Happy momlife

win 14-daagse
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #4 – Shoptegoed feestje van hout

Toen ik vorig jaar zwanger was van Fleur ontdekte ik de webshop Feestje van Hout en bestelde ik een bordje waarmee wij haar naam bekend gingen maken na de bevalling. Later in het jaar kwam er nog een hanger voor de foto’s bij die in de woonkamer hangt en waar ik regelmatig nieuwe foto’s op hang. Ook heb ik nog een verlanglijstje met items die ik wel zou willen, maar daarvoor wil ik eerst klaar zijn met de kinderkamers. 

Sinds kort zijn Jodi en haar lief (zoals ze hem zelf altijd noemt) eigenaren van Feestjevanhout.nl en wat doen ze het vol enthousiasme zo leuk om te zien! De items worden allemaal handgemaakt of nou ja met een lasermachine en zijn onwijs leuk. Ik ben echt heel enthousiast over de websop, maar nu hou ik sowieso wel heel erg van hout.

Mijn favoriete items 

Aankondigingsbordje 

Dit is mijn favoriet en at is natuurlijk ook niet gek. Het is een onwijs leuke en persoonlijk item. Wij lieten hem maken voor de geboorte van Fleur en met de aankondiging van haar geboorte gebruikte ik hem ook. Hij hangt nu op haar slaapkamer en zal daarna in haar bewaar doos gaan. Zo leuk! Je kunt hem ook gebruiken bij het maken van het geboorte kaartje bijvoorbeeld.

Foto slinger 

Ook deze vind ik onwijs tof! Dat komt denk ik ook doordat wij hem zelf in huis hebben. Een mooie houten hanger met daaraan een leren koord met wasknijpers waarmee je foto’s kunt ophangen. Ik heb de tekst aangepast naar “moments of joy” net als de titel van mijn wekelijkse weekoverzicht.

Sinterklaas

Vorige week kwam de sinterklaas collectie online en hij is ook zo leuk en het voordeel hiervan is dat je alles kunt hergebruiken. Een mooie welkoms sign, een slinger en een aftelhuisje waarbij je ook nog kunt aangeven wanneer de kuikens hun schoentje mogen zetten. Hier zal hij in december ook staan te pronken.

WINNEN!

In samenwerking met feestjevanhout.nl mag ik een shoptegoed weggeven van €25,-! Hier kun je zeker iets leuks mee uit zoeken, bijvoorbeeld de aftelkalender voor sinterklaas. Super leuk toch? Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Like de facebookpagina van FeestjevanHout of volg hun op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen en welk item jij zou uitkiezen als je wint.

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Facebook Comments

Share this post