Comments (46)

Jaaaa zo leuk die willen mijn meiden heel heel graag dus ik doe mee. Nu fingers crossed. Wat heb je trouwens leuke verschillende actie. En ben benieuwd naar je knaller. Vindt namelijk al dat je hele gave dingen hebt

Ik doe heel graag mee voor mijn dochter, gaat ze helemaal te gek vinden!

Doe graag mee

Ik doe geaag mee voor mijn dochter!

Leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes

Ja heel graag voor mijn lieve nichtje die alleen maar over Lol ballen kan praten! Dit gaat ze helemaal leuk vinden! En ik heb al een leuk kado voor sinterklaas! Helaas zelf geen moeder maar des te meer verwen ik mijn nichtje en neefjes!

Ik doe graag mee voor Mn dochter. (Ps. Vorige bericht te snel verzonden… stond een foutje in Mn e-mailadres)

allemachtig wat prachtig voor mijn kleindochter

Mijn dochtertje Sharona is een grote fan en liefhebber van de LOL surprise ballen, de popjes maar ook de diertjes , ik weet zeker ze deze ook echt te gek zou vinden, dus waag super graag een kansje voor haar te kunnen verrassen , een trotse mama

Daar spaart Phileine al een tijd voor dus winnen maakt haar heel blij 🙂

Leukk!! Ik doe graag mee voor mijn kindjes! Die vinden dat allemaal wel leuk 🙂

Heeeeeeeeel graag voor Sareze is een grote LOL fan, maar deze kent ze nog niet. Nu maar heeeel hard duimen…

Oh heel graag voor ons nichtje!

Erg leuk ik doe graag mee

Yaeh, weer zoiets leuk voor onze dochter. Ik doe dus graag mee.

Ik doe weer graag mee! Wat zou onze dochter hier blij van worden

Ja! Ja! Ja! Die wil ik, zegt mijn dochter haha.

Doe graag mee voor deze biggie pet. Mijn dochter is er helemaal verzot op. En zou helemaal blij zijn om deze op 5-12 te kunnen openen

Hier ben ik net zo nieuwsgierig naar, dus ik doe ook graag mee aan deze winactie.

Wauw nieuwe WONING hoop prikkels maar geen budget over voor ons meisje haar verjaardag.
Dit is haaar GROOTSTE WENS!!!
Wat zal ik haar blij kunnen maken.

Oh hier maak je onze meiden wel zo blij mee. Zou ik inderdaad lekker bewaren voor de decembermaand. Wat een verwennerij als dat mag lukken voor ze. Ik ga hard duimen en in spanning afwachten. Mooie acties heb je.

Die zou mijn dochter te gek vinden, dus ik doe graag mee voor 5 december

Oeeeeh ik doe heel graag mee voor mijn dochter Zoë. Die is helemaal verslaafd aan de l.o.l ballen, dus die zou dit helemaal fantastisch vinden 🙂

Wat een geweldige prijs weer. Een leuk cadeau voor de sint of kerst. Dochter heeft de eerste speelgoedgids al te pakken en zocht meteen de LOL op.

Ja heel graag voor onze dochter Julia. Veel speelgoed moet ze met haar 3 broers delen maar dit zou echt wat voor haar zijn. De kleine LOL bal vind ze al fantastisch dus als ik dit voor haar win zal ze ontzettend blij zijn!!

Ohhh…echt super leuk!!! Mijn dochter zou dit zooo ontzettend gaaf vinden! Ze is helemaal dol op alles van L.O.L. Wat een verrassing zou dit zijn! Helemaal super voor 5-12 of haar 7de verjaardag op 22-12 of 25-12! ❤

Wauw!! Een biggie pet?!?!de hoofdprijs van deze gave feest win week… ik denk dat mijn dochter een vreugdedans doet, en dan aan het grote uitpak avontuur gaat beginnen. Ik ben zelf ook nieuwsgierig …. mag hij in de 5 december zak?!

Mijn kleindochter is een grote liefhebber van de LOL verrassingen, en daarom waag ik graag een kansje voor haar , spannend en duimen omhoog

Super leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn dochters die groot fan zijn! X

Wat een super leuke winactie! Ik doe mee voor mijn dochter want zij is een hele grote lol suprise fan.

Een mega roze bal lijkt me een echte verrassingsbal waar ik mijn dochter graag blij mee maak!

Zou mijn kleindochter geweldig vinden , ze is dol hier op, Dus vake waagt ook,zijn kans en duimt natuurlijk mee

Ik doe mee voor mijn dochter die bijna jarig is. Hoop op een kans

Mijn dochter heeft nog geen LOL dingen. Nu ik dit zie word ik wel nieuwsgierig. Denk dat zij het heel leuk zal vinden, dus doe graag mee.

Oh woowww deze is echt leuk zeg, Ik weet zeker dat mijn dochters deze echt HE-LE-MAAL geweldig zullen vinden !! We wagen dus graag een kansje want deze willen ze wel op 5 december krijgen 😉 Ps. Ik volg je op Facebook en instagram en heb de actie gedeeld 🙂

Voor mijn dochter die dit erg leuk speelgoed vindt.

Dit zou mijn dochter heel leuk vinden, dus ik doe graag mee!

Mijn dochtertje is een fan, en ik ben een fan van mijn dochtertje, en wil haar dus graag hiermee verrassen , zou ze zeker geweldig vinden kansje wagen
Een fiere papa die graag kans maakt

Ja heel graag voor onze dochter Julia van bijna 5 die is helemaal gek van L.O.L!

Helemaal leuk voor mijn dochter Sara!

Heel leuk! Deze zal Liselotte geweldig vinden. Waag graag een kansje!

doe graag mee voor mijn kleindochter

Heel leuk! Voor de zekerheid nog een reactie hier want ik had geen antwoord meer gekregen maar dit is te leuk! Wij gaan weer duimen

Oh jaaa, bij deze waag ik ook een kansje voor mijn nichtjes die bijna jarig zijn. Te gek!

ik doe heel graag mee voor mijn meiden.. dankzij deze review snap ik dat dit zo trekt in de winkel

Op de valreep wil ik nog meedoen aan deze winactie, een mooie prijs om aan mijn dochtertje cadeau te geven met sinterklaas of kerst

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP