Persoonlijk

What i’m into #3

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten. 

READING

Afgelopen week heb ik geen boek aangeraakt dit kwam doordat ik weer in opleiding zat voor mijn werk. Ik heb dus alleen de theorie van mijn opleiding gelezen en verder helemaal niks. Zelfs heb ik amper blogs gelezen!

WATCHING

Televisie kijken? Dat heb ik deze week ook amper gedaan. Ik heb een onwijs drukke week gehad en kwam gewoon nergens aan toe. Ik heb dan ook heel veel zin in het weekend om lekker films/series te kijken. Wel keek ik af en toe wat video’s op youtube, maar er zat deze week niet echt iets bij waarvan ik dacht; dit moet ik delen met mijn lezers.

WEARING

Ik heb drie jurkjes van Vila en ik vind ze onwijs mooi! Ik heb ook al geroepen dat ik geen andere jurkjes meer wil, maar ja dat gaat wel een beetje standaard worden haha! Mooi met een panty of een legging eronder en eventueel een vestje (want op het werk is het vaak koud!).

EATING

Gisteren aten wij een super lekker broodje! Ik had nog pulled chicken in de koelkast liggen en dat vind ik zo lekker! Ik had bij de bakker lekkere bolletjes meegenomen en samen besloten wij nog wat paprika te grillen, lekker! Hoe ik dit precies heb gemaakt deel ik volgende week op kitchenmom.nl!

LOVING

Als je mij op social media volgt dan heb je de foto’s voorbij zien komen. Ons huis is steeds meer een beetje af, leuk!! De badkamer is klaar, de keuken is klaar en ik word daar onwijs blij van. Ik was elke keer zo teleurgesteld als ik daar weer kwam, maar nu eindelijk een mooi huisje die steeds mooier gaat worden.

Wat was jouw favoriete maaltijd deze week? 

Afbeelding via shutterstock
Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

5 Comments

 • Reply Dita

  Dat jurkje van Vila had ik ook, 2 er van zelfs. Bij mij zijn ze in korte tijd zo lelijk geworden. Ze gingen erg pillen, zelfs zonder te wassen. Erg zonde.

  04/11/2016 at 7:39 am
 • Reply Romy

  Wat een mooi jurkje! Jammer dat je zo druk was met de opleiding! Hopelijk kom je deze week iets meer aan lezen en tv kijken toe 🙂

  04/11/2016 at 8:29 am
 • Reply Bianca

  De foto’s van de verbouwing zien er al goed uit, hopelijk is snel alles klaar en kunnen jullie genieten in jullie eigen woning x

  04/11/2016 at 8:58 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Stap voor stap is steeds meer klaar. Heel spannend de komende tijd

  04/11/2016 at 11:35 am
 • Reply Vlijtig Liesje

  Dat was de nasi die ik maakte!

  Jurkjes zijn inderdaad leuk : )

  04/11/2016 at 12:09 pm
 • Leave a Reply