Persoonlijk

What i’m into #6

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten.

READING

Ik ben nog steeds bezig in het zelfde boek, haha! Ik lees het boek Judas, maar afgelopen week heb ik misschien 3 bladzijdes gelezen. Niet omdat ik niet wil, maar mijn prioriteiten liggen even ergens anders. Ik wil namelijk dat ons huis af komt en dat hier alles is ingepakt zodat wij zo snel mogelijk over kunnen. Lezen deed ik af en toe wanneer ik op bed lag.

WATCHING

Ik kijk tegenwoordig steeds meer series via videoland. Ik was al op televisie begonnen met de serie CMC, maar vergat al snel dat het elke zondag op is. Ik heb nu alle afleveringen bij gekeken. CMC is een Nederlandse ziekenhuisserie en is elke zondag op RTL4 of te bekijken op videoland.

WEARING

Mijn mooie laarzen van de Sacha! Ik heb laatst hele mooie laarzen binnen gekregen van Sacha schoenen en ze lopen zo lekker! Oké niet helemaal waar, want de eerste dagen had ik alleen maar last van blaren op mijn hak AUW! Maar ik ben stug door gaan lopen en kan ze nu aan zonder dat ik mijn hakken open loop. YES!

EATING

Afgelopen week at ik onwijs veel mandarijntjes. Volgens mij hebben wij me z’n allen twee netjes mandarijnen opgegeten zo lekker!

LOVING

Afgelopen week kregen wij te horen dat wij vrijdag weer terug naar huis kunnen. En ja ik kan er niet om heen draaien de rest van de week draaide hierom. Ik slaap slecht omdat ik onwijs onrustig ben en niet kan wachten om weer naar huis te gaan. Soms ben ik echt een klein kind haha! Nog een weekje dus en hopelijk slapen wij volgende week vrijdag weer in ons eigen huisje.

LISTENING 

Ik heb er deze week een extra kop aan toegevoegd. Het is namelijk ook heel erg leuk om te delen welke muziek ik luister. Ik ben helemaal in de ban van pentatonix. Dit is groep Australische muziekmakers en zijn onwijs goed. De komende tijd weet ik wel welke kerstmuziek er hier aan staat. Stond voorheen Micheal Bubble aan? Nou die beste meneer is van zijn plek verbannen.

Welke muziek luister jij op dit moment? 

Afbeelding via Shutterstock 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Dagmar

  Jaaaaaa jullie hebben geweldig goed nieuws gekregen, zo fijn dat jullie weer naar huis kunnen! Lekker van genieten <3 Superleuk deze wending en gaaf dat je Judas aan het lezen bent!

  25/11/2016 at 10:30 am
 • Reply Lilian

  Wat leuk zeg, je hebt er een goeie nieuwe draai aan gegeven. Heerlijk dat jullie weer lekker naar jullie eigen plekje toe kunnen. Heel veel plezier en ga er lekker van genieten! Heel toevallig schreef ik vandaag een artikel over de muziek die ik op het moment leuk vind. Haha!

  25/11/2016 at 2:14 pm
 • Reply Vlijtig Liesje

  Doe je nog een foto van je Sacha laarzen?

  Ik luister op dit moment naar Classic FM.

  25/11/2016 at 4:08 pm
 • Reply Charlotte

  Jaaa mandarijntjes! Lekker! Muziek luister ik zelden, voornamelijk Bobo en Sinterklaasliedjes op het moment haha…

  25/11/2016 at 11:03 pm
 • Reply Jessica

  Hier ook iemand die CMC kijkt! Vind het wel een goede serie tot nu toe. Ben benieuwd hoe het verder gaat.

  26/11/2016 at 8:26 pm
 • Leave a Reply