Happy momlife

win 14-daagse
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #3 – Win een naampuzzel!

Dag drie van de win 14-daagse staat alweer voor jullie klaar. Ik ben dol op persoonlijke cadeaus, dingetjes die je kunt bewaren voor later bijvoorbeeld. Daarom hebben de kinderen ook allemaal al sieraden gekregen en nog een aantal items die je goed kunt bewaren. Vandaag een winactie dat onwijs leuk is om te geven als kraamcadeau of verjaardasgcadeau. 

Misschien ken je ze al wel, de unieke naampuzzels van cre8. Een puzzel die je in iedere naam kunt laten maken. De letters worden er met een laser uitgesneden en daarin kun je stukjes gemaakt van plexiglas leggen. Iedere letter bestaat uit meerdere stukjes, ze maken het je dus niet makkelijk. Sofie is 3,5 en kon de puzzel met een beetje hulp in elkaar zetten. Het is goed voor de kinderen hun motoriek en inzicht. Ook Aron vond het leuk om de puzzel te maken, omdat je de blokjes op verschillende plekken neer kunt leggen blijft het een leuke uitdaging.

Je kunt de puzzel in elke naam laten maken met een max van 11 letters. Daarnaast kun je ook kiezen uit de vier jaargetijden qua kleuren van de steentjes. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het cadeau te geven met naam en seizoen dat het kindje geboren is. Ik denk dat je wel goed binnen komt met zo’n uniek cadeau! Wij hebben gekozen voor de zomer kleuren. Je hebt al een puzzel vanaf €22,- de prijs is afhankelijk van de lengte van de naam.

WINNEN! 

In samenwerking met Cre8 mag ik één naampuzzel weggeven aan één van julie. Je mag zelf de naam uitzoeken en welk seizoen je wilt. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Like de facebookpagina van Cre8 of volg hun op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen en welk item jij zou uitkiezen als je wint.

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Facebook Comments

Share this post