Happy momlife

win 14-daagse
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #5 – Maak kennis met Fingerlings

September is ook wel de maand waarop bij mijn de kerst/sinterklaas kriebels beginnen te komen en waarbij de inkopen beginnen. Ik struin in de folders van speelgoedwinkels en van de kruidvat bijvoorbeeld. Leuke cadeaus worden al ingekocht. Deze winactie is goed geschikt voor de komende feestdagen.

Fingerlings Hugs

Onlangs kwamen de Fingerlings met iets nieuws, namelijk dit heerlijke knuffelige aapje. En hij is zoooooo leuk! En wat ik ook heel erg leuk vind is dat ie genomineerd is voor speelgoed van het jaar. Wij kregen Bella binnen en Sofie was op slag verliefd, Sofie is namelijk ons knuffeltje en Bella is een heuse knuffelaap die ook nog eens interactief is. Je kunt bijvoorbeeld in het oortje knijpen en iets zeggen en dan zegt Bella je na, hier hebben Sofie en ik al zoveel leuke grapjes mee gemaakt. Gooi je Bella in de lucht dan kiert ze van plezier en als je haar op de rug klopt laat ze een dikke boer. Zoals je wel kunt lezen geeft Bella veel plezier

Het leukste vind ik nog wel het kusje dat je krijgt van Bella als je tegen haar neusje aan drukt. Dit is niet alleen een groot succes bij Sofie maar ook bij Fleur. Fingerlings Hugs liggen al in de winkel en zijn te koop in roze en blauwe en kosten €34,95.

WINNEN! 

In samenwerking met Fingerlings mag ik 1 Fingerlings Unicorn weggeven, een super lief diertje die je mag verzorgen. Leuk als decembercadeautje om te winnen. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen.

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Facebook Comments

Share this post