor wie wil ik hem winnen. Mijn jongste dochter vind Duplo nog leuk, maar gaat toch al de Lego Friends richting op. Mijn neefje daarentegen wordt binnenkort 2 en dan is DUPLO zo leuk. En mijn dochtertje zal hem er wel even in wegwijs maken 🙂

Gefeliciteerd met Sofie!
Deze set lijkt mij super gaaf! (De walvis is geweldig!!!) 😀
Mijn meiden zullen dit fantastisch vinden. Onze jongste is net 1 geworden en begint steeds meer aardigheid voor Duplo te krijgen. Meer dan de blokjes tegen elkaar aan tikken, ze in en uit de kist gooien of stiekem de creaties van haar grote zus slopen, haha. Ik heb geen Facebook maar volg je nu wel via Bloglovin’.

Ik doe graag mee voor Jordan die in juli 2 jaar wordt!

Gefeliciteerd met Sofie 🙂
Graag maak ik voor mijn kleine meid ook kans op deze super coole prijs 😀

Wauw wat een prachtige set! Hier zijn de twins bijna jarig en ze zouden het prachtig vinden om zoiets ook te krijgen!

Die zal mijn jochie van 2 super vinden!

Ik doe graag mee voor mijn peutertje die bijna 3 wordt!

Leuk! Doe graag mee voor mijn meisje, die gek is op duplo

Speelgoed dat nooit gaat vervelen, graag voor ons klein mannetje.

Super leuk voor onze dierenvriend hier in huis.

mijn dochtertje is een kleine waterrat en is ook nog eens dol op het dolfinarium. Hebben er een jaar abonnement van. Dus dit pakket zou echt super leuk zijn voor haar met die walvis erin.

Ik doe graag mee voor Milan, nu nog te klein om er mee te spelen maar over een paar maanden moet dat vast goedkomen!

dit leuke Lego pakketje wil ik graag voor mijn neefje winnen

ik doe graag mee voor mijn zoontje Wolf

Ik doe graag mee super leuke winactie voor mijn zoontje,
Hij vind duplo helemaal te gek, visjes vangen net zo als pappa dat is wat die altijd wilt als die groot wordt. Maar met deze speelgoed duplo set kan die alvast gaan oefenen!

erg leuk voor mijn kleine man om lekker mee te spelen

Wauw wat een supergave winactie. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine boef

WO! Dit zou het perfecte verjaardagscadeau zijn voor mijn allerliefste neefje! Hij is dol op Duplo.

Jhaaaaa we love Duplo, heerlijk voor Jackson!

Heel erg leuk. Duplo heeft altijd zulke leuke dingen. En zo duurzaam want het gaat jaren mee. Zo speelt onze kleine man liam nog met duplo want van zn papa en ooms is geweest hihi. Maar dit leuke poolsetje is wel heel erg leuk. Een waanzinnige give away. Waar wij heel erg graag aan mee doen. Dat zal een betoverende glimlach op ons mannetje zijn gezichtje toveren hihi. En wie weet spelen ooit zijn kindjes hier dan ook weer mee hihi.

Nog Gefeliciteerd met je dochter.
Ik doe graag mee voor mijn nichtje en volg je op Facebook.

Dat vind Kyano ook heel erg gaaf om mee te spelen. Zijn fantasie mag nog wel geprikkeld worden en dit helpt daar wel bij

Ik doe graag mee voor mijn kleine ventjes Nicky, zou erg leuk voor hem zijn 🙂

Duplo, wat is dat mooi speelgoed.
IK heb kleinkinderen die daar altijd enthousiast mee spelen, als ze hier zijn.
IK heb best wel wat Duplo, maar deze leuke had ik nog nooit gezien.
Zullen de kinderen ook erg leuk vinden.
Voor hen waag ik een kansje

Ik denk dat ik Luka hier erg blij mee zou maken,vooral omdat hij nu echt begint te bouwen

doe graag mee voor mijn kleinzoontje die graag met lego speelt

en nog een hoera voor Sofie met haar verjaardag

daar zou mijn kleinzoontje heel blij mee zijn

nog een dikke proficiat aan Sofie voor haar 1ste verjaardag

Met een LEGO DUPLO POOLGEBIED-set
wordt mijn nichtje echt in het zonnetje gezet
en beleeft zij veel bouw- en speelpret!

