Persoonlijk

What I’m into #1

Elke week deelde ik mijn friday favourites. Heel leuk natuurlijk en ik heb dit ook 59 weken gedaan. Maar ik vond het tijd voor wat anders, want mijn favorieten bleven een beetje hetzelfde. Tijd voor iets nieuws dus. Ik besloot de friday favourites een andere wending te geven en vanaf nu kun je elke vrijdag een blog lezen met dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. Dingen die ik bijvoorbeeld lees, kijk, draag en eet. Een beetje net als de friday favourites maar dan met actuele dingen en niet zozeer favorieten. 

READING

Op dit moment heb ik het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen net uitgelezen. Ik wil namelijk met mijn blog en bedrijf groeien en kan dus wel wat tips gebruiken van een echte ondernemer. Annic van Wonderen is wel een groot voorbeeld voor mij en vele andere (startende) ondernemers. Ik heb dan ook heel veel van het boek geleerd. En nu ben ik een goed huwelijk aan het leven van Saskia Noort.

WATCHING

ooo afgelopen week heb ik Annie the movie gekeken op Netflix. De variant uit 2014 en hij is zo mooi! Ik heb er nagekeken met regelmatig een traan in mijn ogen (of een stofje ik weet het niet meer;)). Een hele mooie film die je moet kijken. En gisteren heb ik de film Me before you gekeken en WAUW WAUW WAUW! Hij is net zo goed als het boek, echt een aanrader dus!

WEARING

Onlangs haalde ik een nieuwe sjaal op bij de action een hele lekkere warme en ik draag hem continu. Ik kan niet meer zonder en moet misschien nog een nieuwe aanschaffen in de toekomst.

EATING

Afgelopen week mocht ik niet zoveel eten door mijn Clean 9, maar daardoor ga je dingen veel meer waarderen. Ik at deze week heel veel worteltjes en komkommer en denk dat ik mijn nieuwe snacks heb gevonden.

LOVING

Gisteren gingen wij met z’n drietjes naar LEGO world toe. En wauw wat was het fijn om samen te zijn. Even weer met z’n drietjes al miste ik ons meisje wel een beetje. Het was alweer een tijd geleden dat we met z’n drietjes wat deden en het voelde weer even als vanouds.

Wat was jouw favoriete moment van afgelopen week?

afbeelding is van shutterstock

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

3 Comments

 • Reply Romy

  Wat leuk om te lezen! Het boek van Annic van Wonderen lijkt me ook heel inspirerend! Heel leuk dat jullie naar Lego World zijn geweest. Dat lijkt me de droom van iedere jongen. Veel succes met de Clean 9-kuur!

  21/10/2016 at 7:57 am
 • Reply jodi - liefthuis

  Het boek me before you heb ik net uit, dus de film gaat nu op mijn lijstje. Top en het boek van Annic gaat op mijn kerstlijstje :p

  21/10/2016 at 12:16 pm
 • Reply Jessica

  Annie is ook een hele leuke film! 🙂 Ik ben ook wel heel nieuwsgierig naar het boek van Annic, misschien maar voor de kerst vragen?

  23/10/2016 at 11:36 am
 • Leave a Reply