Happy momlife

Betoverende Werelden HR
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WINNEN: 4 KAARTEN VOOR DISNEY ON ICE!

Yes! Ook dit jaar mag ik weer 4 tickets weggeven voor Disney on ice. Super leuk, want wij vinden het elk jaar een groot succes. Ook dit jaar staan de leukste Disney figuren weer op hun ijzers met een nieuwe show. Dit jaar zie je bijvoorbeeld De stoere auto’s van Cars voorbij komen. Leuk voor de stoere jongens en meisjes onder ons. Dit jaar zullen wij ook weer een bezoekje brengen aan Disney on ice en mag Sofie voor het eerst mee. Onze grote (kleine) Mickey fan. 

DISNEY ON ICE BETOVERENDE WERELDEN

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en de ploeg van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende WereldenBron: Disney On Ice.

WINNEN!

Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. De winnaar ontvang van mij aanstaande zaterdag (21 oktober) een bericht. Wat moet je hiervoor doen:
  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce 
  • Laat een reactie achter waarbij je vertelt dat je kans wilt maken op de tickets en wie jij mee zou nemen
Actievoorwaarden: Winnaar wordt willekeurig geselecteerd en ontvang van mij een bericht. De tickets zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar voor een andere datum of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten.
Facebook Comments

Share this post