Huis en inrichting

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Ha! Schreef ik een paar weken geleden nog een blog over ons huis met 3 kinderen maakten wij op de dag dat dat die blog online kwam al de beslissing een huis aan te nemen. Wij zijn mega blij met het huis en de plek waar wij terecht komen en zijn as we speak druk aan het inpakken/schoonmaken en uitpakken. Weg uit dit kleine huisje en op naar meer ruimte voor ons grote gezin. In dit blog klets ik jullie helemaal bij!

Ongeveer 4 weken geleden gingen wij kijken bij een huis waarvan wij via via hadden gehoord. Na goed rond te hebben gekeken en gepraat te hebben met de eigenaren waren Robert en ik om. Het huis staat in een rustige omgeving, heeft een mega tuin en veel ruimte in huis voor de kinderen, ons en voor mij om te werken. Allemaal zaken die wij erg belangrijk vinden. Vanaf 1 augustus is het huis van ons dus op dit moment zijn wij al druk bezig. Ons huidige huis moet ingepakt worden en helemaal gestript worden en ook alles in de tuin moeten wij afbreken.

Verhuizen voor de komst van zusje? 

Wij krijgen van veel mensen de vraag of wij nog gaan verhuizen voor de komst van de baby en dat klopt! Ik ben 25 augustus uitgerekend en aangezien wij niks in het huis hoeven te doen willen wij zo snel mogelijk over. Het is puur een kwestie van spullen van het ene huis naar het andere huis verplaatsen en een plek geven. Geen verfbeurten, geen vloertjes. Natuurlijk moet er voor die tijd schoongemaakt worden, maar dat komt goed. Wij hebben een hele groep lieve vrienden en familie die ons hulp hebben aangeboden, zodat ik rust kan pakken waar nodig. Nu zal ik zelf wel de dozen inpakken aangezien ik dan weet waar alles is, maar voor de rest zal ik er voor kiezen om wat meer te delegeren, want dat kan ik ook erg goed. Oh en soep maken en broodjes smeren ook indien nodig.

Vanaf zaterdag heeft Robert vakantie (inmiddels zit ie er bijna op) en ook Aron heeft dan 6 weken vakantie. Wij zullen de vakantie gebruiken om alles klaar te maken in en rondom ons huis en hopelijk is er dan nog even tijd om tot rust te komen, voordat zusje zich aandient. Het zal even druk worden, maar als wij eenmaal op ons nieuwe plekje zitten kunnen wij genieten van de rust. Binnenkort zal ik nog een hometour delen van ons huidige huis. Ook zal ik straks wat mooie kiekjes delen van ons nieuwe huis.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

6 Comments

 • Reply Kirsten

  Wat spannend en wat een prachtig huis!! Heel veel succes alvast met de verhuizing!

  03/08/2017 at 6:53 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Zo fijn..even hectisch idd maar we alle rust als zusje er is

  03/08/2017 at 8:23 am
 • Reply janske

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe thuis! Veel succes met verhuizen en daarna lekker genieten van jullie gezinnetje 🙂

  03/08/2017 at 9:49 am
 • Reply Yasmin

  Gefeliciteerd! Wat goed en fijn. Succes met de verhuizing

  03/08/2017 at 11:59 am
 • Reply zebrazonderstrepen

  zo spannend en verhuizen brengt altijd wel wat merk mee. Maar eens geïnstalleerd kan je aftellen!

  03/08/2017 at 4:07 pm
 • Reply Roelina

  Wauw, mooi huis! Dat je dat toch zo aandurft, knap hoor

  03/08/2017 at 5:11 pm
 • Leave a Reply