Happy momlife

img_3933-1
Picture of Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Welkom Max!

Als je mij op instagram volgt dan heb je kunnen zien en lezen dat wij sinds vorige week vrijdag gezinsuitbreiding hebben. Heel onverwacht kwam er een onwijs lief mannetje op ons pad waar wij sinds afgelopen vrijdag voor zorgen. In deze blog ga ik je meer vertellen over onze trouwe viervoeter.

Mijn vriend en ik besloten dat wij in de toekomst wel een hond zouden willen. Wij maakten een heel pad voor onze relatie met grote stappen die wij stap voor stap wilden nemen. De eerste stap kunnen wij hopelijk binnenkort afvinken, maar de rest van de stappen hebben wij omgegooid.

Alleen zijn…

Ik kan niet alleen zijn, ik ben ook nooit alleen geweest in mijn leven. Door de scheiding ben ik vaker alleen dan mij lief is. Hier heb ik toch vaak best veel moeite mee. De weekenden dat de kinderen er niet zijn lig ik of vol zelfmedelijden op de bank of ik spreek af met vriendinnen om zo min mogelijk thuis te zijn. Niet echt ideaal en ook totaal nutteloos. Oké het afspreken met vriendinnen is niet nutteloos, maar waardevol. Het op de bank liggen moet stoppen. De oplossing zou zijn een baby of een hond haha! Die baby moet ik (nog) niet aandenken, maar een hond wel.

Toen wij aan het kletsen waren zei ik; waarom gaan wij nu niet voor hond? Er gebeurt zoveel in ons leven dat wij best wat extra honden liefde kunnen gebruiken. Ook voor de kinderen is het fijn om een trouw vriendje hebben en de onvoorwaardelijke liefde van een hond te voelen.

Bellen maar..

Vorige week donderdag besloten wij te bellen met een fokker en alsof het zo zijn moest gingen wij dezelfde dag nog kijken. Het is een pup van 12 weken oud die terug is gebracht door de vorige eigenaren. Het is een reutje en een Golden Retriever en eigenlijk precies wat wij zoeken. Wanneer wij daar aankomen zijn wij ook echt verkocht. Het is zo’n schatje, zo’n knappert. Die regelen wij nog een boel voor Max en besluiten wij hem vrijdag op te halen. Aron was mee tijdens het kijken, omdat hij een studiedag had. De meiden wisten van niks, de meisjes waren bij hun vader en kwamen dus thuis met de grootste verrassing ooit! Dit hadden ze nooit verwacht, wij ook niet trouwens haha.

Facebook Comments

Share this post