Persoonlijk

What i’m into #8

Elke vrijdag een terugkerend onderdeel op joyfromjoyce met allerlei dingen van dit moment. Welke series kijk ik op dit moment? Welke Liedjes vind ik leuk? En ga zo maar door. Ook deze week deel ik weer what i’m into deze week. 

READING

Dit kopje kan ik beter overslaan de komende tijd denk ik. Ik heb namelijk nog steeds niks gelezen sinds de laatste update. En eerlijk? Ik weet niet eens waar mijn e-reader op dit moment ligt. Ik denk wel dat ik hem vandaag of morgen even ga zoeken zodat ik mijn nieuwe boeken er weer op kan zetten. Maar eerst moet ik Judas uitlezen.

READING

Onze series die wij samen keken zijn afgelopen dus zijn we samen begonnen met New girl. Ik heb de serie nog nooit helemaal gekeken en haak elke keer vrij snel weer af. Nu dus elke avond hersenloos televisie kijken, haha!

WEARING

Vlak voor de feestdagen ging mijn favoriete broek stuk en moet ik een nieuwe hebben. Ik koop mijn broeken eigenlijk altijd bij de C&A en ook deze keer kocht ik er weer eentje die heel erg lekker zit. En zodra hij uit de was komt trek ik hem weer aan haha!

EATING

Salami! Salami! Salami! Man ik ben gewoon lichtelijk verslaafd aan salami. Ik wilde het eigenlijk niet zoveel meer eten, omdat het varkensvlees is, maar ik kan niet zonder. Ik ben gewoon verslaafd aan broodjes salami volgens mij hahaha! Sorry collega’s maar ik zal maandag mijn zakje weer gevuld hebben met salami. haha!

LOVING

Afgelopen week waren er een aantal mooie momenten. Afgelopen drie jaren sloeg ik januari het liefst over, maar dit jaar is het tot dusver een hele mooi maand!

LISTENING 

Mijn favoriete playlist van mijn favoriete zangeres galmt weer lekker door het huis heen. Al jaren ben ik GROOT fan van Carrie underwood en ben ik dol op haar liedjes. Ze passen vaak goed bij mijn stemmingen en daardoor luister ik ze graag.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Carmelina

  Januari 2017 gaat de boeken in als een super maand! Hihi Kus!

  06/01/2017 at 10:00 pm
  • Reply admin

   Absoluut!!

   08/01/2017 at 5:05 pm
 • Reply Jessica

  Een Salami verslaving, haha, ik heb dat met carpaccio… heerlijk!

  08/01/2017 at 11:43 am
 • Leave a Reply