Happy momlife

Untitled design (1)
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WINNEN Dooky Silver stars

Merry Christmas! Yes het is eindelijk zover het is vandaag eerste kerstdag en eindelijk mogen wij ons opdoffen om de kerstdagen te gaan vieren. Oké stiekem begonnen wij gisteren al. Ik mag in samenwerking met Dooky een Dooky Silver Stars weggeven en dit leek mij wel leuk om te doen tijdens kerst. Ken jij Dooky al? 

Toen Aron geboren werd was het er nog niet of misschien net, maar jeetje wat is het handig. Helemaal nu met Fleur en haar gevoeligheid. Fleur is gevoelig voor prikkels en op drukke plekken sluit ik haar er het liefst voor af. Dit doe ik door een dooky vast te maken aan de voorkant van onze kinderwagen kap. Zo krijgt ze geen prikkels mee van buiten af en kan ze rustig slapen in de kinderwagen. Wel zo prettig in deze onrustige periode. Naast dat de Dooky afsluit van prikkels beschermd hij ook tegen de zon, maar dat is momenteel niet heel hard nodig. In de winter is een Dooky ook ideaal, want hij beschermd je kleintje ook tegen de gure wind en regen en sneeuw. Het is dus een product dat je het hele jaar door kunt gebruiken en ik vind het een goede investering. Ik heb hem bij Sofie heel veel gebruikt en bij Fleur zit ie ook haast standaard op de wagen.

WINNEN WINNEN WINNEN

Ik mag eenmaal de Dooky Silver Stars weggeven aan één van mijn volgers. Wat moet je hiervoor doen:

  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce
  • Laat een reactie achter onder dit blog bericht of onder het facebook bericht waarin je vertelt dat je mee doet of tag iemand die jij dit gunt.

De winactie loopt t/m 30 december 12:00 uur de winnaar ontvangt van mij een bericht. Kijk voor de winactie voorwaarden hier. Wanneer je meedoet ga je akkoord met de winactie voorwaarden.

Zo en dan ga ik nu nog meer eten naar binnen werken. Fijne kerst! 

Facebook Comments

Share this post