Persoonlijk

What i’m into #10

 Elke vrijdag een terugkerend onderdeel op joyfromjoyce met allerlei dingen van dit moment. Welke series kijk ik op dit moment? Welke Liedjes vind ik leuk? En ga zo maar door. Ook deze week deel ik weer what i’m into deze week.

READING

Yess eindelijk heb ik weer een paar bladzijdes gelezen. Ik wil heel graag Judas uitlezen in januari en volgens mij gaat het lukken. Doordat k veel thuis zit heb ik ‘s middags een rust moment en pak ik mijn e-reader erbij om lekker even te gaan lezen. Judas is bijna ten einde en als ik hem uit heb ga ik weer voor een fijne, makkelijke chicklit.

WATCHING 

Afgelopen zaterdag was de tweede aflevering van Wie is de mol! Ik ben dit jaar voor het eerst heel actief aan het meedoen. Al heb ik nog niet echt een mol en kunnen ze het volgens mij allemaal nog zijn op dit moment haha!

WEARING

De laatste tijd ben ik wat afgevallen waardoor veel kleding niet meer goed zit. Maar jurkjes zitten altijd goed! Ik draag momenteel met de koude dagen het liefst mijn gebreide jurk. Lekker warm en hij valt gewoon altijd goed.

EATING

M-A-N-G-O…. MANGO! Ik ben al de hele week volop mango aan het eten en wat een geluk dat mango’s op dit moment weer lekker goedkoop aan het worden zijn. Ik las zelfs afgelopen week dat er een teveel aan mango’s is, nou hier niet hoor kom maar door!

LOVING

Deze week had ik eindelijk weer een paar goede dagen. Geen tot weinig misselijkheid en wat maakt dat mij vrolijk. Hopelijk zet dit nu door en kan ik het gewone leven weer oppakken.

LISTENING 

Je bent moeder van een dochter of je bent het niet hah! Sofie is opeens helemaal weg van A3 (Sofie kan de K niet uitspreken, nog) We moeten de hele tijd alle filmpjes van K3 bekijken en dan samen dansen. Zo onwijs leuk en gezellig om samen met mijn dochter te mogen doen. Het voelt wel een beetje als een droom die uit komt. Niet perse het K3 gedeelte, maar wel het gedeelte dat we samen aan het dansen zijn.

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

1 Comment

  • Reply Marijke

    Leuk lijstje om te lezen! En gebreide jurkjes zitten inderdaad altijd lekker en warm!

    20/01/2017 at 8:03 am
  • Leave a Reply