Happy momlife

Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WIN | 75 geboorte kaartjes van Marsanda.nl

Inmiddels is de zoektocht naar het geboorte kaartje van mini 3.0 hier in huis begonnen. Meerdere websites zijn voorbij gekomen en dat maakt het kiezen natuurlijk niet makkelijker. Voor Aron en Sofie waren wij snel uit over het ontwerp/idee voor het geboorte kaartje, maar deze ronde? hebben wij toch iets meer moeite met het vinden van het geschikte geboortekaartjes. 

Onlangs vroeg Martine van marsanda.nl mij of ik het leuk vind om een samenwerking aan te gaan met geboortekaartjes. Ze heeft een heleboel onwijs leuke geboortekaartjes in haar webshop zitten en we besloten dat wij samen een leuke winactie wilden gaan organiseren voor de lezers van mijn blog. Onderaan dit blog deel ik met jullie de winactie, maar eerst vertel ik jullie nog wat over Marsanda.nl en over mijn favoriete geboortekaartjes die ze heeft ontworpen.

Over Marsanda 

In 2010 ben ik begonnen met de geboortekaartjes nadat een vriendin van mij vroeg of ik deze voor haar wilde ontwerpen. Ik was hiervoor al enige tijd actief in de digitale scrap wereld dus kende de wegen om tot een mooie creatie te komen. Dit vond ik achteraf zo ontzettend leuk dat ik besloten heb dit door te zetten, niet wetende dat het zo uit de hand zou lopen en ik er een fulltime business van kon maken in 2014. Nu ontwerp ik op mijn eigen website en sta inmiddels op meerdere platformen, te denken aan Hippe Geboortekaartjes, Kaartje2go, Mycards en La Carte (geboortekaartjes.nl) www.marsanda.nl is mijn eigen website waar uiteraard het grootste assortiment staat. Ik vind het nog elke dag leuk om een mooi eind product neer te mogen zetten voor een nieuw wereldwonder. – Martine, eigenaresse Marsanda

Mijn favorieten 

Bij de andere twee kinderen had ik een foto op het kaartje staan, maar deze ronde heb ik niet echt de behoefte om een foto op de voorkant van het kaartje te plaatsen. Misschien wel aan de binnenkant. Tegenwoordig zijn er veel leuke kaartjes die een mooie voorkant hebben en ik neig deze keer heel erg naar roze. Bij Sofie wilde ik geel, heel veel geel haha!

  1. Een simpel kaartje met zwart en een vleugje roze ik ben dol op ‘arrows’ en daardoor spreek het kaartje mij heel erg aan
  2. Dit kaartje zit vol stipjes! haha en dat doet mij denken aan confetti ook het hartje maakt het schattig en het past goed bij haar naam vind ik
  3. Een langwerpig kaartje vind ik deze keer ook erg mooi, alleen weet ik niet of ik het praktisch vind. Je wilt natuurlijk het kaartje ergens neer zetten.

  1. De foto’s zijn niet helemaal weg, want dit kaartje met een foto vind ik wel geweldig! De zachte kleurtjes vind ik mooi en het stukje washi tape maakt het net even wat speelser.
  2. Wolkjes wie vind het niet leuk?! Ik ben er dol op
  3. Wie mij al langer volgt weet dat ik bij Sofie dol was op olifantjes. Nog steeds vind ik ze erg leuk en lief en dit kaartje spreekt mij daarom heel erg aan

WINNEN! 

In samenwerking met Marsanda.nl mag ik één van jullie blij maken met 75 geboortekaartjes naar keuze! Hoe tof is dat? Dat geld wat je bespaart kun je dan weer gebruiken om de kleding collectie van je kruimel uit te breiden toch? 😉 haha! Wat moet je doen om kans te maken op de geboortekaartjes?

  • Like de facebookpagina van Marsanda kaartjes
  • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce
  • Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je vertelt waarom jij kans wil maken op de geboorte kaartjes en misschien wel voor wie als je iemand anders dit gunt.

De winactie loopt t/m 17 april 12:00 uur! De winnaar ontvangt van mij een e-mail. 

Facebook Comments

Share this post