Happy momlife

20170906092827_IMG_0581
Joyce

Joyce

Moeder van 3, bonus van 1, gescheiden en opnieuw verliefd geworden. Deelt tips om met je kids te doen, lekker recepten, budget tips en de leukste uitjes!

Welkom Beau-Fleur

Zoals je misschien al wel voorbij hebt zien komen is gisteren op 5 september 2017 ons derde kindje geboren! Eindelijk maar toch, want dat mag je wel zeggen toch na een zwangerschap van 41+4 weken? Ik vind in ieder geval van wel. 

Op dinsdag 5 september 2017 om 01:32 mochten wij naar een vliegens vlugge bevalling van twee uurtjes kennis maken met ons kleinste meisje. We hebben haar de naam Beau-Fleur gegeven en zullen haar in het dagelijks leven (als ze goed luistert) Fleur noemen. Fleur woog 3370 gram bij de geboorte en is een makkelijke baby. Ze is hartstikke gezond en compleet ter wereld gekomen en wij voelen ons wederom gezegend met zo’n mooi en lief kind.

Hoe de bevalling precies is gelopen lezen jullie binnenkort nog wel. Het was in ieder geval een bevalling die precies twee uur duurde en die ik thuis mocht volbrengen, precies zoals ik gehoopt had. Een mooi afsluiter als laatste zwangerschap/bevalling.

Aron en Sofie waren op het moment van de geboorte niet thuis. Ik durfde het niet aan om ze thuis te houden en achteraf ben ik daar heel erg blij mee geweest. ’s Ochtends voordat Aron naar school ging zijn de kinderen thuis gekomen om kennis te maken met hun zusje. Een magisch moment die ik heel erg koester. Aron en Sofie zijn beide heel erg blij met de komst van hun zusje, maar ik merk wel dat ze moeten wennen aan de hele situatie. Vooral Sofie moet wennen aan het delen van mij op dit moment, maar ik weet zeker dat dit elke dag een stukje beter gaat.

Een gezin vijf voor ons nu helemaal compleet en ik ben dankbaar dat ook deze keer ons kindje gezond ter wereld is gekomen en dat ik ook deze keer weer niet mag klagen over mijn staat haha! De komende tijd zullen wij genieten van ons nieuwe gezinnetje. De laatste zwangerschapsupdate komt vrijdag online en daarna sluit ik voorgoed het zwanger zijn af. Het is goed zo! <3 

Facebook Comments

Share this post