Persoonlijk

What i’m into #9

Elke vrijdag een terugkerend onderdeel op joyfromjoyce met allerlei dingen van dit moment. Welke series kijk ik op dit moment? Welke Liedjes vind ik leuk? En ga zo maar door. Ook deze week deel ik weer what i’m into deze week. 

READING

Ik heb wat gelezen, YESSS! Geen boek maar afgelopen week heb ik heerlijk met een tijdschrift, dat ik kreeg voor mijn verjaardag, op de bank gezetten en de verhalen gelezen. Ik las een typisch mama magazine.

WATCHING 

Samen met Robert heb ik bijna elke avond New girl gekeken en in mijn eentje keek naar de nieuwe Netflix Orginal One day at a time een hele leuke comedy van de schrijver van Orange is the new black. Zeker een aanrader als je even hersenloze televisie wilt bekijken.

WEARING

Ik heb dit jaar zulke fijne pantoffels gekocht bij de HEMA en ze lopen zo lekker! Vorige week kocht ik nog een paar zodat ik er niet opeens zonder hoefde te zitten haha! In de winter draag ik zodra ik mijn huis binnen stap pantoffels, zo fijn!

EATING

Ik ben momenteel helemaal van de cup a soup. Zo lekker en lekker zout. Het geeft mij echt en opkikker gedurende de dag. Mijn favoriet is de tomaten creme soep. Lekker! En om het nog lekkerder te maken doe ik er een handje croutons bij in.

LOVING

Dit jaar lijkt een mega goede start te hebben. Ik heb veel vaste opdrachten gekregen waardoor ik weer nieuwe stappen kan gaan nemen met mijn blog en in onze privé situatie natuurlijk ook. Mijn doel is om uiteindelijk weer veel thuis te werken en er meer te zijn voor de kinderen. Dit doel kan ik alleen behalen als ik voldoende opdrachten heb voor mijn blog en daar moet ik oprecht hard voor werken. Ik heb allerlei plannen gemaakt, maar doordat ik continu ziek ben is het heel moeilijk om ze ook uit te voeren. Ik hoop dan ook dat het snel beter gaat zodat ik de tijd en energie heb om alles uit te voeren. Maar voor nu ziet het er heel positief uit!

LISTENING 

Volgens mij is iedereen op dit moment into dit liedje van Ed Sheeran, of niet? Robert tipte mij afgelopen week naar dit liedje en ik vind hem een groot succes! De kindjes ook trouwens, want elke avond na het eten doen wij even onze vetste dansjes op dit liedje. Ken je hem nog niet? Dan moet je hem zeker even gaan luisteren.

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Jessica

    Oeh cup a soup dat is lang geleden dat ik dat gegeten hebt!

    13/01/2017 at 10:05 am
  • Leave a Reply