Happy momlife

win 14-daagse
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #7 – Leg je gezin vast

Winactie nummer 6 alweer! Vandaag mag ik iets leuks weggeven, iets of nou ja iemand waarvan ik al vaak gebruik heb gemaakt en waarbij ik iedere keer weer bij ben met het eindresultaat. Ik vertel je meer over Pure Moment Fotografie en vertel je ook wat je kunt winnen! 

Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik Sharmayne heb leren kennen, maar dat wij elkaar inmiddels jaren kennen is wel duidelijk als ik terug kijk naar alle foto’s die er gemaakt zijn. En ja ik ben echt heel blij met alle mooie momenten die ze heeft vast gelegd. Ik begon met kerstkaarten, daarna deed Sharmayne mijn trash the dress shoot, een shoot met mijn schoonfamilie en ik kan nog wel een hele lijst opnoemen met mooie foto’s die ze heeft gemaakt.

De foto’s zijn mij allemaal heel dierbaar en ik vind het ook belangrijk om ons zelf met de kinderen regelmatig op de foto te zetten. voornamelijk, omdat ik anders niet met de kinderen op de foto sta haha! Op foto’s met een de selfie stand na dan. En ik denk dat alle moeders dit wel herkennen. Dus tijd voor verandering en voor mooie plaatjes aan de muur!

WINNEN!

Samen met Sharmayne geef ik een fotoshoot weg voor jou en je gezin. Sharmayne/Pure Moment Fotografie is gevestigd in de provincie Groningen en de locatie van de fotoshoot zal samen afgestemd worden. Dus wil je ook mooie foto’s van je gezin en woon je in de omgeving of ben je bereidt deze kant op te te komen dan moet je zeker mee doen. Wat moet je doen om kans te maken op de fotoshoot:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Like de facebookpagina van Pure Moment Fotografie of volg haar op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen en welk item jij zou uitkiezen als je wint.
  • Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.
Facebook Comments

Share this post