Happy momlife

ForModable 1
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Winweek #11 – Maak kennis met Formodable

Toen ik onlangs vroeg of er nog webshops waren die mee wilden werken aan de winweek kreeg ik al snel en reactie van de meiden van ForModable. Ze waren nog druk bezig met het bouwen van hun webshop, maar inmiddels staat ie online! Ik was op slag verliefd op het jurkje die ze op hun instagram al hadden staan en raakten aan de klets. 

ForModable is een nieuwe webshop opgezet door twee vrouwen met allemaal leuke en betaalbaren kledingitems, schoenen en accessoires. Een leuke webshop voor moeders en dames met leuke items. Ik laat je een paar van mijn favorieten zien:

Dit jurkje vind ik onwijs leuk, hij is ook erg leuk voor de feestdagen vind je ook niet? De schoenen zijn ook erg tof en zijn ook te koop bij ForModable.

Tja geel hé! Ik vind deze trui echt geweldig en hij ziet er zo lekker warm uit. Zo’n trui moet je dit najaar wel in je kast hebben. Leuk met een rokje of gewoon boven een fijne broek.

Ook dit setje is leuk! Mooi en netjes voor naar het werk, maar ook heel tof om gewoon te dragen als je niet hoeft te werken. Ik hou er wel van.

Welk item van ForModable vind jij tof? 

WINNEN!

Om te vieren dat de webshop ForModable bestaat en dat joyfromjoyce 5 jaar bestaat mag ik een super mooie tas weggeven.  Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe prijs:

  • Like mijn facebookpagina of volg mij op instagram (beide is extra kans)
  • Like de facebookpagina van ForModabble of volg ForModable op instagram
  • Laat een reactie achter onder de winactie waarbij je aangeeft dat je mee wilt doen.

Alle winacties van de winweek lopen t/m 5 oktober. De winnaars ontvangen in de week daarna van mij een berichtje.

Facebook Comments

Share this post