Comments (6)

Van thuismoeder naar werken zal altijd even wennen zijn. Even ander ritme.
Ik werk 3 dagen (24u) en vind het fijn, maar net zoals je zegt, ook weer fijn om thuis te komen.
Fijn in ieder geval dat je werk je goed bevalt!

Mooi om te horen dat het werk je zo goed bevalt! Lijkt mij inderdaad lastig om te combineren met de kids maar zo te horen hebben jullie alles goed geregeld en voor elkaar. Mooi!

Fijn dat je werk zo goed bevalt. Zelf werk ik nu even wat minder maar ik hoop dat ik straks weer 3 dagen kan werken. Vorig schooljaar werkte ik 2 halve dagen op de BSO en 2 hele op school. Helaas hield mijn baan op school op waardoor ik nu nog maar 2 middagen werk en 1 ochtend op het kdv.

Het zou inderdaad wel even wennen zijn geweest, gelukkig bevalt het je wel.

goed dat het zo loopt! Dat is belangrijk!

Wat fijn dat jij het naar je zin hebt op je werk. Kan me wel heel goed voorstellen dat het super omschakelen is, en wat je zegt dat je dagen alleen maar bestaan uit werken, bloggen en bij de kids zijn. Maar je vind hier wel je ritme in straks!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

SCROLL TO TOP