Beau-Fleur

Welkom Beau-Fleur

Zoals je misschien al wel voorbij hebt zien komen is gisteren op 5 september 2017 ons derde kindje geboren! Eindelijk maar toch, want dat mag je wel zeggen toch na een zwangerschap van 41+4 weken? Ik vind in ieder geval van wel. 

Op dinsdag 5 september 2017 om 01:32 mochten wij naar een vliegens vlugge bevalling van twee uurtjes kennis maken met ons kleinste meisje. We hebben haar de naam Beau-Fleur gegeven en zullen haar in het dagelijks leven (als ze goed luistert) Fleur noemen. Fleur woog 3370 gram bij de geboorte en is een makkelijke baby. Ze is hartstikke gezond en compleet ter wereld gekomen en wij voelen ons wederom gezegend met zo’n mooi en lief kind.

Hoe de bevalling precies is gelopen lezen jullie binnenkort nog wel. Het was in ieder geval een bevalling die precies twee uur duurde en die ik thuis mocht volbrengen, precies zoals ik gehoopt had. Een mooi afsluiter als laatste zwangerschap/bevalling.

Aron en Sofie waren op het moment van de geboorte niet thuis. Ik durfde het niet aan om ze thuis te houden en achteraf ben ik daar heel erg blij mee geweest. ‘s Ochtends voordat Aron naar school ging zijn de kinderen thuis gekomen om kennis te maken met hun zusje. Een magisch moment die ik heel erg koester. Aron en Sofie zijn beide heel erg blij met de komst van hun zusje, maar ik merk wel dat ze moeten wennen aan de hele situatie. Vooral Sofie moet wennen aan het delen van mij op dit moment, maar ik weet zeker dat dit elke dag een stukje beter gaat.

Een gezin vijf voor ons nu helemaal compleet en ik ben dankbaar dat ook deze keer ons kindje gezond ter wereld is gekomen en dat ik ook deze keer weer niet mag klagen over mijn staat haha! De komende tijd zullen wij genieten van ons nieuwe gezinnetje. De laatste zwangerschapsupdate komt vrijdag online en daarna sluit ik voorgoed het zwanger zijn af. Het is goed zo! <3 

Facebook Comments
Previous Post Next Post

heb je deze blogs al gelezen?

11 Comments

 • Reply Kim

  Gefeliciteerd! Wat een prachtig meisje en een mooie naam. Geniet van jullie gezinnetje

  06/09/2017 at 3:11 pm
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie meisje. Geniet er van en veel geluk samen.

  06/09/2017 at 3:16 pm
 • Reply Simone

  Van harte gefeliciteerd met jullie meisje! Geniet de komende dagen / weken / jaren met zn 5’en! <3

  06/09/2017 at 4:00 pm
 • Reply A

  Van Harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter! Wat een wonder weer. Mag ik vragen hoe jullie hebben besloten dat jullie nog een 3e kindje wouden? Wij hebben een dochter en zoon, aan 1 kant zou ik ook nog dolgraag een kindje willen krijgen aan de andere kant denk ik soms het is misschien beter zo.. twijfelen heel erg.. ook heel bang dat 1tje altijd een beetje alleen zou zijn

  06/09/2017 at 4:05 pm
 • Reply Riannr

  Gefeliciteerd met jullie mooie baby dochter! Fijn dat je gezin nu compleet is. Geniet ze!

  06/09/2017 at 5:47 pm
 • Reply Marian B

  Van harte gefeliciteerd met jullie meisje! Geniet er lekker van samen.

  06/09/2017 at 8:30 pm
 • Reply jolanda

  Wat mooi dat het zo voorspoedig ging. Gefeliciteerd met jullie dochter en zusje!

  06/09/2017 at 8:45 pm
 • Reply Romy

  Wat een mooi meisje en wat fijn dat alles zo goed en voorspoedig is verlopen! Gefeliciteerd met jullie meisje en geniet van deze bijzondere tijd!

  06/09/2017 at 9:06 pm
 • Reply Fem

  Gefeliciteerd! Wat een mooi meisje en ik hou van de naam Fleur, prachtig!

  07/09/2017 at 10:09 am
 • Reply Loeloe

  Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje beau Fleur. Genieten

  09/09/2017 at 1:33 pm
 • Reply Jamila

  Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochtertje en zusje geniet met jullie gezin van 5 en geniet nog van je kraam week en echt een leuke naam

  10/09/2017 at 11:29 am
 • Leave a Reply