Happy momlife

jemako 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #13 – Het schoonmaak gemak van Jemako

Met een groot gezin is schoonmaken misschien wel het meest ondankbare werk in huis. Het ene moment maak je het schoon en het andere moment is het alweer vies. De vaatwasser zit vaak overvol waardoor er nog wat afgewassen moet worden en ook de ramen bevatten met grote regelmaat vieze handjes. 

Ik ontving van Carina van Jemako Nieuwetonge een pakketje waardoor het schoonmaken iets leuker wordt. Ik ontving namelijk een afwasset waar je nog meer mee kunt dan alleen afwassen. Laat ik beginnen met dat het setje ROZE is en je daarmee bij mij gewoon al scoort. In de set zit een multifunctionele reiniger die onwijs lekker ruikt. Heerlijke fris. Hiermee reinig ik tegenwoordig onze keuken een paar keer per dag en ik gebruik een klein drupje als afwasmiddel. Ook heb ik mijn ramen er mee gewassen en ik ben fan! Ik was nog altijd op zoek naar een fijn product die ik kon gebruiken voor het wassen van de ramen en die heb ik nu gevonden. Van de week vond Sofie het ook nodig om met een zwarte potlood op diverse plekken in huis te tekenen en met de spray en een schuursponsje kreeg ik het allemaal weer weg. YES!

Ook zit er een fijn vaatdoekje bij. Hij is inmiddels nu een paar weken gebruik en hij wordt steeds fijner. Hij neemt vuiltjes goed op en na gebruik kun je hem heel makkelijk en goed uitspoelen. Even goed uitwringen en je kunt hem weer gebruiken. Ideaal in combinatie met de spray.

En dan kreeg ik ook nog de afwasbutler een fijne afwasborstel waardoor het afwassen een stuk fijner wordt. Er zit een microvezel doek op die je makkelijk kunt wassen in de wasmachine. Hij maakt de boel goed schoon en ontvet de pannen ook heel goed. Doordat hij zolang is en ook nog goed en makkelijk mee beweegt is hij ideaal om allerlei vormen en maten af te wassen.

De producten van Jemako zijn erg fijn waardoor ik erg nieuwsgierig ben geworden naar andere producten. Ik kom hier denk ik nog wel een keer op terug!

WINNEN!

In samenwerking met Carina mag ik één van jullie ook blij maken met zo’n fijne afwasset plus de afwasbutler. Wat moet je doen om kans te maken op dit setje?

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Volg Carina van Jemako op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen
  • Deel de winactie met je vrienden voor een extra kansje!
Facebook Comments

Share this post