Winnen

Winweek: Boekenpakket voor mama

Tijd voor de tweede winactie van de moederdag winweek. Misschien wel mijn favoriete winactie. Ik mag namelijk 2 boeken weggeven, en welke moeder wil zich nu niet even terugtrekken met een boek? Heerlijk even me-time. 

In samenwerking met uitgeverij Zomer & Keuning mag ik twee mooie boeken weg geven van twee top schrijvers. Het gaat om de boeken Een huis in Frankrijk en het boek Misschien ooit. 

misschienooit.9789401905770

Misschien ooit – Colleen Hoover

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer’s block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren op maybesomedaysoundtrack.com. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

eenhuisinfrankrijk.9789401904384

Een huis in Frankrijk – Eva de Wit

Melanie woont in een prachtig opgeknapt landhuis in Frankrijk. Ze is hierheen gegaan voor de liefde van haar leven, maar die heeft haar verlaten. Nina heeft een leuke baan en een ogenschijnlijk goede relatie. Wat ze verborgen houdt, is dat ze wordt mishandeld en dat ze op de vlucht is. Jessica kan haar baan als manager eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want ze heeft grote financiële problemen en is zwanger van een derde kindje. Wanneer de vier vroegere vriendinnen bij elkaar komen in Melanies huis in Frankrijk, blijkt dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen. De vrouwen slaan de handen ineen om het tij te keren. De feelgoodroman Een huis in Frankrijk van Eva de Wit zal liefhebbers van Santa Montefiore en Maeve Binchy niet onberoerd laten. De auteur heeft het talent om vier totaal verschillende karakters geloofwaardig uit te werken en de lezer voor alle vier in te nemen.

WINNEN!

Samen met de uitgeverij geef ik 1 pakker met de twee boeken weg. Wat moet je doen om kans te maken op de boeken?

 • Laat een reactie achter onder dit blog bericht
 • Like de facebookpagina van joyfromjoyce.nl

De winactie loopt t/m 18 mei, de email ontvang van mij een mail bericht. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

56 Comments

 • Reply Sandra

  Dit leesmonster annex moeder doet ook graag mee 🙂

  12/05/2016 at 11:46 pm
 • Reply Jens

  Lekker lezen tijdens mijn verlof… In t zonnetje graag :-)!

  13/05/2016 at 10:37 am
 • Reply Marleen

  Heerlijk voor wat metime

  13/05/2016 at 2:19 pm
 • Reply Phoebe Coppens

  Binnenkort weer even tijd om rustig te lezen dus ook liefhebber!

  14/05/2016 at 10:49 am
 • Reply Marian

  Lezen is heerlijk al mis ik er soms de tijd voor. Straks bij de mooie zomeravonden ga ik er zeker van genieten.

  14/05/2016 at 2:41 pm
 • Reply Sylvia

  Heerlijke boeken voor Mama! Graag zou ik dan ook kans maken voor mijn mama! En wie weet mag ik ze lenen nadat zij ze met veel plezier gelezen heeft!

  17/05/2016 at 1:42 pm
 • 1 2

  Leave a Reply