Comments (44)

Wow wat een superprijs, daar zouden wij heel blij van worden

Dat is een stoere prijs! Dan mag onze dochter lekker met haar papa gaan. En mogen haar stoere neefjes mee. Ik denk dat dit een topervaring zal zijn, groet Helma

Ik woon een paar blokken van de kuip vandaan al jaren wil mijn oudste zoon naar monsterjam hij is nu al 11 en nu hebben we er een knul en meid onderhand al bij maar helaas hebben wij de financiële middelen niet om de tickets te betalen dus houd het weer op voor ons
Toen zag ik je winactie voorbij komen en dacht wie niet waagt wie niet wint
Heb zelf voor me eigen geen Facebook maar me oudste zoon wel voor zijn schoolvriendjes rn Pearls peril hopelijk vind je het goed als ik je daarmee like ( zijn naam is Nick rust) hopelijk kan ik me twee mannetje blij maken met deze winactie ( duim duim)

Wat een waanzinnig leuke en stoere actie,
Daarom van ons een positieve reactie.
Ik zou graag met m’n zoontjes (5 en 7) en hun papa gaan genieten,
Dus deze kans laat ik zeker niet schieten.
Deze spectaculaire show willen m’n zoontjes zeker zien,
Racen over caravans, zandhopen en ook wel bussen misschien.
Enorme trucks scheuren en rammen,
Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen.
Ze zijn bijna 4 meter lang,
En de chauffeurs totaal niet bang.
Zij ‘vliegen’ over een parcour,
Deze show is super stoer !
Wheelies maken en een hoop lawaai,
Deze show is echt geen minuut saai…
Er is van alles te zien en te beleven,
Geweldig Joyfromjoyce, dat je hiervoor kaarten mag weggeven!
Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen,
Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen !

ik zou deze prijs graag voor het hele gezin willen winnen. Mijn man en zoon zijn 2 jaar geleden al eens geweest en onze zoon was mega enthousiast. Helaas konden wij door ziekte van dochters niet mee, dochters baalde enorm en helemaal na de verhalen van haar broer. Mochten wij winnen dan wordt het een geweldig leuk gezinsuitkering.

Wauw ik doe graag mee voor mn zoontje wist niet dat zoiets in nl kwam 🙂 hij is gek op monster trucks

Lijkt mij geweldig voor mijn mannetjes
Jamie en Tygo
Die vinden dit helemaal het einde !
En dan nemen wij gezellig mijn vader mee
Opa Helmuth
En ik ik vind het stiekem ook eigenlijk wel erg stoer al die monstertrucks

Wat een leuke prijs!! Mijn zoontje is op de een of andere manier al sinds hij 2 is verzot op monstertruck! Geen idee waar die fasienatie vandaag komt…maar alles van monstertruck is te gek! Zondag wordt hij 4 en dus zou dit een super gaaf cadeau voor hem zijn. Kan hij monstertrucks ook eindelijk eens een keer in het echt zien.

super gaaf!!! twee vliegen in een klap, zoon is gek van monster jam, maar ook een echte feyenoord fan, wat is mooier om de monster jam te zien in onze mooie stadion de kuip…..

Gaaf! Daar willen mijn 3 kinderen heel graag naar toe met hun moeder.

waaaaaaa super gaaf!!! ik ben hier al eens heen geweest met mijn man, in het Gelredome. Maar zou super gaaf zijn om onze jongens met oorbeschermertjes op mee te nemen naar Rotterdam!!! Wat zouden ze dit geweldig vinden!
Geliked met Marij Brand

Onze zoon is de grootste Hotwheels en Monstertruck fan die er is, hij leeft in een Hotwheels wereld en wil later Hotwheel/monstertruck coureur worden Kent ze allemaal bij naam. Het is zijn grootste droom om hierheen te gaan!

Hartstikke gaaf! Ik zou hier graag met mijn broertjes heen gaan.

Hier zou ik dolgraag met mijn kleine stoere vent van 4 heen gaan. Hij heeft bijna alle modellen als Hothweels al, en Blaze moet ook elke dag op televisie 🙂 Daarnaast is hij vanaf 1,5 al gek van alles met wielen er onder, tegenwoordig helemaal als de botsen en slopen
Ik weet zeker dat hij met deze kaartjes ook zijn beste vriendje mee wil nemen. En papa vindt het uiteraard ook geen straf om te gaan 🙂

Maak super graag kans om hier naar toe te gaan met mijn vriendin of dochtertje

Tof! Daar wil mijn kleine man heeeel graag naartoe!

Dat zou zoooooo leuk zijn voor mijn zoon met zijn vrienden. Hij is 12 en zorgt al 6 jaar voor zijn zieke moeder alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

wowwwww vetttttttt !! Ik stuur mijn man met onze zoon heen samen met mijn broer en zijn zoon, ik vind dit toch echt een “mannendingetje” 😉

MIjn meiden zouden dit ook heel erg stoer vinden!

Ik doe graag mee voor mijn man en zoontje, die zouden dat geweldig vinden!

