Heb jij al eens wentelteefjes gemaakt van suikerbrood? Dit vind ik echt vele malen lekkerder dan normale wentelteefjes. Toen met kerst het suikerbrood wat droog bleek te zijn stelde ik voor er wentelteefjes van te maken. En dit bleek een groot succes! Wij hebben inmiddels al ons suikerbrood er mee opgemaakt.
Wentelteefjes van suikerbrood
Ingrediƫnten
- 4 plakken suikerbrood
- 2 eieren
- 250 ml melk
- 75 gram suiker
- 2 eetlepels kaneel
- Een beetje boter voor in de pan
Instructies
- Begin met het maken van het beslag. Doe hiervoor de melk, eieren, suiker en kaneel in een kom. En meng dit tot een geheel met een garde.
- Snijd een dikke plak van het suikerbrood en haal deze door het beslag. Zorg ervoor dat het overal komt te zitten.
- Verhit wat boter in een pan en bak de wentelteefjes enkele minuten aan beide kanten tot ze bruin kleuren en er krokant uit komen te zien.
- Lekker om te serveren met kaneelsuiker en een laagje boter.