Wat n leuke set. We gaan ervoor. Voor t leukste en liefste meisje van de wereld.

Jij gefeliciteerd met je dochtertje…..

Super zeg! Ik doe graag mee voor mijn meiden!

Ik zou het aan ons neefje warre geven. De kleine spruit is zoveel ziek en dus ook veel thuis dat een cadeautje extra wel mag.

Doe super graag mee voor mijn kleine meid

mijn neefje(2.5) is laatste grote broer geworden.. maar door dat hij veel ziekenhuis opnames heeft gehad laatst nog bijna 2 weken in coma gehouden.
heeft hij wat achterstand.
hij is helemaal gek op lego duplo dus wil hem dit graag geven

Wat een super prijs ! Ik zou ‘m graag winnen voor m’n zoontje Bas. Wat verkoeling dmv het ijs kan geen kwaad deze zomer 😉 (hoop ik). En dieren blijven altijd leuk om mee te spelen. Erg leuke doos ! Zelf vind ik de dolfijn super!

Superleuke actie voor zoontje jarno van net 3. Die is gek op duplo en verhalen naspelen met grote zus elise! hiermee kunnen ze zich zeker vermaken!

Mijn kleine vent is nu nog te klein, maar ik weet zeker dat hij Duplo straks leuk gaat vinden. Ieder kind vindt dat toch geweldig? <3

Ik doe graag mee voor mijn oudste, die helemaal dol is op Duplo! Onverwoestbaar, dus goed voor heel wat rondes speelplezier!

Geweldig leuk pakketje! Ik heb vroeger zelf ook veel met de duplo gespeeld en het lijkt me leuk om dit te winnen voor mijn kleine neefje die over een paar weken geboren wordt!

Super leuk voor mijn zoontje cas, ik kijk zo hard uit naar samen spelen;)

Leuk! mijn dochter en ik spelen graag met duplo!

Super leuk, Lizzie is dol op Duplo!

Oh dat wil ik graag winnen voor mijn kindjes! Duplo is favoriet hier!

Onze tweeling van 2,5 zijn gek op Duplo voor al de diertjes vinden ze prachtig. Ik hoop dat ik hun binnenkort namens jullie die pracht kado mag overhandigen!!

Wat een leuke actie ! M’n kleine neefje is dol op duplo dus dit zou die echt super vinden

Vergeten; om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar hoop ondanks dat toch mee te mogen doen.

Wow wat een mooie cadeau biedt je allemaal aan om te winnen. Van harte met je kleine meid en wat fijn dat wij mogen mee genieten.
Hoop de duplo te winnen voor onze meiden. De oudste is er gek op en de baby zal er later ook veel plezier aan beleven.

Mijn neefje zal dit heel erg leuk vinden!

Bouwen met Duplo blijft leuk! Mijn jongste dochter doet het met name, maar de oudere doet dan toch gezellig mee

En weer zo’n leuke winactie! En wat is sofie verwend zeg! Erg leuke outfit had ze aan, tof! Deze zou ik graag winnen voor onze jongste zoon van twee. Duplo is en blijft een hit bij de jongens en dit is een stoere set waarvan we nog niks hebben. Ik doe graag mee!

Wat een leuke set! Duplo ia hier echt favoriet dus zou erg goed uitkomen!

Super leuk en duurzaam cadeau!
Voor mijn aanstaande (begin mei) neefje of nichtje.
Einde berichtje

In een woord GEWELDIG. Ik zag hem op tv. Voor het liefste meisje van het land doe ik heel erg graag mee. Wat een leuke prijzen heb je zeg.

