Comments (25)

Wat een leuke actie! In november verwachten wij ons 3e kindje. De gepersonaliseerde wolkhanger vind ik erg leuk en zou ik graag willen winnen voor op haar babykamertje

Wat een super leuke winacties heb je! ik doe graag weer mee =)

Ik doe graag mee, want we zijn gek op dingen van hout.

Wat een leuke winactie! Voor onze vier toppers die al uitkijken naar Sinterklaas ga ik natuurlijk voor de aftelkalender!

Ik doe mee! Lijkt me leuk om iets voor de sintperiode aan te schaffen.

Gaaf zeg! Ik vind de houten kerstkaarten helemaal geweldig! Weer eens wat anders. Een setje van 6 zou ik kiezen en de Sint en piet slinger!

Echt super leuk!!! Het is moeilijk kiezen, maar dan zou ik (waarschijnlijk) voor de gepersonaliseerde fotohanger gaan!

Ik zou waarschijnlijk iets uitzoeken voor Sinterklaas 😀

Weer zo’n leuke winactie! Ik maak graag kans. Ik keek net op de site en ben nu verliefd op de sint aftelkalender <3 Ik lees al langer mee op de blog van Jodi, maar had de spullen voor de feestdagen nog niet gezien. Superdesuper leuk.
Ik heb helaas geen FB of Instagram.

Wat allemaal gave winacties. Lijkt me super leuk zo voor “sinterklaas” te spelen. Gave shop is feestje van hout. De strikhouder met naam staat bij mijn dochter op het verlanglijstje. Genoeg keus en heel veel moois.

Ik volg feestje van hout al een tijdje via instagram en vind hun bord om haarspeldjes aan te hangen heel leuk en zou die graag kiezen mocht ik het budget winnen! 😀

Super super leuk! Ik ben gek op die hout look!! Ik volg overal! Facebook met mijn naam en instagram met: heavenleighbooks..

Ik doe ook heel graag mee! Een strikjeshouder voor mijn dochtertje of zo’n leuke Sint-memory als schoencadeautje!

Oeh! Ik volg jou en Jodi al een ruime tijd en hoe leuk is het dat dat nu samen komt! Als ik zou winnen zou ik meteen kiezen voor het aankondigingsbord! Nu 33 weken zwanger, dus dan zouden we deze heel goed kunnen gebruiken voor de geboorte! Super leuk! En niet te vergeten… Gefeliciteerd met je 5 jarig jubileum!

Wat veel leuke dingen hebben ze daar! Ik kan nog geen keuze maken, mocht ik de gelukkige zijn dan hak ik de knoop door!

Ja perfect voor iets voor sinterklaas of kerst voor mn 3 kinderen.
Als alleenstaande ouder

Ik hoop dat ze ook een aftelkalender hebben voor kerst!

Ik vind de roze grijze bunny slinger echt te gek!

Mochten wij de gelukkige zijn. Dan denk ik dat de iets van Sinterklaas uitzoeken. Maar ze hebben echt zoveel moois! Dat zal nog lastig worden!

Groetjes Claudia!

Wat een mooie spulletjes! Ik zou gaan voor de Sint-aftelkalender, heel handig.

Superleuk! Ik zou gaan voor de sinterklaasversiering!

Wij verwachten in november ons 4e kindje. De houten mijlpaalkaarten vind ik echt helemaal keuk en origineel. Ik zou ze graag winnen!

Ik zou gaan voor de houten sinterklaas/kerst raamstickers .. We hebben een heel smal raam waar niks in kan staan, maar ik hou wel van een beetje sfeer in huis. zeker omdat het dit keer de 1e keer feestdagen vieren wordt met ons dochtertje.

De kerst decoratie voor in het raam of de sint slinger. Ik volg beide fb pagina’s

slinger van sint en piet dat is een leuk geschenk

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP