Happy momlife

slaapkopje 3
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #7 – Lekker slapen

Ik ben dol op lieve slaappakjes of pyjama’s en als ik niet oplet hebben de kinderen veel te veel pyjama’s haha! Maar dat is op dit moment anders. Alle kinderen bij ons in huis zijn enorm gegroeid en toe aan een nieuwe collectie met kleding, ondergoed en nachtkleding. Voor Sofie kwam ik bij slaapkopje.nl terecht.

Slaapkopje.nl is opgericht door Marije moeder van een dochter en bonuszoon. Slaapkopje is opgericht dankzij Marije haar liefde voor slapen. Hebben wij stiekem niet allemaal deze liefde? Het idee kwam na de geboorte van haar dochter Isabelle in 2017 toen er steeds minder slaapjes kwamen voor deze moeder.

De Pyjama’s van slaapkopje zijn uniek, comfortable en moeten slaapverwekkend zijn. Ik kan je vertellen dat Fleur er heerlijk in slaapt en dat het ook een genot is om bij haar aan te trekken. De Pyjama is namelijk heel erg zacht en ik kan mij best voorstellen dat dit lekker zit bij Fleur. De Pyjama’s zijn gemaakt van organic cotton en bamboo en komen uit Parijs, Londen en San Francisco. De pyjama’s zijn echt heel zacht en van goede kwaliteit, want na het wassen zijn ze ook nog steeds lekker zacht.

Naast de super zachte pyjama’s heeft slaapkopje ook mooie swaddles, dekentjes en slaapzakken te koop. Ik vind de swaddles echt heel erg mooi en een goede tip als kraamcadeautje. Ook pyjama’s vind ik zelf een leuk kraamcadeautje.

WINNEN!

In samenwerking met Slaapkopje.nl mag ik een pyjama naar keuze weggeven. Wat moet je doen om kans te maken op zo’n fijne pyjama:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • volg slaapkopje op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen en welk item jij zou uitkiezen als je wint.

 

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Facebook Comments

Share this post