Winnen zwanger

WIN | 75 geboorte kaartjes van Marsanda.nl

Inmiddels is de zoektocht naar het geboorte kaartje van mini 3.0 hier in huis begonnen. Meerdere websites zijn voorbij gekomen en dat maakt het kiezen natuurlijk niet makkelijker. Voor Aron en Sofie waren wij snel uit over het ontwerp/idee voor het geboorte kaartje, maar deze ronde? hebben wij toch iets meer moeite met het vinden van het geschikte geboortekaartjes. 

Onlangs vroeg Martine van marsanda.nl mij of ik het leuk vind om een samenwerking aan te gaan met geboortekaartjes. Ze heeft een heleboel onwijs leuke geboortekaartjes in haar webshop zitten en we besloten dat wij samen een leuke winactie wilden gaan organiseren voor de lezers van mijn blog. Onderaan dit blog deel ik met jullie de winactie, maar eerst vertel ik jullie nog wat over Marsanda.nl en over mijn favoriete geboortekaartjes die ze heeft ontworpen.

Over Marsanda 

In 2010 ben ik begonnen met de geboortekaartjes nadat een vriendin van mij vroeg of ik deze voor haar wilde ontwerpen. Ik was hiervoor al enige tijd actief in de digitale scrap wereld dus kende de wegen om tot een mooie creatie te komen. Dit vond ik achteraf zo ontzettend leuk dat ik besloten heb dit door te zetten, niet wetende dat het zo uit de hand zou lopen en ik er een fulltime business van kon maken in 2014. Nu ontwerp ik op mijn eigen website en sta inmiddels op meerdere platformen, te denken aan Hippe Geboortekaartjes, Kaartje2go, Mycards en La Carte (geboortekaartjes.nl) www.marsanda.nl is mijn eigen website waar uiteraard het grootste assortiment staat. Ik vind het nog elke dag leuk om een mooi eind product neer te mogen zetten voor een nieuw wereldwonder. – Martine, eigenaresse Marsanda

Mijn favorieten 

Bij de andere twee kinderen had ik een foto op het kaartje staan, maar deze ronde heb ik niet echt de behoefte om een foto op de voorkant van het kaartje te plaatsen. Misschien wel aan de binnenkant. Tegenwoordig zijn er veel leuke kaartjes die een mooie voorkant hebben en ik neig deze keer heel erg naar roze. Bij Sofie wilde ik geel, heel veel geel haha!

 1. Een simpel kaartje met zwart en een vleugje roze ik ben dol op ‘arrows’ en daardoor spreek het kaartje mij heel erg aan
 2. Dit kaartje zit vol stipjes! haha en dat doet mij denken aan confetti ook het hartje maakt het schattig en het past goed bij haar naam vind ik
 3. Een langwerpig kaartje vind ik deze keer ook erg mooi, alleen weet ik niet of ik het praktisch vind. Je wilt natuurlijk het kaartje ergens neer zetten.

 1. De foto’s zijn niet helemaal weg, want dit kaartje met een foto vind ik wel geweldig! De zachte kleurtjes vind ik mooi en het stukje washi tape maakt het net even wat speelser.
 2. Wolkjes wie vind het niet leuk?! Ik ben er dol op
 3. Wie mij al langer volgt weet dat ik bij Sofie dol was op olifantjes. Nog steeds vind ik ze erg leuk en lief en dit kaartje spreekt mij daarom heel erg aan

WINNEN! 

In samenwerking met Marsanda.nl mag ik één van jullie blij maken met 75 geboortekaartjes naar keuze! Hoe tof is dat? Dat geld wat je bespaart kun je dan weer gebruiken om de kleding collectie van je kruimel uit te breiden toch? 😉 haha! Wat moet je doen om kans te maken op de geboortekaartjes?

 • Like de facebookpagina van Marsanda kaartjes
 • Like de facebookpagina van Joyfromjoyce
 • Laat een reactie achter onder dit bericht waarin je vertelt waarom jij kans wil maken op de geboorte kaartjes en misschien wel voor wie als je iemand anders dit gunt.

De winactie loopt t/m 17 april 12:00 uur! De winnaar ontvangt van mij een e-mail. 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

20 Comments

 • Reply Les Schlepers

  Super super leuk! En heel graag maak ik kans hierop! Ben inmiddels zwanger van de vierde En hoe leuk zou het zijn om de geboortekaartjes gewoon te winnen!! Lijkt me geweldig en inderdaad blijft er weer extra over voor de kleintjes! Zou helemaal geweldig zijn! Doe super graag mee en ga mijn vriendinnen ook op de hoogte brengen van deze actie! De pagina van marsanda heb ik meteen een dikke like gegeven! Groetjes!

  10/04/2017 at 12:03 pm
 • Reply Kristel

  Hier maken we heel graag kans op. Zwanger van ons 2e wondertje en nu bijna 17 weken. Wow wat veel mooie kaartjes heeft ze.

