Persoonlijk

What i’m into #7

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten.

READING

Ik ben nog steeds aan het lezen in het boek Judas, eigenlijk ben ik geen bladzijde verder gekomen door de drukte afgelopen periode. Nog één druk weekje en dan komt de rustige periode r weer aan en hoop ik vaker een boek te kunnen lezen. Ik heb dit jaar ook bizar weinig boeken gelezen en hoop dit volgend jaar wel meer te kunnen doen.

WATCHING

Netflix staat momenteel bomvol leuke series! Op dit moment kijken dan ook naar een old time favorite; gilmore girls! Ik vond dat eerder altijd zo’n leuke serie en kan er nu ook echt van genieten. Daarnaast kijken Robert en ik samen ook naar het laatste seizoen van Sons of anarchy erg goede serie!

WEARING

Onlangs kocht ik dit vest bij de C&A en sindsdien woon ik in dit ding. Zodra hij uit de kast komt trek ik hem vrijwel direct weer aan. Hij zit zo lekker en is onwijs betaalbaar, perfecto!

EATING

Op dit moment moet ik even niet denken aan te veel eten, dit heb ik eigenlijk altijd na de kerst. Toch heb ik elke dag wel zin in een lekkere vette oliebol haha! Lekker met een dikke laag poedersuiker, nom! Nu nog maar even van genieten want over een paar dagen is het alweer voorbij.

LOVING

Vorige week bestelde ik nieuwe kleding voor Sofie bij de Zara. Ik heb de zara helemaal her-ontdekt voor Sofie! Nu kan ik dus elke dag nieuwe kleding uit haar kast trekken en ik word er stiekem onwijs blij van!

LISTENING 

De kerstmuziek staat weer achteraan de lijst bij spotify het is tijd voor andere muziek. Ik heb op spotify lijsten ontdekt waarmee je de hits van 2016 kunt beluisteren. En dan pas merk je hoeveel herinneringen muziek met zich meebrengen, leuk!! Hier vind je mijn top 2016 lijst 😀 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Charlotte

  Jaaaa oliebollen! Ik denk dat ik er vandaag ook al stiekem eentje ga eten hoor, zo lekker!

  30/12/2016 at 8:58 am
  • Reply admin

   Hahaha!

   31/12/2016 at 9:05 am

  Leave a Reply