Comments (20)

Super super leuk! En heel graag maak ik kans hierop! Ben inmiddels zwanger van de vierde En hoe leuk zou het zijn om de geboortekaartjes gewoon te winnen!! Lijkt me geweldig en inderdaad blijft er weer extra over voor de kleintjes! Zou helemaal geweldig zijn! Doe super graag mee en ga mijn vriendinnen ook op de hoogte brengen van deze actie! De pagina van marsanda heb ik meteen een dikke like gegeven! Groetjes!

Hier maken we heel graag kans op. Zwanger van ons 2e wondertje en nu bijna 17 weken. Wow wat veel mooie kaartjes heeft ze.

Wat een geweldige leuke actie! Wij zijn zwanger van ons eerste kindje, het was nog niet gepland maar het is zeer welkom! En het zou heel goed uitkomen om 75 geboorte kaartjes te winnen, want het is allemaal onzetend duur vooral bij de eerste kindje want we moeten alles nieuw kopen. En wij hebben best veel vrienden en familie, dus wij komen zeker wel aan de 75 kaartjes toe. I hope so!

Wat ontzettend lief, dank je wel =)

Ooh wat een mooie kaartjes. Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje, een meisje, die wij begin augustus verwachten. Op dit moment zijn we druk opzoek naar het perfecte geboortekaartje.

Wat een super leuke winactie! Ik doe dolgraag mee voor het geboortekaartje van ons derde wondertje die we in juli verwachten. Na 2 meiden krijgen we nu een jongetje. En net als bij jou joyce, vinden we het dit keer een stuk lastiger om een passend kaartje te vinden. Net zoals de naam trouwens Dat ging bij de meiden wel wat sneller. Als we het kaartje winnen houden we fijn van centjes over die ik zou willen gebruiken voor nieuwe kleertjes voor de kleine man (en natuurlijk voor zijn 2 zussen). Net al even hele leuke ideeen opgedaan op de site! Prachtige kaartjes staan erop. Sowieso al een hele leuke nieuwe inspiratiebron

Onwijs tof om te horen, dank je wel en heel veel succes =)

Leuk dat je mee doet en heel veel succes met winnen =)

wat een leuke actie! ik doe graag mee, verwacht binnenkort ons 2e kindje & zijn nog opzoek naar een geschikt geboortekaartje 🙂

duimen 🙂

Dank je wel voor je compliment! Augustus is een mooie maand, onze jongste is van de 17e =)
Succes met de actie!

Dank je wel en leuk dat je meedoet =)

Spannend, geniet nog even van de zwangerschap en succes!

Lieve Joyce en Martine, wat een geweldig leuke actie! Bij ons eerste meisje hebben wij de kaartjes zelf ontworpen en gedrukt en gesneden bij een kopieerwinkel. Een fijne besparing op de kosten, maar wel een heel karwei.. Nu verwachten wij na 2 vlindertjes toch nog een tweede dochter eind augustus. We kunnen ons geluk niet op en hopelijk mag het ons niet alleen in de liefde, maar ook in dit spel gegund zijn .
Heel veel succes met jullie beide ondernemingen en veel liefs,
Tica

Wauw wat een verhaal! Heftig maar moi dat jullie nog een wonder mogen ontvangen!
Succes met de winactie =)

Uiterste heb ik eerst rond gekeken op de site alvorens ik besloot een poging te wagen.
Momenteel zwanger van mijn eerste kind, een zoon. Met alles wat je regelt en aanschaft is alleen het best genoeg. Ik waag heel graag een kans, want hoe gaaf zou het zijn om een te gek geboorte kaartje te kunnen sturen naar alle mensen die ons lief zijn.

Wat een super leuke actie!
Ik ben momenteel zwanger van ons derde kindje die wij in Juli verwachten. Wij zijn nog opzoek naar een perfect geboorte kaartje dus dit is een mooie kans. Ik heb al even rondgekeken op de site en er zitten mooie kaartjes tussen. Ik doe dus graag mee.

Oooohhh dit komt op het perfecte moment! Momenteel ben ik 36 weken zwanger van ons 2e kindje en nog druk bezig met zoeken naar een mooi geboortekaartje.

Net als Joyce, ben ik zwanger van babyNr3.
En uitgerekend in augustus.
Ons 3e meisje..
De zussen zijn al 7 en 5, echt al grote zussen!
Die willen we graag een bijzonder plekje geven op de kaart. Echt een warm welkom voor het kleine zusje!
We kijken er enorm naar uit!

Ik doe heel graag mee! We verwachten in juli ons eerste kindje. Na een hele lange slopende periode van jaren in het ziekenhuis is het eindelijk gelukt! Budget helaas niet om zo veel kaartjes te kunnen kopen, dus dit zou heel erg welkom en fijn zijn! Ik vind het middelste kaartje van de bovenste rij super leuk! Beetje dezelfde smaak hebben we 🙂

Erg leuk, ik doe graag mee, erg mooie kaartjes.

Groetjes Anneliese

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP