Persoonlijk

What i’m into #5

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten. 

READING

Ik heb deze week geen baldzijde van het boek gelezen. Maandagavond werd ik ziek en de hele week heb ik hier last van gehad waardoor lezen het niet werd. Ik slaap wanneer ik slapen kan en tussendoor ben ik met de kids bezig en af en toe kruip ik achter de laptop of iMac. Ik ben dus nog steeds aan het lezen in judas.

WATCHING

Woensdagavond zat ik nog even door facebook te scrollen en toen zag ik dat Marjolijn (Mijn uberstudent vriendinnetje) een video een like gaf. Ik zag de titel en het had iets met kids te maken. Nu voelde ik direct de drang om het te bekijken, want Marjolijn geeft dit niet zomaar een like. En ik lag slap van het lachen en echt je moet haar video’s even bekijken en natuurlijk een dikke vette knipoog erbij, maar ik vind het leuk!

WEARING

Ik heb deze week heel veel mijn hardloop legging van de H&M aan gehad. Hij zit zo lekker! Ik heb hem inmiddels alweer een jaar over 3, maar hij blijft hier favoriet. Daarbij een lekkere gebreide vest.

EATING

Eten was deze week wel lastig hoor. Ik heb namelijk amper iets gegeten. Ik at voornamelijk van die cheap ass vierkante crackers met smeerkaas erop. En verder dronk ik veel herfst thee.

LOVING

De kindjes trekken steeds meer samen op en het geeft zo’n lief gezicht. Gisteren lagen ze heel vaak samen op de bank even kroelen en weer door gaan. Ik weet niet hoe het bij de andere mama’s van twee kindjes zit, maar mijn hart maakt dan honderd duizend sprongetjes.

Wat droeg jij vaak deze week?

Afbeelding via shutterstock

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

2 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik droeg veel jersey rokken, maar dat doe ik eigenlijk altijd al…

  Die hardlooplegging, draag je die ook voor hardlopen? Of vooral als vrijetijdskleding?

  18/11/2016 at 11:43 am
 • Reply Liset

  Ja, heel herkenbaar dat je gelukkig wordt als je je twee kindjes samen ziet spelen :). Mijn kinderen schelen 1 jaar en 9 maanden met elkaar en nu ze 5 en 3 zijn, merk ik dat ze lekker met elkaar stoeien, dollen en gieren van het lachen. Heel lief om te zien :).

  18/11/2016 at 11:46 am
 • Leave a Reply