Happy momlife

video van sint 1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Win een videoboodschap van Sinterklaas | Video van Sint

De afgelopen jaren mochten wij ons sinterklaas avondje beginnen met Video van Sint. Super leuk, want een sint en/of piet op visite zag ik niet echt zitten. Te veel prikkels voor onze kinderen. Nee er moest een betere oplossing zijn en zo ontdekten wij Video van Sint de oplossing voor je sinterklaas avondje! Met deze video kun je de kinderen en/of volwassene allemaal voorbij laten komen bij Sinterklaas. Je kunt het geheel helemaal personaliseren met foto’s en antwoorden op vragen. Wij hebben hem nu meerdere keren gehad en het blijft ieder jaar weer een groot succes. Dit komt natuurlijk ook doordat Video van Sint ieder jaar een nieuw verhaal lanceert.

Een nieuw verhaal 

Ook dit jaar is er weer een nieuw verhaal. Dit verhaal speelt zich af in de dierentuin en staat helemaal in het teken van dieren. Je kunt twee eigen foto’s uploaden die tijdens het verhaal getoond kunnen worden. Ben jij ook benieuwd wat Danspiet en Superpiet in de dierentuin doen? En wat de verrassing voor het paard van Sinterklaas is? Dan moet je zeker Video van Sint gebruiken!

Zelf samenstellen

Video van Sint kun je zelf samenstellen. Je kunt maximaal 8 mensen toevoegen aan de video. Wij kiezen ervoor om alleen de kleinkinderen in de video te laten zien, omdat er 2 mensen anders niet “mee kunnen doen”. Niet erg, sinterklaas is uiteindelijk voor kinderen. Je kunt allerlei leuke eigenschappen kiezen van de kinderen en/of volwassene. En je kunt foto’s toevoegen. Dit jaar kun je net als vorig jaar ook weer kiezen tussen zwarte piet en roetveeg piet. Wij kiezen ervoor om net als vorig jaar Roetveeg pieten toe te voegen aan onze video. Dit is in onze ogen toch de toekomst en voor de kinderen maakt het echt geen snars uit. Je kunt er voor kiezen om de video alleen als download te ontvangen, of via de post als DVD. Je kunt ook kiezen voor beide varianten.

WINNEN!

In samenwerking met Video van Sint mag ik 3x een complete video set weggeven. Je kunt dan dus alles toevoegen en alle opties gebruiken super tof dus en een super leuke manier om je pakjesavond/middag te starten. Wat moet je doen om kans te maken?

  • Like mijn facebookpagina
  • Tag iemand in de reacties  (meer mag natuurlijk)

Of!

  • Volg mij op instagram
  • Laat een reactie achter onder het bericht + tag één van je vrienden

de winactie loopt t/m zaterdag 2 november. De winnaars ontvangen 3 november een bericht van mij.

Facebook Comments

Share this post