Persoonlijk

What i’m into #4

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten. 

READING

Op dit moment ben ik (net als de rest van Nederland) aan het lezen in het boek Judas van Astrid Holleeder. Ik ben nog niet zover, maar ik vind het een indrukwekkend boek en zelfs soms een beetje eng dat zo iemand in Nederland leeft. Het boek is momenteel uitverkocht, maar als e-book nog wel te koop en ik vind het nu al een aanrader. Je koopt hem hier.

WATCHING

Robert en ik kijken nog steeds The unit en we kijken het ook niet elke avond. Als ik een avondje niet werk of vroeg klaar ben dan gaan we samen een serie kijken en dan kijken we momenteel The unit. Een mooie serie over een combat groep van het Amerikaanse leger gebaseerd op een boek. Naast dat je het verhaal van de mannen ziet, zie je ook de vrouwen en hun beleving erbij en dat vind ik onwijs mooi om te zien.

WEARING

Op dit moment? Draag ik een lekkere trainingsbroek die ik afgelopen week schandalig veel aan heb gehad. Hij zit zo lekker en ik had ‘s avonds geen zin om in mijn ‘ werk ‘ kleding te lopen. Opeens snap ik mensen die uit hun werk andere kleding aan doen, het zit natuurlijk veel lekkerder.

EATING

Met de komst van Sinterklaas in het vooruitzicht kon ik de pepernoten en taaitaai poppen niet meer laten liggen. Ik besloot er daarom ook lekker van te genieten, maar wel met mate. Mijn favoriet? Een handje vol truffel pepernoten van de HEMA, zo lekker!

LOVING

De laatste tijd is het elke dag raak; terwijl ik sta te koken doe ik leuke dansjes met de kindjes en wauw wat krijg ik daar een energie van. Ik geniet ervan hoe de kindjes plezier maken, hoe Aron stoere moves probeert te doen en hoe Sofie mega schattig met haar kontje heen en weer schud. Dansles geven is onwijs leuk, maar dansen met je eigen kroost is nog vele malen leuker.

Lees jij het boek Judas ook op dit moment?

 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Vlijtig Liesje

  Nee, maar ik herken wel de titel. Ik weet nog niet of ik het ga lezen.

  11/11/2016 at 11:48 am
 • Reply Dagmar

  Wat een heerlijk artikel om te lezen, echt genieten! Ik ben ook erg benieuwd geworden naar Judas maar heb het nog niet gelezen. Enjoy today! X

  11/11/2016 at 1:42 pm
 • Reply Jessica

  Ik ben ook Judas aan het lezen, gisteren begonnen. Vind het nu al indrukwekkend.

  11/11/2016 at 5:14 pm
 • Leave a Reply