Comments (17)

Leuke winactie! Ik moet helaas elke dag afwassen, maar als ik dit setje in mijn lievelingskleur zou winnen, wordt het een stuk leuker !

Zou super zijn om te winnen ben dol op schoonmaken en met de juiste producten wordt het nog leuker geliked en gedeeld

Een afwas butler, alleen de naam helpt me al om weer aan die vaat te gaan beginnen. Als mama van vier kids tussen de 6 en 24 jaar is de vaat echt een flinke klus. Gelukkig heb ik hulp van een vaatwasser, maar toch is die ook vaak vol!

Lijkt me super om te winnen ! Ben dol op schoonmaken en met de juiste producten wordt het nog leuker geliked & gedeeld .

Ja ik doe mee! Super leuke en handige winactie!

jemako is goed.. gebruik al a
jaren de raamdoeken. de dweil is ook heel fijn zou ik graag weer een nieuwe van willen.. en dan hebben ze ook nig badkamer reiniger die naar de sauna ruikt.. ik ben fan!!

Ik doe graag mee! Ik ben het nog niet, geprobeerd, maar ik werd getagd! Dus ben zeer benieuwd!

Ik doe heel graag mee! Toevallig volgde ik jullie allebei al op Instagram en volg ik jou ook al een tijdje op Facebook.
Waarom ik wil winnen? De producten van Jemako zijn super! Ik heb hun ramen/glazen/spiegel set en die zijn top! Ook de make-Up en gezichtspads werken als een tierelier. Deze producten ken ik nog niet en zou ik daarom graag willen winnen!

Een vriendin van mij zweert bij Jemako, maar ik ken het alleen nog maar van naam. Mooie kans om eens kennis te maken en misschien ben ik dan net zo enthousiast en schaf ik zelf nog veel meer aan. Want schoonmaakgemak is natuurlijk erg fijn.

Ik doe mee aangezien mijn vaatwasser het heeft opgegeven moet ik weer aan de afwas met de hand. Benieuwd of het de vettigste potten en pannen aankan

Leuke set! Ik doe niet mee met deze winactie, maar het ziet er wel echt heel leuk uit!

Ik heb de doeken speciaal voor het schoonmaken van ramen en daar ben ik heel enthousiast over! Ik heb geen Insta, dus helaas kan niet meedoen.

Ik doe graag mee … met drie kinderen en een vierde op komst is wat schoonmaakgemak hier in huis van harte welkom!

doe graag mee voor het schoonmaak pakketje

Nog nooit van gehoord, maar al lange tijd opzoek naar fijne eco schoonmaakmiddelen! Doe dus graag mee!

Dit merk ken ik nog niet maar het klinkt erg goed. Als jongensmoeder is er hier in huis amper rose te vinden, dus alleen daarom al wil ik hem winnen 😉

Ik doe graag mee! Mijn moeder is ook helemaal fanvan het merk, maar ik geloofde er nooit zo in… Omdat je er zo weinig van hoort. Ik zou het graag eens uitproberen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP