Persoonlijk

Wat wil ik met Joyfromjoyce.nl?

Het is de laatste tijd een beetje een chaos op joyfromjoyce.nl. Voordat ik zwanger raakte wilde ik minder moeder gerelateerde blogs op gaan plaatsen. Tenminste dat was mijn doel. Maar nu ik zwanger ben stroomt mijn hoofd over van ideeën voor mama gerelateerde onderwerpen. Hierdoor kwam ik eigenlijk tot de conclusie dat ik misschien wel een echte mama blogger ben. Ik schrijf gewoon graag over datgene waar mijn grootste interesse ligt. Ik besloot wat dingen op papier te zetten voor mezelf en hierbij na te denken over wat ik nou wil met mijn site. 

MAMA blog 

Mijn leven draait om de kinderen en daar ben ik onwijs blij mee. Misschien is mijn wereldje hierdoor klein, is mijn leven misschien wel saai voor anderen voor mij is het het mooiste dat ik mag en kan doen. Voordat ik Aron kreeg had ik nooit verwacht dat ik zo’n moedertje zou gaan worden. Ik zag mezelf meer als iemand die pas veel te laat ontdekte dat ze nog wel een kindje zou willen krijgen. Gelukkig liep dit allemaal anders en hiermee ontstond ook mij blog. Begon het als mamajoyce is het nu joyfomjoyce met de insteek om ook dingen van mezelf, niet mama gerelateerd, te delen. Maar eigenlijk beleef ik naast het moederen niet zoveel en dat is een keuze die ik zelf heb gemaakt en ik ben er heel blij mee.

De toekomst 

De komende tijd zal joyfromjoyce nog lekker gaan over het moederen, zwanger zijn en alles wat erbij komt kijken. Ook zal ik hier weer recepten gaan plaatsen. Met de komst van een derde wil ik graag mijn focus op wat minder punten leggen en dit is een ideale oplossing. Op mijn facebookpagina had ik ook gevraagd wat anderen fijn zouden vinden. En de conclusie was dat ik vanaf komende week elke woensdag een recept op joyfromjoyce.nl ga plaatsen.

Wat willen jullie lezen?

Nu bedenk ik bijna dagelijks een onderwerp, maar stiekem ben ik ook wel benieuwd of er onderwerpen zijn die jullie zouden willen lezen of zouden willen zien. Dus heb je een bepaald verzoekje dan mag je dit natuurlijk achter laten in een reactie hier of op facebook.

Planning

 • Maandag – 06:00 Weekoverzicht
 • Dinsdag – 06:00 Random blog + evt. video
 • Woensdag – 06:00 Recept
 • Donderdag – 06:00 baby gerelateerde blog
 • Vrijdag – 06:00 random blog
 • Zaterdag – 06:00 random blog
 • Zondag – 06:00 zwangerschapsupdate

Wanneer ik een samenwerking aan ga met een bedrijf zal dit blog altijd als extra blog online komen. Het zelfde geldt voor een review.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Angelique

  Lekker doen wat goed voelt meis! Ik denk juist dat moeders zich goed kunnen inleven in jou blogs. Als moeder is je leven nou eenmaal niet veel meer dan je kinderen en dat is doodnormaal!

  28/01/2017 at 8:40 am
 • Reply Jessica

  Doen wat jij fijn vind, dat zijn ook de leukste artikelen om te lezen omdat daar je passie in zit.

  28/01/2017 at 1:09 pm
 • Reply Vlijtig Liesje

  Het fijnst is als een blog gewoon meegroeit met je eigen leven en interesses. Soms is dat even schakelen maar het is mogelijk. Het is bij mij ook gelukt met Huisvlijt.

  31/01/2017 at 11:14 am
 • Leave a Reply