Happy momlife

Banner_1200X628
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WIN! Tickets voor Disney On Ice Magisch IJsfestival

DOE MEE EN WIN! ⭐ Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice Magisch IJsfestival! ⭐ Doe mee en maak kans op 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht. Kijk hier hoe je deze tickets kunt winnen

Ga mee naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival. Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Ga op reis door een schitterend landschap met de koninklijke zusjes Anna enElsa, de hilarische sneeuwman Olaf, ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven uit Disney’s Frozen en beleef een spannend verhaal vol moed, magie en onvergetelijke figuren.Duik “Diep in de Zee” vooreen fantastisch optreden van Sebastiaan die samen metAriël de boelop stelten zet in Disney’sDe Kleine Zeemeermin.Raak verstrikt in een koor van boeven wanneer ze bezoek krijgen van de pittige Rapunzel en haar charmante bondgenoot Flynn Rider uit Disney’sRapunzel.Laat je meevoeren door Disney’sBelle en het Beest als het Beest en zijn betoverde personeel een spectaculaire show opvoeren voor Belle.Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren in een winterswonderland.

Van 11 t/m 29 december2019 in Rotterdam en Utrecht.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Tickets:

Rotterdam:vanaf€ 16,50, Family Packs vanaf€71,00

Utrecht:vanaf€ 18,50, Family Packs vanaf€80,00

WINNEN!

Ik mag in samenwerking met Disney on ice 4 zilveren tickets voor vrijdag 27 december om 19.30 uur in Utrecht weggeven. Lees voor deelname de algemene winactie voorwaarden door. Wat moet je doen om kans te maken op deze te gekke prijs?

of

De winactie loopt tot 10 oktober. De winnaar ontvangt van mij bericht over zijn/haar gewonnen prijs!

Onze ervaringen lees je hier:

Facebook Comments

Share this post