Comments (62)

JAaaaaaaaaa! Heel graag! Mickey Mouse voor mijn kleine knapen. Ik volg je op IG (kimmoss1989) en op FB!

Ja ik doe graag mee! Mijn kleine meid wordt bijna 1 jaar en ik hou van Vtech!
Duimen duimen duimen!! Ik volg je bij beide

Superleuk! Ik doe graag mee voor de Minnie Mouse

Dat is een leuk, ik doe graag mee voor de Mickey voor Daan, of de Minnie voor Fleur!

Ja, de kids van mijn vriendin is er gek op! en wat is hij leuk, de mickey mouse!

Jaaa voor ons meisje. Groot Minnie mouse fan! Bijna jarig en ook haar verjaardag heeft Minnie mouse als thema. Dit zou super zijn

Wat leuk! Ik kende ze nog niet.. ik doe graag mee voor minnie mouse! Volg je al op FB en insta

Hoi hoi,

Gefeliciteerd met je 5 jarige bestaan. Ik lees heel erg veel. Ik geef alleen niet altijd antwoord. Ik volg je overal. Ik Instagram heet ik Diependaal en op Facebook Claudia Diependaal! Nu nog kiezen jeetje! Mickey die vindt iedereen leuk ook meiden!

Fijn weekend verder, groetjes Claudia!

Ohh die zijn leuk, Max zou die van Mickey wel willen hebben voor zijn verzameling toet toet auto,s.

Ohh wat te gek dit!
Ik zou ontzettend graag Minnie willen winnen voor onze Lizzy die eind deze maand alweer 1 word(*slikt emomama tranen weg*) alles wat geluid en liedjes maakt vind ze geweldig, en wat is nou mooier dan de lach van je kind te horen met de liedjes en geluidjes van Minnie op de achtergrond

Gefeliciteerd met je blog! Stille volger hier, maar doe graag mee met de winactie, Minnie mouse voor mijn nichtje joy☺️

Ohhh wat een gave actie…
Volg jou, maar ook vtech…we love vtech…
Doe graag mee voor Mickey…❤️

Ik zou graag mickey willen winnen voor ons zoontje!

Ook hier gefeliciteerd! Ik volg je al een hele tijd op Instagram en Facebook. Ik maak graag kans op deze leukerds! Ik hou van disney dus zowel Minnie als Mickey is leuk!

Gaaf zeg! Ik doe graag mee voor mijn zoon (4jr) en dochter(1jr). We hebben thuis de toet toet garage, en van alles erbij en de zoef zoef speelboom met allemaal zoef zoef dieren. Ooh wat spelen ze er leuk mee. Deze Mickey en Minnie zouden er heel mooi bij passen

Haha, supercool, de Mini Mouse zou een geweldige aanvulling zijn voor onze Toet Toet garage waar inmiddels onze jongste dochter heel graag mee speelt

Ohhh ja supergave actie…..
Wij gaan voor de mickey…

wat een leuk gebaar, verras kleinzoon quinn maar met een mooi exemplaar #duimenmaar #mickeymouseisinthehouse

Ja leuk!
Net via FB gekozen voor de Minnie mouse voor ons jongste prinsesje. Echt heel erg leuk

Hé Minnie Mouse wil mee naar ons House ?!
Ik volg op instagram onder Momzymom

Hé Minnie Mouse ga je mee naar ons House ?!
volg op instagram onder Momzymom

Minnie Mouse , volg op instagram onder Momzymom

Ik doe heel graag mee voor Mickey

Wat een fantastische winactie!!! Onze zoon en dochter zouden dit heel erg leuk vinden. We doen dan ook graag mee!!! Groetjes!

Super leuk! Ik doe mee voor Minie Mouse

Facebook: An Na

Wat leuk ik doe graag mee voor Mickey!

Wat een leuke auto’s. Onze peuter begint rijdend speelgoed te ontdekken. De Zoefzoef collectie vindt ze leuk, maar ik denk dat Minnie haar heel blij gaat maken. Ik volg je op Facebook en Instagram

Ik doe graag mee, heel erg leuk voor mijn dochtertje , doe graag mee voor Minie Mouse

Super leuk de Mickey autovoor ons zoontje Arvin ik doe graag mee voor hem

Leuk! Ik maak voor mijn peuter graag kans op Mickey.
Ik heb helaas geen FB of Instagram.

gefeliciteerd
Mickey zouden we erg leuk vinden voor de kleinkinderen.

Onverwoestbaar en o zo leuk, dat speelgoed van V-Tech! Wij gaan voor de Mickey-variant voor onze jongens!

Heel leuk. Ik doe mee voor de mini mousse voor mijn dochtertje

Schattig! De meisjes versie is leuk voor mijn dochtertje, zij wordt 1 jaar in Oktober.

Hoi ik doe graag mee voor mijn meid die verslaafd is aan mickey mouse clubhouse. Ze zou met elk model blij zijn want ze speelt met beiden poppen graag

Leuk … wij doen graag mee voor Mickey!

Ik maak graag kans op de Mickey Mouse versie van deze auto. Mijn neefje is helemaal fan van Auto’s.

Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) & Instagram (liekevv24)

Leuk voor mijn twee kleine neefjes. De Mickey-auto zal goed in hun toet-toet garage passen!

