Happy momlife

win 14-daagse
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #2 – Een cadeau van YourSurprise!

Wat een leuke en lieve berichtjes heb ik gisteren van jullie gekregen. Dank daarvoor! Vandaag is het alweer tijd voor de tweede winactie en deze mag ik organiseren samen met YourSurprise. Ook Fleur werd verwend met een cadeautje van de webshop of eigenlijk 2 en ik vertel je graag meer over de webshop. 

Yoursurprise kende ik al van naam, maar met hun webshop had ik nog niet eerder kennis gemaakt. Toen ik een oproep plaatste of er nog shops waren die mee wilden doen aan de winweek kreeg ik dan ook enthousiaste reactie en al snel was de samenwerking rond. Heel erg leuk! Ik mocht iets uitzoeken uit de sectie met houten speelgoed. Ik heb wel even getwijfeld hoor, want ik vond de bakfiets, de poppenwagen en de driewieler erg leuk. Maar uiteindelijk toch gekozen voor de driewieler, omdat wij dit toch wel graag voor haar wilden hebben.

Ik kreeg een code om zelf te bestellen waardoor ik ook kon zien hoe de service werkt. Ideaal! Je kiest het product uit en dan kun je uit allerlei plaatjes kiezen wat je op de fiets wilt hebben, daarbij kun je dan een naam toevoegen wat natuurlijk ook erg leuk is. De driewieler is te gebruiken vanaf 1,5 jaar, maar Fleur heeft er nu ook al plezier van. Ze zit erop en Aron en Sofie duwen haar stukjes naar voren, zodat ze leert te lopen op de driewieler haha! Daarnaast krijg je er ook een los wiel bij die je kunt gebruiken om er een tweewieler van te maken. Een cadeau waar je kindje dus lang plezier van kan hebben.

 

 

WINNEN! 

In samenwerking met Yoursurprise mag ik een shoptegoed van €109,95 weg geven aan één van jullie. Hiermee kun je uit alles kiezen wat onder het houten speelgoed valt. Zoals bijvoorbeeld de driewieler die Fleur heeft of juist een leuke loopbakfiets bijvoorbeeld. Wanneer er wordt gekozen voor één van de goedkopere producten, zoals de bakfiets, dan kunnen er nog gratis gekleurde wieldoppen bijbesteld worden. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Like de facebookpagina van Yoursurprise of volg hun op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen en welk item jij zou uitkiezen als je wint.

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Doe je al mee aan deze winactie? 

Facebook Comments

Share this post