Happy momlife

IMG_0024
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Win een Feestje voor Kinderen | | Winweek #3

Zoals je misschien wel hebt gelezen ben ik druk bezig met nieuwe stappen zetten, mijn passie volgen. Dit doe ik allemaal rustig aan, want perfectie kun je niet overhaasten. Maar toch ben ik er graag mee bezig en daarom heb ik besloten iets van mezelf weg te geven.

Ik ben dol op feestjes en verjaardag en leef mij hierbij ook helemaal uit. Onlangs besloot ik dat ik hier wel mijn werk van wil maken. Op dit moment ben ik nog druk bezig met het ontwikkelen en schrijven van de teksten. Het maken van de pakketten en het plannen van de proef feestjes. Maar ik ga er eentje weggeven. Of nou ja 2 eigenlijk!

Wat kun je winnen?

Ik geef 1 x een kinderfeestje bij iemand op locatie weg. Hiervoor heb ik diverse thema’s waaruit je kunt kiezen (beauty, unicorn, prinsessen, LEGO, Freek Vonk) of je geeft aan wat je zelf leuk vindt en misschien kunnen we daar iets mee doen. Dit feestje is voor 6 personen, ieder extra kind vraag ik een vergoeding voor. Daarnaast kan dit feestje alleen gehouden worden in de omgeving veendam met max 20 KM er buiten.

Of 

Een kinderfeestjes pakket. Dit is een pakket zoals deze (klik hier) en hierbij heb je een compleet kinderfeestje waarvoor jij alleen nog maar de boodschappen hoeft te doen. Ideaal toch? Ook dit pakket zal ik voor 6 personen weggeven. Dus woon je niet in de buurt dan is dit een leuke optie!

Hoe kun je winnen?

Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat een reactie achter waarin je aangeeft welke van de twee je wilt winnen én welk thema jouw uk leuk vindt.
  • Like de facebookpagina van feestjesvoorkinderen en joyfromjoyce

De winactie loopt t/m 14 september, dan zal ik alle winnaars berichten.

Facebook Comments

Share this post