Comments (5)

Schrijf je dan ook nog een blog over hoe het is gegaan? Ben wel benieuwd namelijk!
Succes alvast en voor nu nog ff keihard genieten!

Hoi hoi,

In welke groep zit hij? Zijn er nog geen andere kindjes op school die het al weten dat hij niet bestaat de Sint, zoals de Sint nu is? Succes. Want ik vind het maar al te makkelijk dat ze er ineens zelf mee kwamen. En toen de oudere groot genoeg was kreeg ze in september een broertje en 5 jaar later weer een broertje haha. Dus ze heeft heel lang haar schoen mogen zetten. Vreemd was wel dat er in die weekenden dat de Sint in het land was er veel puber vriendinnen wilden blijven slapen haha. Die uiteraard ook iets kregen, want waarom bleven ze slapen denk je .

Groetjes Claudia!

Ik heb het dit voorjaar toen mijn zoon 8 jaar werd ook verteld. Liever dat hij het van mij hoorde dan misschien vlak voor Sinterklaas van een ander kind. In zijn groep zijn nog kinderen die geloven maar een groot deel al niet meer.
Gelukkig was de teleurstelling niet zo groot, al kwam het geheim toch nog wel als een verrassing. Ik denk dat het wel scheelt als je het ruim voor Sinterklaastijd vertelt. Tegen de tijd dat het weer zo ver is, zijn ze aan het idee gewend en vinden ze die tijd nog steeds erg leuk.

wij hebben het eind september verteld aan onze zoon die over 3 weken 9 wordt en nu in groep 5 zit en idd voor hij het op school zou horen hebben wij het zelf verteld en daarna dmv dit boek nog een keer wat echte verhaal van sinterklaas is en hij heeft het echt heel goed opgepakt en koopt nu ook allemaal kadootjes voor iedereen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP