Happy momlife

shutterstock_750090964
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Ik wil een witte vloer

Ha misschien heb ik het ooit wel vertelt, in ons mini huisje hadden wij een hele lichte grijze vloer en ik was er echt klaar mee. Ik wilde niet nog een keer een witte vloer hebben. In ons huidige huis hebben wij een hele donkere houten vloer en ik moet eerlijk zeggen dat ik hem verafschuw. Ik vind hem te donker en hij maakt het hele huis donker. Ik heb echt liever een lichte vloer is mijn conclusie. 

Robert en ik zijn dol op huizen, verhuizen en inrichten van huizen. Je ziet het niet aan ons huidige huis, omdat dit niet ons plekje is. Het voelt niet als thuis en wij krijgen de sfeer er niet in. Misschien komt het wel door de grote? Geen idee. Ik heb veel punten in dit huis die mij tegenstaan waaronder de vloer. Het is een oud huis en daardoor is het er vaak al donkerder daarbij ligt er een hele donkere vloer in waardoor het huis nog donker wordt. Als wij (weer) gaan verhuizen dan weet ik één dingen zeker; in de woonkamer moet een lichte vloer komen te liggen.

Een lichte vloer zorgt voor veel licht in huis en ik voel mij daar gewoon veel prettiger bij. Liever geen vloerbedekking, alhoewel dit op de slaapkamer natuurlijk wel heerlijk warm aan de voetjes is. Wat ik ook mooi vind is een visgraat vloer en dan natuurlijk ook in een lichte kleur. Het maakt je huis wat speelser. Het gaat nog een lastige worden als wij op zoek moeten naar een nieuwe vloer, want Robert wil graag een donkere vloer. Haha En er tussen in vinden wij allebei niet mooi. Dus dat gaat nog een mooie discussie worden als wij een vloer moeten uitzoeken voor een huis.

Een vloer kies je vaak uit in een magazijn. In zo’n magazijn heb je vaak magazijn verlichting waardoor je niet goed kunt zien of de vloer nu echt mooi is. Soms hebben ze er zelfs ledstralers staan. Je kunt dus altijd beter een plank mee naar buiten nemen of een plank mee naar huis nemen. Dan kun je pas echt goed zien of het wel of niet bij je woning past.

Ik vind een witte vloer trouwens wel rete irritant, want je moet het heel veel stofzuigen en dweilen, want je ziet er alles op. Een ander voordeel is dat je er dan wel goed voor zorgt dat je vloer altijd netjes is haha! Daarbij kun je bij een lichte vloer gewoon heel veel combineren. Veel banken passen erbij, veel kasten en eigenlijk kun je alles zo aankleden als je zelf wilt. Tenzij je een heel warm huis wilt, want een witte vloer maakt een huis natuurlijk wel killer. Helemaal zoals ik het wil met mooie witte muren. Ik kan niet wachten tot wij een huis krijgen waarin wij ook daadwerkelijk alles kunnen doen zoals wij het willen.

Naast de vloer heb ik nog wel meer dingen die ik dolgraag in een huis wil doen, maar ik moet toch echt nog even blijven dromen haha! Zo wil ik bijvoorbeeld graag combineren met blauw en veel hout gebruiken in huis. Ik ben dol op hout misschien wel een beetje te dol op hout haha! Ik ben benieuwd wat voor vloer vind jij leuk? En kies jij liever voor een donkere vloer of een lichte vloer. Laat het weten in de reacties. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie kijk hierop. 

Facebook Comments

Share this post