Winnen

WINNEN Dooky Silver stars

Merry Christmas! Yes het is eindelijk zover het is vandaag eerste kerstdag en eindelijk mogen wij ons opdoffen om de kerstdagen te gaan vieren. Oké stiekem begonnen wij gisteren al. Ik mag in samenwerking met Dooky een Dooky Silver Stars weggeven en dit leek mij wel leuk om te doen tijdens kerst. Ken jij Dooky al? 

Toen Aron geboren werd was het er nog niet of misschien net, maar jeetje wat is het handig. Helemaal nu met Fleur en haar gevoeligheid. Fleur is gevoelig voor prikkels en op drukke plekken sluit ik haar er het liefst voor af. Dit doe ik door een dooky vast te maken aan de voorkant van onze kinderwagen kap. Zo krijgt ze geen prikkels mee van buiten af en kan ze rustig slapen in de kinderwagen. Wel zo prettig in deze onrustige periode. Naast dat de Dooky afsluit van prikkels beschermd hij ook tegen de zon, maar dat is momenteel niet heel hard nodig. In de winter is een Dooky ook ideaal, want hij beschermd je kleintje ook tegen de gure wind en regen en sneeuw. Het is dus een product dat je het hele jaar door kunt gebruiken en ik vind het een goede investering. Ik heb hem bij Sofie heel veel gebruikt en bij Fleur zit ie ook haast standaard op de wagen.

WINNEN WINNEN WINNEN

Ik mag eenmaal de Dooky Silver Stars weggeven aan één van mijn volgers. Wat moet je hiervoor doen:

 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce
 • Laat een reactie achter onder dit blog bericht of onder het facebook bericht waarin je vertelt dat je mee doet of tag iemand die jij dit gunt.

De winactie loopt t/m 30 december 12:00 uur de winnaar ontvangt van mij een bericht. Kijk voor de winactie voorwaarden hier. Wanneer je meedoet ga je akkoord met de winactie voorwaarden.

Zo en dan ga ik nu nog meer eten naar binnen werken. Fijne kerst! 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

15 Comments

 • Reply Kim

  Oh, deze zou ik heel graag willen winnen, voor ons tweede kleintje op komst!

  25/12/2017 at 7:18 am
 • Reply Adinda

  Ik doe graag mee ben 2 januari uitgerekend van ons 2de kindje en deze heb ik nog niet.

  25/12/2017 at 9:18 am
 • Reply trotsema fati

  Ik waag graag een kansje in juni uitgerekend

  25/12/2017 at 11:22 am
 • Reply Floor Verseveldt

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor ons tweede wondertje wat wij in april verwachten .

  25/12/2017 at 11:43 am
 • Reply Meryll

  Ik doe graag mee voor mijn kleine meid

  25/12/2017 at 1:15 pm
 • Reply Patricia de crom

  Gaaf voor mijn neefje Thomas die pas geboren is

  25/12/2017 at 4:35 pm
 • Reply jolanda

  Lijkt me heel handig zo’n Dooky voor mijn neefje of nichtje die halverwege volgend jaar verwacht wordt.

  25/12/2017 at 10:05 pm
 • Reply Isa

  Via TheMommyDiaries op jouw blog terecht gekomen. En nog midden in de kraamweek, is dit een super leuke giveaway! Dus ik doe graag mee 🙂

  25/12/2017 at 11:36 pm
 • Reply Jan

  Super leuk voor onze kleine man die op komst is.

  26/12/2017 at 12:46 pm
 • Reply Gea

  Ik doe graag mee aan deze fantastische winactie

  26/12/2017 at 1:35 pm
 • Reply Claudia Diependaal

  Ik doe graag mee met deze geweldige Dooky actie. Ik doe mee voor onze kleindochter Cailey ze is 18 augustus geboren! Lijkt me leuk om te geven.

  26/12/2017 at 3:48 pm
 • Reply Marian B

  Een Dooky hebben we nog niet, en lijkt me toch wel erg handig. Doe zeker mee!

  26/12/2017 at 8:25 pm
 • Reply Peggy Elizen

  Ideaal voor de felle winterzon en nog trendy ook.Ik doe graag mee.

  28/12/2017 at 12:14 am
 • Reply Nelly

  Ik loot graag mee.

  28/12/2017 at 9:36 am
 • Reply Danielle

  Deze is heel mooi! Ik doe graag mee

  30/12/2017 at 7:57 pm
 • Leave a Reply