Wauw wat gaaf. Dat zou een stoer Mannen uitje zijn voor mijn oudste zoon en mijn vriend! Ik doe dan ook graag mee!

Jhaaaaaa daar zou ik heel graag heen willen met m’n zoontje Jackson, hij is misschien nog wel wat klein maar ik denk dat hij dit geweldig gaat vinden! Dus yesssss ik loot graag mee !!

Erg leuk voor mijn zoontje en neefjes om naar toe te gaan, ik doe graag voor ze mee !

Groetjes Anneliese

Wow monsterjam zou echt fantastisch zijn vanaf 1999 ben ik al fan
Maar heb nooit de optie gehad om eens heen te kunnen…
*Duim duim duim*

Superleuke winactie! Zowel Dévi als zijn vader zouden dit echt helemaal geweldig vinden, dus ik doe mee!

Dit zou een geweldig cadeau zijn aan mijn 3 mannen! Onze kleine mannen zijn dol op monstertrucks! Ze hebben meerdere schaalmodellen en al hun speelgoed ligt te verstoffen sinds ze doe hebben gekregen. Ik heb alle afleveringen opgenomen en via YouTube kijken we dagelijks afleveringen!

Voor mijn kinderen die mij al jaren met veel liefde verzorgen ze waren 6 en 11 toen ik de diagnose SP MS kreeg. Ze helpen zonder zeuren en vind dat er wel eens wat tegenover mag staan. Wat de gemeente hun allemaal laat doen. Kunnen ze beiden n vriend meenemen. Geweldig wat zullen ze blij zijn als mama dit voor ze wint.

Cool voor mijn zoontje en zijn vader! Uiteraard mogen de opa;s ook mee dus een echt mannendag! Super zou me dit lijken voor allemaal.

mijn zoontje en mijn man zijn helemaal gelijk van auto’s dit zou echt helemaal te gek zijn!!!!!
en ze zijn allebei in de maand april jarig dus dit zou een te gek verjaardag cadeau zijn voor allebei de mannen!!!
we wonen ook nog eens om de hoek dus we rollen er naartoe hihi

we gaan heel hard duimen!!!

wat een gaafe prijs!
ik zou graag met mijn vriendje gaan.
Wie houd er nu niet van snelheid en van auto’s teglijk met trucs

Coole actie daar wil ik mijn monster van 7 heel blij maken. En iets wat ikzelf ook helemaal te gek vind.

Whooooh….! Te gek samen met papa naar echte auto’s kijken zij mijn dochter van 9.
Natuurlijk mogen mama en mijn broer dan ook mee.

Dat lijkt me zoooooo ontzettend leuk

Je facebook pagina had ik natuurlijk allang geliked. Lijkt me superleuk om hierheen te gaan, gierende motoren, de geur van olie en mooie trucks. Love it!!

Wauw dit is wel; een hele coole en oorverdovende prijs.
Ik denk dat dat hier nog wel heel moeilijk gaat worden wie er gaan. Met 3 zonen (15jaar -9jaar -4 jaar) die het denk ik heel erg gaaf vinden zal mama een dagje vrij zijn want daar gaan ze wel met alle mannen naar toe. Dus dubbel feest ook nog eens, een papa dag voor hun allemaal en dat komt echt nooit voor. Hmm wat zal mama dan eens gaan doen op die vrije dag???

Met 2 jongens kun je niet genoeg krijgen van auto’s! Duimen draaien dat we met z’n 4tjes hele grote auto’s kunnen gaan kijken!

Voor mijn vriend en onze drie zoons. Een echt mannending voor hun viertjes!

Voor mijn vriend en onze drie zoons. Een echt mannending voor hun viertjes! (emailadres verkeerd bij het vorige bericht… dom..)

leuke prijs! Ik doe graag mee..

Mijn drie zoons zijn gek op monster trucks. Dit evenement vinden ze vast fantastisch!

Ik wil het graag winnen voor mijn neefjes dan ga ik ze een heel lek dagje weg geven.

Monster Truck= Monster Fun. Graag zou ik met mijn mannen naartoe. Ik volg je al lang op Facebook

Ik zou de kaartjes dolgraag voor mijn zonen willen winnen. Mijn zoon van 14 droomt al jaren om hier een keer naar toe te gaan. Ik wil het ook nog altijd een keer met hem doen. Ik vind het fantastisch dat hij tegenwoordig zo van dit soort stoere uitstapjes kan genieten. Als jong mannetje was dat wel anders. Hij is autistisch en erg gevoelig voor geluiden. Wanneer wij bijvoorbeeld naar Toverland gingen, dan liep hij alleen maar angstig rond te kijken met zijn handen voor zijn oren.
Tegenwoordig ervaart hij gelukkig deze impulsen heel anders en kan hij er echt van genieten
Wat zou het een grote verrassing zijn, wanneer ik binnenkort hun kan verblijden met kaartjes. En ik denk dat mijn dochter ook mee wilt.

Ik zou deze graag voor mijn zoon, mijn vriend en de opa’s winnen… Zij zijn ( volgens mijn zoon van 8) echt weer eens toe aan een mannenuitje

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP