Comments (28)

waat een lieverd daar doe ik heel graag voor mee

Deze zijn te leuk! Daar worden de meiden vast heeel blij van!

Gaaf! Denk dat mijn meiden dit superleuk vinden. Ik doe heel graag mee.

Ik ben ook begonnen met de SINT inkopen. Ieder jaar weer zoooo leuk, en ben echt op zoek naar leuke koopjes. Hoewel winnen natuurlijk nog het allerleukste is 😉

Laat mijn meisje nou al heeeeeel lang een Fingerling aapje willen en deze nog niet hebben….En een dat het een UNICORN is gaat ze alleen maar NOG leuker vinden!! Ik maak dus heeeeeeeeeeeeel graag een kansje. Ik volg je op Facebook en Instagram en ga dus hopen dat mijn extra kansje goed van pas komt…

Mijn dochtertje maakt zeker graag kennis! Te cute gewoon zo’n unicorn. Ik vind het gewoon jammer dat ik geen kind meer ben 😉

Leuke! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva omdat ze bijnaa 4 word

Aangezien onze tweeling op 5 december jarig is doe ik graag voor ze mee voor dit leuke speeltje

Ik doe graag mee voor onze dochter. Unicorns zijn hip op dit moment bij haar

Superleuk! Ik loot graag mee!

Jaa! Mijn jongste en de jongste van mijn vriend zijn op finger lings! En aapjes in het algemeen. Eigenlijk zijn het gewoon 2 aapjes haha. Ik maak graag kans =)

Ik doe graag mee

Ook al zo leuk, ik maak graag kans!
Ik heb een tijdje terug zo’n ‘ding’ gezien bij een van mijn leerlingen, maar dan heb je niet echt de kans om te kijken wat het nou precies is of doet. Lijkt me leuk om met mijn peuter te gaan ondervinden. Zezien er zo schattig uit.

Een schattig cadeautje voor een schattig meisje!

Super leuk, zeg!!! Een geweldig cadeautje voor mijn dochter die dol is op unicorns en dit zo schattig zou vinden! Voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of voor 25-12!

Deze vind ik zo schattig hè! Doe graag mee voor Aukje 🙂

Een unicorn fingerling, wat origineel. Weet zeker dat mijn dochter dit superleuk zou vinden, doe graag mee.

Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 3

Hoi hoi!

Jaaaaa ik hou er zo van! Ik doe dan ook zeker mee! Ik snap niet wat er aan de hand is. Maar ik weet bijna zeker dat ik hier beneden al had achter gelaten dat ik mee deed. Instagram doet ook raar. Ik hoop alleen niet dat jij alle berichten die ik nu niet zie, wel kunt zien! Anders ziet het er meer uit als spam!

Groetjes Claudia! En uiteraard volg ik je op Instagram en Facebook!

Wat een schatjes deze fingerlings! Ik snap dat je dochter verliefd werd op die mooie aap. Die staat hier op het sint lijstje

Heel graag voor mijn dochter Maud. Ze is nu nog een beetje klein, maar dat geeft niks! Dit is dan een fantastisch cadeautje voor haar van jullie.

Ik vind ze er heel erg leuk uitzien, zou mooi zijn alvast voor sinterklaas of kerstmis.

Leuk … Ik doe graag mee!

Doe supergraag mee

Ik doe graag mee voor mijn dochter!

Hier doe ik graag aan mee, want mijn dochter is op dit moment verliefd op alles wat met unicorns te maken heeft! Dus wij duimen voor deze prijs!

doe graag mee voor mijn kleindochter

Heel leuk! Ik loot dolgraag mee voor mijn kids en zeker in december komt dit goed van pas!

Ik maak heel graag kans voor mijn dochtertje, dit is écht iets voor haar. Geweldig en wat een prachtige kleurtjes! Ben eigenlijk best een beetje jaloers dat ik niet in deze huidige tijd kind ben. Zoveel leuk speelgoed zie ik steeds voorbij komen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP