Persoonlijk

What I’m into #2

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten. 

READING

Ik was vorige week al begonnen in het boek dat ik deze week nog steeds aan het lezen ben. Doordat ik de hele week al niet fit ben kon ik lekker de tijd nemen om boeken te lezen en minder achter mijn pc te zitten bijvoorbeeld. Ik lees op dit moment het boek Een goed Huwelijk van Saskia Noort.

WATCHING

Afgelopen week heb ik amper tv gekeken. Ik keek dinsdagavond Baby te huur en het programma over thuislozen op rtl4! Verder heb ik niet echt tijd besteed aan het kijken van televisie, maar ik kijk wel trouw elke dag de India vlog van Jamie! Ik vind haar zo leuk op youtube en kan er echt van genieten om naar haar video’s te kijken. Zelfs als het onderwerp mij niet intereseert.

WEARING

Ik heb afgelopen week heel veel jurkjes en trainingsbroeken gedragen haha! En daarbij ben ik groot fan van de dikke panty’s van de HEMA. Ze kosten €4,- en ze zitten onwijs goed. Ik koop een x aantal per jaar en daar doe ik dan het hele jaar mee. Ze zijn lekker dik dus ook in de winter prima om te dragen.

EATING

Ik mocht weer normaal eten ik merkte dat ik veel minder trek had in bepaalde dingen. Ik kan opeens onwijs genieten van een klein snackje in plaats van veel te veel chocolade/snoep en redbull. Mijn favoriete afgelopen week? Absoluut de sushi bowl! Het recept (mijn variant) komt binnenkort op kitchenmom.nl. Vanaf maandag staan trouwens mijn clean 9 dagboeken online!

LOVING

Kerst, ik zit er al volop in! Ik heb allerlei inkopen gedaan om kerst gerelateerde blogs te schrijven, ik ben begonnen met een planning voor recepten op kitchenmom.nl en ik heb de eerste Doe het zelf blogs gemaakt. Ik zit er dus al helemaal in en kan niet wachten tot het zover is, tot ik het kan gaan delen. De leukste tijd van het jaar! 😀

Afbeelding via shutterstock

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

4 Comments

 • Reply Romy

  Baby te Huur vond ik ook zo leuk om te zien! Wat goed dat je nu meer van snackjes kunt genieten. Ik ben benieuwd naar je nieuwe posts op KitchenMom!

  28/10/2016 at 7:36 am
 • Reply Jodi - liefthuis

  Sushi bowl is de bom. Wat kan ik daar ook van genieten.

  28/10/2016 at 10:48 am
 • Reply Angelique

  I love christmas! Hier ook al druk met van alles achter de schermen. Leuk om te lezen weer!

  28/10/2016 at 2:00 pm
 • Reply Jessica

  Ik heb baby te huur ook gezien. Ben ontzettend benieuwd hoe ze het er vanaf gaan brengen (al is het natuurlijk niet te vergelijken met de omgang van een eigen kindje)

  28/10/2016 at 2:24 pm
 • Leave a Reply