Comments (6)

De positiebroeken droeg ik ook veel alleen zitten ze niet lekker meer. De band is te kort! Draag nu mijn tuinbroek veel en t liefst jurkjes maar dan moet t weer beter worden. De action heeft ook maxi jurken die ik zelf erg fijn vind! Ook handige zomer tip..

Ik vond het ook erg fijn om een zwangerschapslegging te dragen. Dat zat minder “strak” dan broeken. Geloof dat ik er toen jurkje van Hema en Prenatal bij. inmiddels zijn de kinderen 3 en 6 dus alweer even geleden.
Handig dat Zeeman nu kleding heeft die fijn zijn voor babybuiken.

Ik kocht bij Decathlon 2 yogabroeken met een hoge rand: een absolute aanrader! Zeker nu zwangerschapsbroeken ook te strak komen te zitten!

Ik draag wel voornamelijk zwangerschapskleding. Ik vond het eerst echt zonde van m’n geld, maar ik merk dat ik me er uiteindelijk veel prettiger in voel. Normale jurkjes gaan bij mij heel raar zitten bij m’n kont en ook veel strakke jurkjes pas ik niet meer. Broeken pas ik ook niet meer sinds ik ergens in de 20 weken ben, dus draag nu vrijwel alles in positiekleding. Maar lijkt me ook wel ideaal als je vooral je gewone kleding nog kunt blijven dragen.

Ik had alle zwangerschappen echt een enorme buik, maar probeerde toch zoveel mogelijk normale kleding te dragen. Positiebroeken kon ik natuurlijk niet zonder, ik was ook fan van de h&m broeken. Verder zoveel mogelijk lange stretch shirts met een gewoon vest en stretch jurken gedragen.
De Action heeft ook veel keus in stretch shirts en jurken, zeker de moeite waard om daar ook even te kijken als je niet al teveel wilt uitgeven.

In Groningen/stad hebben ze een heel leuk 2de hands winkeltje; Popke waar ze naast baby/kinderkleding ook positiekleding verkopen voor een klein prijsje.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP