Comments (28)

Graag doe ik mee voor lieve vrienden die wel een uitje kunnen gebruiken!

Dit is helemaal top om samen met mijn zoon naartoe te gaan. Hij is een grote fan van de Maval superhelden. Hoe gaaf is het als we ze in levende lijven mogen zien. Dus kom ik dolgraag een kansje wagen en ik hoop op een beetje geluk voor ons! Ik volg je op Facebook en zal daar ook een reactie achterlaten.

Ik doe graag mee 🙂 Wat een leuke winactie.
Dank ook voor de tip! Ik kende dit nog niet…

Lijkt me super leuk uitje om met het gezin naar toe te gaan.. Doe heel graag mee

Ik doe graag mee voor onze zoon Teun een echte superheldenfan! Hij loopt dagelijks in zijn spidermanpak, met zijn iron manhandschoenen aan en zijn batmanmasker op! Hij draagt ook graag zijn hulkshirt en zijn supermanshirt

Geweldig! Super leuk! Weet zeker dat luciano dit te gek zal gaan vinden! Duimen maar

Met 3 zonen zou dit een super uitje zijn. Papa met zijn 3 zonen een gaaf uitje. En tja papa is ook nog steeds dan van marvel en dat hebben onze jongens overgenomen. Als we winnen moet alleen deze mama nog even gaan bedenken wat ik voor leuks zal gaan doen haha.

Ik doe graag mee! Voor mijn kids maar zelf zijn we ook echte Marvel fans.

Als chauffeur bij DHL ben ik vaak lange dagen van huis. De kinderen liggen dan ook meestal al te slapen als ik thuis kom. De weekenden zijn voor mij daarom extra speciaal en probeer ik zoveel mogelijk tijd met mijn gezin door te brengen.

We gaan regelmatig lekker uitwaaien langs het strand of maken een heerlijke boswandeling. Bij minder mooi weer houden we een gezellige spelletjesmiddag of gaan we iets lekkers bakken. Ook vinden we het heerlijk om lekker knus op de bank een gezellige familiefilm met zijn viertjes te kijken.

Als kind zijnde was ik al gek van de comics van Marvel (die ik overigens nog allemaal bewaard heb). Het lijkt mij echt grandioos om met mijn gezinnetje naar Marvel Universe LIVE in Ahoy te gaan dankzij Joyfromjoyce!

Wat gaaf! Ik wil graag mee doen voor mijn broertje, omdat ik hem zo weinig heb gezien de afgelopen tijd en ik hem graag wil verassen!

Wat een super actie! Mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki zijn gek op superhelden, dus gaan heel erg graag naar deze superheldenshow van Marvel Universe LIVE! Ze zijn zich al aan het voorbereiden.

WAUWIE!! Dit is echt superleuk Joyfromjoyce !!! <3 <3   Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaaa dochterlief is helemaal weg van Spiderman! Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen met kaartjes voor deze (volgens mij) GEWELDIGE en superspannende show, WAUW! Alle superhelden onder 1 dak.. gaaf toch! super SPANNEND! Wij zetten alvast een DIKKE, VETTE streep door onze agenda   ! ben echt helemaal ENTHOUSIAST MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
☑️ geliked
FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*  

Ik doe mee voor dierbare vrienden die een lastige periode doormaken en wel een uitje kunnen gebruiken!

Mijn zoontje is helemaal into the superhero’s .. Hulk captain america en spiderman alle actionfigures zijn al in huis en hij speelt er urenlang mee… Spiderman blijft zijn favoriet ! Ik die dus graag vor hem mee en tevens ook voor zijn oudere broer en papa.. Want die vinden dit ook geweldig

Wow, superleuk! Mijn oudste is sinds kort helemaal gek op superhelden, dus zo’n spectaculaire show zou hij he-le-maal geweldig vinden!

Super gaaf!! Hier thuis allemaal marvel fan, van de jongste van 5 tot de oudste (papa), wij doen graag mee.

Ik wil graag meedoen met je actie. Een super stoere show voor mijn mannekes ( twee zoons en vriendlief)

Een onvergetelijke dag voor ons zoontje van 4. Wat zou hij BLIJ zijn! + op de dag 13Nov. zijn ik en mijn partner 2jaar samen. En heeft mijn kleine 2jaar een Toffe en leukste liefste PAPA.. en PAPA zou het ookk VET vinden.
Dus dit zal een toffe cadeau zijn voor mijn 2Mannen.

Ik doe heel graag mee want onze zoon is een mega-superheldenfan en dat heeft hij niet van een vreemde want ook papa en de beste vriend van papa zijn gek op marvel.
Het lijkt ons super gaaf om met z’n 4en naar de show te kunnen gaan =D

Altijd al de superhelden in het echt willen zien alhoewel mijn vader mijn enige echte “Hero” is

whoahhhhh wat een geweldige SUPER actie dit. Ons zoontje van 2 jaar jong is zo klein als hij is al zo’n SUPER grote fan. Vanaf het eerste moment dat hij ze zag gaat het over niets anders! Hij wil ze SUPER graag in het echt onmoeten dus we willen heel graag de kaarten winnen van zijn superhelden.
Alvast SUPER bedankt 😀

Geweldig uitje voor het hele gezin. Zeker ook voor de papa’s deze keer

Echt supercool!! Ik doe mee…wie weet kan ik mijn superhelden mee verasssen!!

Dit zou geweldig zijn voor mijn 2 kleine neefjes. Stiekem vind ik het zelf ook nog wel leuk 😉

Leuk zeg! Mijn zoontje zou dit te gek vinden!

Mooie kans om held Black Widow eens van dichterbij te zien voor mijn jongens!

Mooie kans om Black Widow eens in het echt te zien voor mijn 2 kleine wildebrasjes 🙂

Lijkt me te gek om met mijn kids geen te gaan. Trailer ziet er heel spectaculair uit. Hulk Smash!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP