Happy momlife

milestone babyboek 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #10 Milestone babyboek

Ik ben niet zo goed in het bijhouden van babyboeken, dit komt deels ook doordat ik al veel deel op mijn blog en uiteindelijk neem ik vanuit daar wel veel over voor de kindjes om later terug te lezen. Ik ontving van Milestone het baby’s eerste jaar boek en ben nu alle mooie eerste herinneringen met Fleur aan het noteren. 

Milestone ken je misschien wel van de leuke kaarten waarmee je mijlpalen kunt vastleggen. Ik deed dit heel trouw met Sofie bij iedere eerste keer en het is nu nog wel eens leuk om terug te kijken. De kaarten zijn echt een hit om te geven als kraamcadeau vind ik zelf. Maar ze krijgen steeds meer producten en je kunt steeds meer dingen vastleggen. Ik ontving dus hun nieuwe milestone baby’s eerste jaar boek.

In het baby’s eerste jaar boek kun je alle mooie eerste momenten van je baby vastleggen. Het album is lekker stevig en heeft een handige spiraal waardoor je makkelijker de bladzijdes om kunt slaan. Het boek kun je gebruiken vanaf de eerste echo tot aan de eerste verjaardag. Hoe leuk is dat? De bladzijdes zien er allemaal vrolijk uit waardoor je zelf alleen maar foto’s hoeft op te plakken en stukjes hoeft te schrijven. Naast foto’s is er ook ruimte voor een voet en handafdrukje en er is ruimte voor speciale brieven aan je baby. Leuk voor je uk om later terug te lezen.

WINNEN! 

In samenwerking met Kleinegiraf mag ik één milestone baby’s eerste jaar boek weggeven. Wat moet je doen om kans te maken:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen
  • Deel de winactie met je vrienden voor een extra kansje!

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Facebook Comments

Share this post