Happy momlife

stokke 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #14 – Stokke Tripp Trapp

En daar is hij dan de aller laatste winweek van de win 14-daagse! En wat voor één. Ik kan er een heel lang verhaal over schrijven, maar waarschijnlijk scrol je direct door naar wat je moet doen om kans te maken op deze prijs. Lees het goed door, want wanneer je één van de stappen niet hebt gevolgd doe je niet mee! 

Ik heb al eens gedeeld dat ik groot fan ben van de Stokke Tripp Trapp stoelen en helemaal na de geboorte van Fleur. Ik hebt toen mega veel gebruik gemaakt van de TrippTrapp newborn set. Inmiddels is die alweer doorgegeven en zit de babyset er al een beste tijd op. Ik kan mij niet meer voorstellen dat de stoelen niet in huis waren. Ik vind ze ideaal en zelf zit ik er ook graag op. Een betere laatste winactie kon ik dus niet bedenken!

Lees ook deze blog over de tripp trapp stoel

WINNEN!

Ik mag een TrippTrapp stoel in een kleur naar keuze weggeven aan één van jullie. Wat moet je hiervoor doen?

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen en welke kleur stoel je zou willen ontvangen.
  • Deel de winactie met je vrienden voor een extra kansje!
  • Tag 1 of meer vrienden die deze winactie echt niet mogen missen (extra kans)
Facebook Comments

Share this post