  10/04/2017 at 12:17 pm
 • Reply Jessica prins

  Wat een geweldige leuke actie! Wij zijn zwanger van ons eerste kindje, het was nog niet gepland maar het is zeer welkom! En het zou heel goed uitkomen om 75 geboorte kaartjes te winnen, want het is allemaal onzetend duur vooral bij de eerste kindje want we moeten alles nieuw kopen. En wij hebben best veel vrienden en familie, dus wij komen zeker wel aan de 75 kaartjes toe. I hope so!

  10/04/2017 at 12:20 pm
 • Reply Kim

  Ooh wat een mooie kaartjes. Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje, een meisje, die wij begin augustus verwachten. Op dit moment zijn we druk opzoek naar het perfecte geboortekaartje.

  10/04/2017 at 1:04 pm
  • Reply Martine van den Heuvel

   Dank je wel voor je compliment! Augustus is een mooie maand, onze jongste is van de 17e =)
   Succes met de actie!

   10/04/2017 at 2:00 pm
 • Reply Kim heddema

  Wat een super leuke winactie! Ik doe dolgraag mee voor het geboortekaartje van ons derde wondertje die we in juli verwachten. Na 2 meiden krijgen we nu een jongetje. En net als bij jou joyce, vinden we het dit keer een stuk lastiger om een passend kaartje te vinden. Net zoals de naam trouwens Dat ging bij de meiden wel wat sneller. Als we het kaartje winnen houden we fijn van centjes over die ik zou willen gebruiken voor nieuwe kleertjes voor de kleine man (en natuurlijk voor zijn 2 zussen). Net al even hele leuke ideeen opgedaan op de site! Prachtige kaartjes staan erop. Sowieso al een hele leuke nieuwe inspiratiebron

  10/04/2017 at 1:41 pm
 • Reply judy

  wat een leuke actie! ik doe graag mee, verwacht binnenkort ons 2e kindje & zijn nog opzoek naar een geschikt geboortekaartje 🙂

  duimen 🙂

  10/04/2017 at 1:59 pm
 • Reply Tica van Berkum

  Lieve Joyce en Martine, wat een geweldig leuke actie! Bij ons eerste meisje hebben wij de kaartjes zelf ontworpen en gedrukt en gesneden bij een kopieerwinkel. Een fijne besparing op de kosten, maar wel een heel karwei.. Nu verwachten wij na 2 vlindertjes toch nog een tweede dochter eind augustus. We kunnen ons geluk niet op en hopelijk mag het ons niet alleen in de liefde, maar ook in dit spel gegund zijn .
  Heel veel succes met jullie beide ondernemingen en veel liefs,
  Tica

  10/04/2017 at 3:03 pm
  • Reply Martine van den Heuvel

   Wauw wat een verhaal! Heftig maar moi dat jullie nog een wonder mogen ontvangen!
   Succes met de winactie =)

   10/04/2017 at 3:40 pm
 • Reply Nicole

  Uiterste heb ik eerst rond gekeken op de site alvorens ik besloot een poging te wagen.
  Momenteel zwanger van mijn eerste kind, een zoon. Met alles wat je regelt en aanschaft is alleen het best genoeg. Ik waag heel graag een kans, want hoe gaaf zou het zijn om een te gek geboorte kaartje te kunnen sturen naar alle mensen die ons lief zijn.

  10/04/2017 at 8:31 pm
 • Reply Eline Santee

  Wat een super leuke actie!
  Ik ben momenteel zwanger van ons derde kindje die wij in Juli verwachten. Wij zijn nog opzoek naar een perfect geboorte kaartje dus dit is een mooie kans. Ik heb al even rondgekeken op de site en er zitten mooie kaartjes tussen. Ik doe dus graag mee.

  10/04/2017 at 9:17 pm
 • Reply Vanessa Raffaela Sibma

  Oooohhh dit komt op het perfecte moment! Momenteel ben ik 36 weken zwanger van ons 2e kindje en nog druk bezig met zoeken naar een mooi geboortekaartje.

  10/04/2017 at 11:11 pm
 • Reply Monica Jonkers-vd Heide

  Net als Joyce, ben ik zwanger van babyNr3.
  En uitgerekend in augustus.
  Ons 3e meisje..
  De zussen zijn al 7 en 5, echt al grote zussen!
  Die willen we graag een bijzonder plekje geven op de kaart. Echt een warm welkom voor het kleine zusje!
  We kijken er enorm naar uit!

  11/04/2017 at 9:58 am
 • Reply Quirine van der Sanden

  Ik doe heel graag mee! We verwachten in juli ons eerste kindje. Na een hele lange slopende periode van jaren in het ziekenhuis is het eindelijk gelukt! Budget helaas niet om zo veel kaartjes te kunnen kopen, dus dit zou heel erg welkom en fijn zijn! Ik vind het middelste kaartje van de bovenste rij super leuk! Beetje dezelfde smaak hebben we 🙂

  11/04/2017 at 1:58 pm
 • Reply Anneliese de Waal

  Erg leuk, ik doe graag mee, erg mooie kaartjes.

  Groetjes Anneliese

  14/04/2017 at 8:33 pm
 • Leave a Reply