Wat leuk! Ik word er zelf ook vrolijk van. Ik zou graag mijn dochtertje verblijden met een Minnie Mouse Cabrio. Heeft zij ook eens een eigen auto, want haar broer heeft er een heleboel maar daar mag ze niet altijd mee spelen van hem.

Minnie is super leuk!

Doe graag mee voor minnie

Ik volg je op Facebook en Instagram. Wat een super leuke actie. Met een echte Minnie Mouse fan hier in huis moet ik dan ook wel mee doen. Ik ga dus voor Minnie haha.

Ik doe graag mee voor minnie! Wat zijn ze schattig.

Wauwie spannend deze 14 dagen 🙂 Nogmaals gefeliciteerd met deze mijlpaal!!
Ik kom eens even rondkijken wat voor leuke winacties je allemaal hebt bedacht 🙂
Ik waag in ieder geval een kansje voor de minnie mouse versie. Erg leuk voor mijn dochtertje, ze wordt op 10 oktober 2 jaar.

Ooh wat een leuke actie. Toet toet is gewoon de combinatie van Viktor 3 favoriete dingen. Hij is gek vak auto’s, alle toet toet geluidjes galmen hier vaak door heel de woonkamer. Hij puzzelt erg graag, met de banen maakt hij telkens lange wegen. Om dan zijn auto’s er op te kunnen laten rijden vindt hij al helemaal te gek. Verder zijn we een echte Disney familie. Viktor herkent mickey maar al te goed en wordt er helemaal vrolijk van. Hoe leuk zou het zijn om mickey op wijn banen te laten rijden. Of zelfs hopelijk met de mickey trein te kunnen spelen.

Hahah heel graag minnie Mouse voor ons dochtertje, kan ze Samen met haar kleine broertje samen spelen met de auto’s

Minnie Mouse voor onze dochter 😀 . ‘Ik ben Robin, vlieg je met me mee, mensen redden met zijn tweeee’ en ‘tatu tatu aan de kant, want hier komt de ambulance’ (Ans).. Ben wel een keer toe aan een nieuw liedje en heel benieuwd naar wat Minnie te zeggen heeft 😉

Jaa leuk!! We gaan voor Minnie!! ❤

Wat leuk
Maak graag kans op Mickey Mouse voor mijn zoontje Jaylen
Hij vindt auto’s en Mickey Mouse geweldig
Geliked en gedeeld

Deze kan ik natuurlijk niet voorbij laten gaan! Jippe is een enorme Mickey fan. Ik doe dus mee en volg je al heeeeeeeel lang. Mickey voor Jippe graag!

graag doe ik mee voor 1tje van mickey mousse.. want ik heb er al enkele gewone in mijn ‘house’ :).. mijn zoontje speelt er supergraag mee … dus hij vind een mickey zeker okee 🙂 altijd speelt hij er mee met een lach .. daarmee dat er zeker 1tje bij ons komen mag 🙂 ❤❤

Graag doe ik mee voor mijn zoontje van bijna 2 jaar voor de Mickey Mouse

Oh wow wat gaaf, wij doen graag mee voor de Minnie mouse zodat de kleine zus ook een eigen auto heeft om zich te kunnen weren tegen haar grote broer en al zijn auto’s #girlpower #girlsandcars #fingerscrossed

Ik wil graag een mickey winnen voor tycho. Zijn zus is helemaal minnie fan. Dus ze is vastbesloten om haar broertje fan te maken van mickey

Wat een superleuke winactie! Ik Volg je op beide kanalen (My Little Happiness heet ik op instagram). Mijn dochtertje is helemaal gek van autootjes dus ik zou heel graag de Minnie Mouse auto willen hebben voor haar. Hem hier winnen is natuurlijk helemaal leuk!

Ik doe graag mee voor de Mickey Mouse versie.

Ik kan alweer mijn reactie niet terugvinden! Dus bij, deze sorry als jij hem wel kunt zien? Ik doe heel erg graag mee voor de kleinkinderen. Ik vind ze beiden erg leuk! Moeilijk kiezen nog zeg! Ik denk de Mickey!

Groetjes Claudia!

Onze kleinzoon Lars van bijna 2 jaar, kunnen wij heel blij maken met Toet Toet Mickey in zijn cabrio.

toet toet mickey voor kleinzoon quinn
mocht mijn reactie dubbel staan, ik zie hem niet, sorry

Wat leeeeeeeuk! Heeeeeeel graag een Mickey voor mijn lieve kleine Luuk! Hij vindt Mickey EN auto’s echt heel leuk dus dit zou een perfecte combi zijn voor hem! Fingers crossed

Hey wat vreemd, ik meende hier ook gereageerd te hebben, maar ik waag dolgraag een kansje voor Minnie! Leuk leuK! Ik volg je ook op IG.

Waar een blog wel niet goed voor is! Mijn zoontje heeft veel toet toet auto’s en toebehoren maar deze had ik nog nergens gespot. Wat ontzettend leuk zeg! Mochten wij 1 van de gelukkige winnaars zijn dan laten we ons graag verrassen. Want ze zijn beide erg leuk en dan kopen we zelf de andere. Minnie Mouse zonder Mickey Mouse en andersom dat is toch het zelfde als een taart zonder kers.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP