Happy momlife

Schermafbeelding 2019-11-24 om 19.40.56
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

WIN 2×2 tickets voor Echte huisvrouwen bestaan niet deel 2

Aanstaande woensdagavond is er weer een ladiesnight in de bioscopen van Kinepolis. Deze keer voor de (ik denk) geweldige film echte huisvrouwen bestaan niet deel 2. Een tijdje terug heb ik deel 1 gezien en die was heel erg leuk! Nu is het alweer tijd voor deel 2 en ik denk dat het een echte aanrader is. Ik mag in een mega snelle winactie 2 x 2 kaarten weggeven voor de ladiesnight van Kinepolis bij jou in de buurt!

In Huisvrouwen Bestaan Niet deel 2 worstelen onze drie vrouwen vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend, ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven.

In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen. Huisvrouwen Bestaan Niet 2 is dé feelgood film van de feestdagen en draait vanaf 12 december in de bioscoop.
Tijdens de ladiesnight ontvang je bij binnenkomst een welkomstdrankje. In de bioscoop is een leuk marktje op gezet met leuke accessoires, fashion, beauty en zijn er leuke verlotingen. Daarna is het tijd voor de voorpremiere. Want de film komt pas 12 december echt in de bioscoop. Na afloop van de film ontvang je ook nog eens een leuke goodiebag!

WINNEN!

Ik mag 2 x 2 kaarten weggeven voor deze ladiesnight. Kijk hier voor meer informatie. Het is een super snelle winactie, want morgen om 12:00 uur ontvangen de winnaars van mij een berichtje en moet ik voor 17:00 uur weten naar welke bioscoop je wilt voor deze ladiesnight! Hoor ik voor 17:00 uur niks dan moet ik de prijs doorgeven. De ladiesnight is namelijk aanstaande woensdag 27 november al. Wat moet je doen om te winnen?

  • Laat een reactie achter onder dit bericht (hier of op facebook) waarin je vertelt dat je mee doet. Tag ook diegene die je mee wilt nemen in het bericht.

 

Facebook Comments

Share this post