Happy momlife

Foto9
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WIN! Je eigen gepersonaliseerde Video van Sint

Nog een kleine twee weken en dan barst het Sinterklaas feest gedruis weer los. Hierin huis zijn wij ons lichtelijk aan het voorbereiden. Alle cadeautjes voor pakjesavond zijn al binnen en de eerst cadeaus voor het schoenzetten liggen ook al klaar. Super handig vind ik dat, dan hoef ik mij hier straks niet weer druk over te maken. Net als alle voorgaande jaren hebben wij ook weer een Video van Sint mogen maken. Deze zullen wij gebruiken tijdens onze pakjes avond. De kinderen vinden het elk jaar weer leuk!

Video van Sint

Onze oudste is inmiddels het Sinterklaas verhaal ontgroeit, maar de kleine meisjes vinden het nog helemaal geweldig. Helemaal nu er dit jaar een andere pakjesavond op de planning staat dan normaal is het leuk om het juist zo te doen. De dag van pakjesavond komt er post van Sinterklaas en daar zit dan de Video van Sint in. De video is persoonlijk en over alle kinderen vertellen ze iets. Ook hebben wij onszelf dit jaar meegenomen. De kinderen zijn elk jaar weer verbaasd hoe het kan dt Sinterklaas al die dingen weet.

Bestel hier jouw eigen Video van Sint

Jouw eigen video van Sint

Video van sint is leuk omdat je alles kunt personaliseren. Je kunt kiezen voor roetveeg pieten of sinterklaas zonder pieten. Zo is het voor iedereen toegankelijk.  Daarnaast kun je het hele gezin toevoegen, in totaal kunnen er 8 mensen op de video. De voorgaande jaren deden wij alleen de kinderen. Naast de namen en leeftijd kun je ook foto’s doorgeven. En nog veel meer. Zo voeg je favoriete eten toe, een hobby en je kunt ze ook een advies geven. Zo hebben wij bij alle drie de kinderen iets gedaan wat ze nog beter kunnen doen. En aan het einde van de video vertelt Sinterklaas waar de cadeaus liggen. Je kunt er ook voor kiezen om dit niet aan te geven, maar ik vond het wel handig. “Ergens in huis” liggen ze bij ons haha!

Het verhaal: Sinterklaas en de geheime schatkamer 

Ieder jaar beleven de pieten en Sint weer een leuk avontuur. En ook dit jaar staat er weer een leuk avontuur te wachten. Hoe het verhaal precies gaat ga ik natuurlijk niet vertellen, daarvoor moet je het zelf ervaren. Wel kan ik je vertellen dat je ook weer het leukste dansje van dit jaar kunt leren met de video. Je kunt hem op verschillende manieren bestellen. Wij hebben altijd de complete versie. Dan krijg je een download, een DVD (leuk voor later) en een heleboel extra’s! De video duurt ongeveer 12 minuten, ideaal dus om je pakjesavond mee te beginnen.

Zo kun je mee doen met de winactie Video van Sint

Wil jij ook graag een Video van Sint winnen? Ik mag 3 complete video’s weggeven aan jullie! Volg de volgende stappen om kans te maken:

  • Like Joyfrmojoyce op Facebook.
  • Tag iemand anders onder het originele bericht en
  • Deel het bericht op Facebook.
  • Laat een reactie achter onder het originele bericht op Facebook dat je meedoet. Zo weet ik dat je mee doet en kan ik in contact met je komen als je hebt gewonnen!

Je kan meedoen met de winactie tot en met 10 november 2020. Op 11 november 2020 ontvangen de winnaars een bericht van mij.

Facebook Comments

Share this post