Voor mijn dochtertje, zal ze heel leuk vinden!

Oh deze zou ik heel graag winnen voor mijn zoontje! Echt superleuk!

Super gaaf! Wij zijn grote Duplo fans dus ik waag zeker een gokje, ik doe mee! 🙂

Jaaa ook al zo’n leuke! Ook hier doe ik graag aan mee, deze keer voor Elisa 🙂

ik doe mee voor mijn kleinzoon

Uiteraard maak ik heel graag kans voor mijn kleine kabouter die gek is op duplo. Dat worden vele uurtjes speel en bouw plezier.

Wat een leuke set! Ik doe graag mee voor mijn oppaskindje, van vier jaar. Hij is dol op dieren!

Supergaaf voor mijn zoontje van 4! Kan zijn fantasie dan echt op hol laten slaan 🙂

Denk dat ons zoontje spencer hier vast heel blij mee gaat worden, en vooral als we deze op vakantie mee kunnen nemen naar Italië van de zomer.

Superleuk! Hier ook een grote lego duplo fan. Mijn kleine meisje van 2 zal dit geweldig vinden 🙂 ❤

Ik en mijn dochter zijn dol op spelen met duplo en deze set ziet er erg leuk uit!

Wat een leuk pakket! Mijn zoontje heeft de Puplo zoals hij het noemt helemaal ontdekt. Uitbreiding is dus zeker welkom, zeker zo’n leuk poolpakket met deze leuke dieren!

Goedemorgen,

Dit is de derde en tevens ook laatste winactie waar ik aan mee doe (wil niet hebberig overkomen)
De eerste winactie deed ik mee voor mijn dochter de tweede voor de dochter van mijn vriendin en deze actie wil ik graag mee doen voor dion het zoontje van mijn vriendin kim.
Ook hem gun ik een leuke verassing♡
Hij zit nu in de leeftijd dat hij druk met duplo is de laatste keer dat ik met hem kwam knuffelen gleed ik zelfs over de losse blokjes zo op mijn bips.
Groetjes chantal

Levi is bijna 5 en nog steeds dol op duplo en maakt de mooiste dingen. Dit poolgebied is dan ook zeer welkom!

Ik zou graag meedoen voor onze zoon Jesper, hij is nu nog wat klein maar ik weet zeker dat hij het straks een superleuk cadeau vind om mee te spelen.

Wauw, ik zag deze pas al in de winkel, zo gaaf! Ik zou hem graag voor m’n zoontje willen winnen!

Oh duplo is ook altijd zo leuk! Vroeger ook zoveel mee gespeeld! Zou het graag voor mijn zoontje Mats willen winnen die bijna jarig is! Leuke aktie!

Ik loot graag mee voor onze grote dierengek ♡♡♡

Ik zou graag meedoen voor onze jongste elize haar zus speelt veel met lego voor 5+ en ik merk dat ze het wel erg leuk vind, dit zou een leuk begin zijn voor haar lego fase

Mijn kleine neefje van 2 is helemaal gek op duplo. S ochtends loopt hij al gelijk naar zijn duplo doos en met moeite laat hij weer thuis als hij naar de opvang gaat. Hoe leuk zal het zijn als ik hem dit cadeau kan geven! Hij is er in ieder geval erg blij mee..dat weet ik zeker!

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van bijna anderhalf na 3jongens mag ze weer eens verwend worden

Ja, super leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor m’n zoontje Kyan, die echt mega dol is op duplo! 🙂

Superleuk voor mijn schatje! Ik volg je al lang op Facebook.

Dit zou mijn zoontje Jens (3) helemaal geweldig vinden. Ik doe heel graag mee voor hem

Leuk leuk leuk! Graag zou ik deze winnen voor mijn dochter van bijna 3.
En over een paar jaar gaat deze dan mee met mij naar mijn kleuterklas… Want daar zijn ze ook dol op duplo!

Succes met puzzlen en lezen en veel plezier natuurlijk!

Groetjes ons

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP